#RespectMyPM - KENYATAAN MENTERI LUAR ARAB SAUDI TENTANG DERMA RM2.6 BILLION!



Video ini adalah pengakuan dari Menteri Luar Arab Saudi yang mengesahkan bahawa RM2.6 Billion adalah merupakan derma tanpa balasan. kalaulah dari awal lagi Pak Menteri ni dah bagitau kan senang? Tapi tidak mengapa better late than never.

Bagi aku mudah je, kalau Mneteri Luar Arab Saudi sendiri dah kata ianya duit derma tanpa apa-apa pulangan, maka kita terima saja kenyataan beliau. Terserah pada anda semua nak percaya atau tidak. Sebab kalau sesetengah manusia dah tak percaya, bagilah apa saja bukti pasti mereka tidak akan percaya, so tak perlu buang masa melayan kerenah orang sebegini.

Kepada yang pernah membuat fitnah kata PM ambil duit dari 1MDB, inilah masa yang sesuai untuk mereka memohon maaf atau paling tidak pun, jangan bangkitkan lagi isu derma ini. Sudah-sudahlah tu, biarlah PM kita buat kerja dia agar beliau dapat memacu negara keperingkat yang lebih baik.

#RespectMyPM

2 Responses to "#RespectMyPM - KENYATAAN MENTERI LUAR ARAB SAUDI TENTANG DERMA RM2.6 BILLION!"

  1. Dapat dedak RM2.6 Billion!!!!

    ReplyDelete
  2. bodoh punya parpu

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!