MARILAH KITA DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK PM KITA










Alhamdulillah PM kita sedang berada di Tanah suci dan marilah kita doakan agar beliau dan keluarga mendapat ibadat Umrah yang mabrur.

#RespectMyPM

10 Responses to " MARILAH KITA DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK PM KITA"

  1. Syukurlah parpukari..semoga parpukari dpt jejakkan kaki kesana..dh sebulan baru nk update..🙈🙊

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. wajah berseri DSNR..

    DI malaysia tak henti dimaki hamun oleh macai pakatan haram.. di Baitullah dia dimuliakan Allah SWT untuk jejak kaki ke tempat2 mulia ini..

    Semoga Allah SWT berikan ketetapan Iman, kebaikan dan kekuatan pada DS Najib Razak untuk menjadi pemimpin terbaik khususnya di Malaysia. Memerintah malaysia seterusnya PRU14 nanti. Amiin!

    ReplyDelete
  3. wajah2 anak anak-anak cucu najib lebih berseri-seri segak berbanding anak-cucu Kutty madey.. tak ketahuan hala dengan Lgbt/Comango nya.. Nauzubillah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape benda lah kau merapu ni.. tak ingat dosa ke mengutuk je keje. Astafirullah..

      Delete
  4. gue kena fisbuk jel, penangan Kristian Afrika... sikit2 nak repot. Gue tak mau cakap banyak... imej PM meningkat kaa kalau dapat masuk Kaabah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau pernah masuk dalam kaabah? Ingat senang2 diorg nak bagi masuk? Sembang nak champion, tapi nampak sgt dia punya bodoh. Tengah ada peraduan jd bodoh ke skrg ni?

      Delete
    2. Di beritakan ...manusia yang walaunta label firaun , zalim serta keturunan keling tu adalah pemimpin Malaysia pertama masuk rumah Allah ...

      Tetapi tidak heboh satu dunia ...

      Nanti nak mabrur jadi takabur bro/sis !

      Delete
  5. satu nak minta tolong parpukari. kita pernah jumpa sekali dua dulu. Di jalan Ampang, majlis bloggers dengan press, dan 2nd time di PWTC. PM dengan bloggers. Rocky Bru antara penjaya kedua2 majlis.

    yang ana nak minta tolong, tolong pergi komen di wall facebook ana, A'madudin bin Mohd Arshad, cakap apa2 saja tapi mention glassmansays.blogsdpot.com ... itu saja. sekian terima kasih. assalaamualaikom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngapa sampai gitu bro Glassman ... takut terlepas syuru kah ??

      Jangan khuatir ... belakang Rocky's Bru aka Azharuddin kasi gosok lebih sikit . Najib sudah bagi dengan dia "big budget" untuk cyber trooper UMNO/BN .

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!