TODI KASI TARUK! APABILA RAYYANI AIR CUBA MENIPU UNTUK MENUTUP KESALAHAN! BACA DAN SEBARKAN

Masa hari tu aku kata Rayyani Air atau Ravi + Kalyani Air ni lahanat dan menjual agama. Mala berbondong-bondonglah ukat melayu yang bebal mempertahankan si PARIA yang kuat mabuk dan mempunyai wine cellar dalam rumah beliau.

Aku dimaki dhina dan dikeji. Aku tak kisah sebab dalam menyampaikan kebenaran ni memang kita akan hadapi pelbagai dugaan. Akhirnya kebenaran terbukti bilamana si macha Ravi membuat kenyataan palsu dengan mengatakan Kalyani Air aka Rayyani Air disabotaj. Khaiik ptuiihhh.

Ambik kau, Menteri Pengangkutan sound setepek kat muka mereka dengan mengatakan so called Shariah Compliance Airline ini menipu. Bangkai sungguh Ravi Air ni. Kaki kencing penipu, beli kapalterbang 2nd hand bila rosak kata sabotaj. Podah chit. 

Dah la terkandas penumpang tak diberi apa2 kemudahan gantian flight lain. Untuk pengetahuan bebal-bebal bodoh nak mampos yang menyokong bagai nak rak Rayyani Air ni. Tambang yang mereka kenakan bukan murah ok. Ianya full charge sebab mereka menjual ISLAM sebagai produk mereka. Tertipu lagi Melayu Islam yang cetek pengetahuan. Padan muka. Aku akan terus bongkar segala kebangkaian yang dibuat oleh Ravi+Kalyani Air ni.

8 Responses to "TODI KASI TARUK! APABILA RAYYANI AIR CUBA MENIPU UNTUK MENUTUP KESALAHAN! BACA DAN SEBARKAN"

  1. Rupa2nya kerling tu membayar director of flight operations bekas pegawai DCA. So segala kelulusan perlesenan, landing rights, permits, insurance, dan lain2 semuanya dipercepat dan dipermudahkan. Selepas tu, pegawai DCA tu letak jawatan setelah segala kelulusan diperolehi dari DCA. Berapa juta agaknya dia dapat untuk menggunakan 'connections' dia?
    Patut disiasat samada airline ini melalui process yang betul dalam perlesenan nya.

    ReplyDelete
  2. Bila si tua sound .. dikatanya situa nyanyuk. Nampak situa masih tajam pemikiran dari simuda belia. Patutlah orang masih percaya pada situa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Tun M always RIGHT guna image islam utk untung
      kesian anak2 melayu , first time aku ''ternaik''ravi air DLM PESAWAT KOTOR MASUK TANDAS B/CLASS BUSUK KOTOR Memalukan islam, dinding dlm pesawat kotor tompok2 hitam , kusyen kotor PENIPU INI BUKAN CARA ISLAM DLM PESAWAT ADA JUGA BAU INDIA
      Aku nak buat syarikat pernerbangan MALAY AIRLINE , sbb pakar pilot semua melayu pandai2 ini negara melayu
      ADA SETUJU -

      Delete
    2. lagi la teruk kalau melayu..mesti sebelum flight nak minum teh tarik dulu..lepak kedai kopi, citer pasal politik, flight kol 11 jalan kol 1...kena lunch nasi kerabu + budu dulu...baru bila sendawa satu flight bau budu...heheheheheh

      Delete
  3. Alo pengampu BN khususnya UMNO...cadangkan kat najib dan zahid hamidi serta "tengku" adnan sekali, apa kata diorang buat survey mengukur sokongan rakyat terkini terhadap BN@umno. Lantik badan bebas, soal ikut pelbagai kategori umur, gender, bangsa & agama, taraf hidup. Kalau boleh dilakukan secara rahsia. Tanya dlm survey tu...antara soalannya : adakah anda akan sokong bn sekiranya najib masih jd PM semasa/slps pru 14? Adakah gst memberi kesan terhadap undi? Dalam markah penuh 10, berapakah anda sanggup beri pada najib selaku PM? kahkahkah....umno masih lena, tak sedar situasi & tanggapan rakyat terkini.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Doakan aku akan cuba Aku harap ALLAH tlg kita
      MalayAirline

      Delete
  5. Di negara2 arab, para pemimpim pak arab terus izinkan diri mereka diperbodoh dan diperleceh kaum kufar militant zionis dan uncle sam.Saudara2 Islam kita diPalestin, Chechnya dan lain2 negera Islam berkaitan terus dihina, diherdik dan disembelih macam haiwan ternakan oleh zionis laknatullah & sekutu mereka.
    Di negara tercinta kita Malaysia orang Islam yg berbangsa Melayu sanggup ranapkan biznes antara satu sama lain kerana hasad dengki. Dulu kata sesetengah orang Melayu,kalau tak tipu itu bukan orang cina. Karang ramai yg bijak menipu orang melayu siapa...kalau bukan dari bangsa yg sama. Sampai bila orang Islam baru nak bersatu tanpa mengira warna kulit.....nak kiamat baru nak bersatu kah? Sampai bila para pemimpin Islam nak biarkan diri mereka terus diperbodoh ?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!