HUBBY BULLSHIT PANAS! APA MOTIF TV3 MENGGUNA PAKAI STATEMENT PEMBANGKAI!

Terkejut aku tengok TV3 suku menggunapakai seekor bangkai bernama Azwandin cibai. Wooo kalau orang lain aku masih boleh diam la tapi pakai bangkai sial ni aku tak bileh terima beb.

Aku masih ingat si bangkai dan manusia takde maruah ni pernah cabar pelbagai pihak dulu bagi tempoh macam-macam sudahnya senyap. Kenapa hanjeng? Sudah kowtow ka atau bila ada HUBBY BULLSHIT campak tulang baru mau menyalak?

Malam ni hancur sudah maruah TV3. Ingat lagi isu Cadbury si lahanat ni jugak buat kecoh? Padahal JAKIM kata takde apa pun. Malunya aku TV3 suku pakai bangkai ni. Dimana maruah mu wahai pengurusan TV3???

Haram jadah ni sakit hati dengan usahawan melayu yang berjaya..dari Azman Hashim sehingga lah Syed Mokhtar... Apa dia ingat Mokhzani nak settle bawah meja dengan dia ka? 

Khaikk Ptuihhhh

18 Responses to "HUBBY BULLSHIT PANAS! APA MOTIF TV3 MENGGUNA PAKAI STATEMENT PEMBANGKAI!"

  1. Zaman mahathir, beliau kaya rakyat juga kaya & ada kerja..

    Zaman ni, hanya yg atas2 shj kaya, yg bawah kena cukai sampai bangkrup.

    Bangkai ni apa yg beliau boleh buat selain mengutuk??

    ReplyDelete
  2. Salah ke kalau menyoal kekayaan yang dimiliki oleh anak bekas PM semasa beliau masih menjadi PM?

    Kenapa? Mahathir dan anak2 beliau tu tak boleh disoal? Semua rakyat Malaysia yang lain boleh disoal dan disiasat termasuk PM dan menteri2 tetapi Mahathir sekeluarga adalah "above the law"??

    Setahu aku pemimpin yang pikir diorang adalah "above the law" adalah ketika zaman FIRAUN dahulu!

    Dulu aku penyokong tegar Mahathir...sekarang baru aku faham kenapa dulu2 orang panggil dia maha firaun!



    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei mangkok! Pnyokong tun m konon! Dasar macai, ada hati nk nyamar, puihh!!

      Delete
    2. Bukan macam tu anon 10.45 kau silap dan bodoh , Mohkzani dia ada syarikat berdaftar dengan suruhan jaya syarikat , kemudian dia juga pembayar cukai dan daftar dengan jabatan hasil (income tax) jadi apa nak sibuk lapur pada income tax , aku tak hairan pun , yang aku terkejut dan marah kalau ada orang syarikat pun tak ada daftar dengan suruhan jaya syarikat , kira tak ada syarikat imcome tax pun tak ada tiba tiba boleh ada wang berjuta ringgit dalam akaun , lepas tu anak boleh labur beratus juta ringgit dalam industri filem yang ni baru problem kenapa tak lapur , si malaon bekas pencacai pkr tu memang suka ambil kesempatan termasuk TV 3 haramjadah.

      Delete
  3. Jilat selagi bolih JILAT .. AZWANDIN..Oiii

    ReplyDelete
  4. TV3 makin bodoh. Najib hanya disokong puak berkepentingan dalam UMNO. Tun M disokong oleh seluruh rakyat Malaysia tanpa mengira parti. Jadi, cara TV3 akan makin menjahanamkan reputasi Najib.

    ReplyDelete
  5. On the row!. Tak lama lagi TV3 akan jemput Rafizi (I slowly like this man), Tony Phua, Mat Sabu. wow ada kelas gitu TV3 tak kira berapa gantang dah depa maki Najib & Rosmah.....

    ReplyDelete
  6. Syabas saudara parpu !!!......terbaik....

    ReplyDelete
  7. Saya ingin ucapkan Selamat Hari Raya kepada saudara Parpu .

    ReplyDelete
  8. integriti penyiaran tv3 hancur, dah jadi pengampu dan meremehkan perkara pokok yg jadi keresahan rakyat.

    yann

    ReplyDelete
  9. Satu aku pelik malaun ini - ingat tidak beliau dengan angkuh dan sombong Tun M hanya di rujuk "kamu" dalam sesi media, memperlekehkan Tun M dan keluarga !

    Melayu tidak tahu budi bahasa memang tahap longkang! Dalam Islam kita tidak di ajar begini.

    Maaf parpu, kasar sikit tetapi sebagai orang berumur aku tidak ingin melihat budaya ini berakar-umbi kepada generasi muda. Mereka patut di terap nilai berhemah, bijaksana, kens cara dan bertindak kena pada masa.

    Kes Lowyat, contoh, bila sudah melebihi had ini lah terjadi! Ini lah bahana memendam perasaan dan berdendam akibat isu-isu sensitif yang sudah lama di mainkan oleh pihak-pihak tahap longkang para pembangkang!

    Satu signal supaya kerajaan mesti memantau keadaan dengan lebih terurus - sensitiviti agama dan perkauman, media sosial yang bersikap kurang ajar dan seumoama nya mesti di bendunv seoenuh nys.

    Polis dan Pemimpin boleh sahaja berkata sesedap hati. Hakikat nya, jika Melayu, Cina, India dan lain bumiputera Malaysia itu teguh harmoni dan kerjasama nya, tentu ia tidak menjurus gangsterism dan rusuhan kaum walaupun kes ini di kategorikan tanpa unsur sensitif.

    ReplyDelete
  10. Pahlawan monggol sudah bayar juta juta sama lem cock weng, rebranding program. Kasi jatuh sama legacy.
    Ini macam lem cock weng punya kerja,hubby serupa pahlawan taik kucing.

    ReplyDelete
  11. AnonymousJuly 14, 2015 at 10:45 PM

    Ko kata "Dulu aku penyokong tegar Mahathir...sekarang baru aku faham kenapa dulu2 orang panggil dia maha firaun!"

    Masih ada lagi ke, orang budak bodoh tahap ulat ni... siapa nak percaya kau?

    ReplyDelete
  12. lim kok wing on work....

    ReplyDelete
  13. Sutu geng dgn kucing kurap

    ReplyDelete
  14. Melayu tak boleh kaya. Ngeh Nga kaya tebang balak sampai banjir Kelantan takper.....babi sial lowyat la.

    ReplyDelete
  15. tv3 memang suka kutip bangkai dan kucing kurap

    ReplyDelete
  16. Sepanjang 22 tahun, kerajaan telah menerima kira-kira RM120 bilion daripada Petronas, tetapi kamu boleh lihat ke mana wang itu semua pergi, KLCC, Putrajaya, pembangunan dan semua itu. Sekarang daripada sumber dalaman, saya dapat tahu RM90 bilion daripada RM270 bilion yang diberikan oleh Petronas kepada kerajaan antara 2004 hingga 2009 telah hilang. Secara praktikalnya, semua orang yang telah dipilih sebagai Majlis Tertinggi UMNO pada 2009 menang kerana mereka menggunakan wang. Maka kami boleh mengatakan bahawa ahli jawatankuasa pusat UMNO semuanya terdiri dalam kalangan penerima rasuah. - See more at: http://m.utusan.com.my/rencana/politik-wang-yang-menghantui-malaysia-1.114634#sthash.Gvb55o6V.dpuf

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!