PANAS BERAPI! ELRAH EXCLUSIVE KEMBALI LAGI DAN AKU PANAS HATI SEKALI LAGI

Gila! Itu ayat aku untuk owner Elrah Exclusive ni. 1 lagi fenomena yg aku cukup marah. Mana taknya dari tahun lepas la aku nak cari jubah size aku, ala bukan besar pun size aku ni. So aku pun ke bangi semalam dengan niat nak beli baju jubah aku.

Aku harap kali ini setelah jadi kecoh tahun lepas agar Elrah buat saiz besar la. Ingat lagi dulu kedai dia kat Masjid India? Kali ini dia sudah pindah ke Bangi la pulak. 

Aku gagahkan diri dan pergi kesana dengan harapan kali ini mereka ada buat size aku. Yalah lepas kena bambu tahun lepas aku rasa owner dia dah belajar kot. Takkan tak reti-reti nak buat size besar kan? 

Tapi  bila sampai sana aku dapati saiz 5XL dia tak buat.. Aku apa lagi, hangin satu badan la, so apa lagi aku cari bos dia nama El Azman. Aku maki dia pasal ape dia tak buat size besar. 

Mujurlah dia ingat aku lagi, setelah aku bebal dan ceramah pendek berapi kat dia maka dia janji dia akan buat untuk aku. Special made punya. Aku lega dan seronok dengan janji dia dan  kali ni juga bulan puasa ni aku harap dapat pakai jubah Elrah Exclusive ni untuk bertarawih.

Ini kali aku nak tengok dia boleh buat atau tidak jubah size aku. Sama sama kita nantikan. Cukup la buat masa ni, nak hentam lebih-lebih kang tak baik sebab owner dia dah janji nak custom made size aku. Aku pun nak rasa apa hebatnya jubah Elrah Exclusive ni.

P/S: Ingat nak post benda ni semalam tapi sebab sibuk dengan cerita PRN Sarawak so aku tangguhkan ke pagi ni. Dah la aku nak berehat kejap. Nanti aku update lagi ok.

6 Responses to "PANAS BERAPI! ELRAH EXCLUSIVE KEMBALI LAGI DAN AKU PANAS HATI SEKALI LAGI"

  1. Apa punya saiz lu ni bro. Sampai 5XL tu..fuiyooo. Mau sekayu kain habis utk siapkan jubah lu. Selamat berjubah bro sempena solat tarawih utk ramadhan ini. Sori gua gurau lu badan besar macam badak....hahaha. Maaf zahir batin. (sesekali dpt gurau kasar dgn lu seronok jugak apa).

    ReplyDelete
  2. lu gila la bro admin.. hahahaha.. terbaek.. kepada el azman, amik iktibar jangan tak amik iktibar, lu punya jubah fenomena tuh, kami yang saiz besar ni jangan la dilupakan..:)

    ReplyDelete
  3. bodoh betullah.. nak jubah saiz gajah, tempah la sendiri kat tailor.. yg engkau pelahap sangat sampai jadi saiz 5xl tu salah sapa? tak nak maki diri sendiri pulak ke?

    kalau aku taukeh elrah, jangan harap aku nak layan orang mcm ni..

    ReplyDelete
  4. Hahaha setuju dgn Wan Jamak...

    ReplyDelete
  5. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    ReplyDelete
  6. Hal yang tidak pernah terbayankan kini menjadi kenyataan dengan keluargaku,,,untuk AKI.NAWE kami ucapkan banyak terimakasih karna berkat bantuannya ALHAMDULILLAH keluarga kami bisa lepas dari hutang dan masalah,karna nomor “GHOIB”untuk pasang togel,hasil ritual KI NAWE meman benar2 merubah nasib kami hanya sekejap,dan disitulah aku berkesempatan kumpulkan uang untuk buka usaha kembali,karna baik rumah sudah disita,,warung makan jg sudah bangkrut,,tapi itu semua aku masih tetap bertahan hidup dengan anak istriku,,walau cuma kontrak tapi aku tetap bersabar dan akhirnya KI NAWE lah yang bisa merubah nasib kami..KI NAWE orang paling bersejarah kepada keluarga saya…!!! Kepada teman2 yang di lilit hutang dan ingin merubah nasib baik dari pada sekaran HBG: 085=218=379=259=AKI NAWE,dengan penuh harapan INSYAH ALLAH pasti tercapai dan sudah terbukti.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!