CILI KASI TARUK! APSAL NAJIB SUDAH KOYAK KA?


Najib kalau sembang dalam FB bukan main gah lagi, yalah kita semua tahu yang update page dia ada 7 admin pemakan dedak yang diupah baru punya. Dulu Amhari yang jaga. 

Ini aku nak tanya sama laki Rosmah bernama Najib ni. Kau sibuk benda kecik2 yang tak beri apa makna pun. Tapi bila bab kebaikan yang kerajaan PH dibawah pimpinan Tun Mahathir buat kau tak nak sembang pulak ya?

Ini aku berikan fakta kat kau wahai Najib Razak yang ditipu oleh Jho Low kununnya tu. kau hadamkan ya. Boleh tak sesiapa tampalkan link sini ke page bangkai dia?

Cili kasi taruk!

3 Responses to "CILI KASI TARUK! APSAL NAJIB SUDAH KOYAK KA? "

  1. Woi...kenapa kau padam page dlm FB... kahkahakhakah 😂..

    ReplyDelete
  2. Bro..tahniah petronas catat keuntungan rm36.4b pada 9 bulan pertama.
    So 12 bulan berapa billion?
    Berapa pulak kerajaan ambik dari petronas? So berapa billion pulak tinggal?

    Tgk kiri kanan parpu..jangan kau kena cili dgn blogger lain..

    ReplyDelete
  3. Siapa parpukari...?
    Kau baca komen DSNR dlm facebook dia..
    Selambar dan senang ajer DSNR menangkis...
    Siapa yg tak faham fakta,?
    Atau kau makan dedak byk sgt kot..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!