CILI KASI TARUK! APA YANG BUDAK SURUHAN JUTAWAN INI BANGGAKAN?


Apa yang kau bangga sangat wahai budak terencat akal? Wei kimak kau kena tangkap sebab kau sebat duit rakyat. Dari bangsat dulu tiba2 kau jadi kaya tahap jutawan dengan rumah banglo Disneyland kat kawasan setinggan tu.

Apa yang kau tunjuk best tu? Kau ingat kau pejuang rakyat jilake? Kau pakai kereta mewah siap masuk Instagram lagi. Apa kau ingat orang tak kenal siapa kau dulu? Merempat tapi bioankadi blue eye boy Mak Lampir terus kau jadi kaya. Ptuihhh.

Orang macam kau ni elok sbat dalam penjara terus dan rampas semua kelayan kau yang kau dapatkan melalui jalan yang salah. Aku harap sangat kau ke dalam terus. Selalu tuduh UMNO rasuah kan? Hakikatnya korang baru dapat jawatan siapa boleh buat rumah disneyland dan berkereta mewah lagi. 

Munafik tahap Dajjal puak-puak Pakatan ni. 



3 Responses to "CILI KASI TARUK! APA YANG BUDAK SURUHAN JUTAWAN INI BANGGAKAN?"

  1. ParpuKimak Hawau Kerbau Balau,

    ..budak terencat akal tu memang dasar pukimak..serupa macam ko la parpukimak..umno sial pakatan pun sial ..penulis blog pemakan dedak mcm ko ni.lagi bapak punye SIAL!!..perut ko membengkak mcm ade tengkorak lembu..tak sebu sebu telan dedak!!!

    ReplyDelete
  2. Hisham aww aww..😸😸😸😹😹😽😽😿😿

    ReplyDelete
  3. rasa dia ni dah bawak pegi depan majistret..maknanya dia dah kena dakwa tunggu bicara

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!