PANAS BERAPI! LAGI TAKTIK JAHAT DAN KOTOR RAJA ARIF DIDEDAH! WAJIB BACA


Macamana sekarang? Dalam percubaan bangkai bernama Raja Arif nak jadi hero dia telah membuatkan PM berada dalam keadaan yang amat susah. Sekarang semua komponen mintak Raja Arif kucing belaan Anwar ni letak jawatan dan tutup BTN.

Apa ni Raja Arif? Kau sengaja sabotaj PM. Suka atau tidak si bangkai ni perlu direhatkan terus dan kalau dia ada plan nak masuk politik suruh dia join je si Saifuddin Abdullah tu. Penipu dan bangkai macam ni jangan kasi muka.

Aku nak share dnegan korang satu komen dari Aziz Muda dalam FB beliau trntang raja Arif ni. Rupanya dia sudah gerakkan team dia untuk melobi maybe untuk stay jadi KP BTN atau ada niat nak jadi calon di Terengganu gamaknya. Mari kita baca pendedahan ni.


8 Responses to "PANAS BERAPI! LAGI TAKTIK JAHAT DAN KOTOR RAJA ARIF DIDEDAH! WAJIB BACA"

  1. Status nampak aje penting namun bukanlah terpenting. Apa yang lebih penting ialah pencapain. Kalau ada pencapaian waima pendatang boleh jadi presiden contohnya presiden AS.

    ReplyDelete
  2. Dia ckp berdasarkan fakta. Klau tak suka panggil cina atau india pendatang? Gubal perlembagaan utk buang status bumiputra sebab status dlm perlebagaan la menyebabkan adanya definasi pendatang.

    Kalau najib tak paham undang2, boleh belajar lagi. Jgn nk menilat bukan melayu/islam sahaja kerjanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brader dia bukan cakap berdasarkan fakta. Harami ni calap sebab nak nyawa lagi. Awat la hangpa senang nak kena goreng? Dia sebut pemdatang kutuk cina sikit korang dah amggap dia hero. Aku pun benci dap tapi agak2 la. Jgn sampai dilacurkan mcm lat chokit oleh politician bebal. Ko faham ke atau kau memang dilahirkan bebal?

      Delete
    2. Takde sapa nk angkat sapa2 jadi hero, ko yg terlebih minum ketum dekat sini. Dia ckp istilah pendatang adalah historical facts! Ko yg melebih nk masukkan unsur2 nk nyawa. Post artikel raja arif tu kat sini, pastu komen kt belah mana ayat dia salah. Ko baca dulu la kenyataan dia, bkn sebab najib marah ko pon nk sondol2 marah. Najib tu pon dh sama bebal dgn ko nih...apa la malang malaysia ni ada jenis2 malaun mcm ni.


      Mcm aku ckp, ko pahamkan perlembagaan malaysia dulu sebelum nk paham istilah pendatang ni.

      Delete
    3. Pukimak parpukari!! Bila ko nk mampos sial!!? Ko jgn nk mandai2 ubah sejarah sial! Apakah pm bugis juga nk padamkn sejarah?! Kalau nk bodek pn agak2lh sial, tk habis2 bodek cina, nk undi cina semua benda dgadai!! Ko memang takde maruah parpukari lahanat!!

      Delete
  3. Nampak sgt org mcm ni mmg giler duit dan kuasa sbb tu sanggup buat apa saja...

    ReplyDelete
  4. Aziz Muda.....Apakah engkau engkau dah cukup bijak untuk mem bodohkan oranag lain, aku tak tau engkau berbangsa apa sehingga engkau tak tahu langsong membezakan antara hak Penduduk asal dengan Pendatang!!!.
    Sabenarnya aku tak pernah heran kalau disetiap zaman ada saja manusia yang tanpa malu2 menyokong Pendatang.
    Aku tahu selepas ini aku juga akan dikatakan bodoh oleh mereka2 yang sememangnya telah sedia bodoh atau Bodoh Asal !!!!
    Faham baik2 ya..CINA ADALAH PENDATANG...!!!!

    ReplyDelete
  5. Heran jugak ye? Orang2 Melayu yang sebok2 membela mengata kan cina bukan pendatang...Mungkin inilah yang diistilahkan Melayu Haram Jadah....!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!