CILI BERAPI! AZMIN, BE A MAN AND MAKE DECISION NOW!

WAHAI AZMIN MB SELANGOR! DAP dah kata mereka secara rasmi dah berputus kasih dengan PAS dan Guan Eng pun dah pecat semua orang-orang PAS di Penang, Mat Sabu dah prepare nak masuk DAP dan dia dah janjikan pada Guan Eng akan bawak masuk bersama dia 700 ribu penyokong PAS, sebab itu DAP confident dan boleh hanjengkan PAS sesuka hati.

Sekarang ni DAP dah kata Azmin kena ubah kerajaan dan dari apa yang kita boleh faham permintaan Guan Eng ni, dia mahu supaya semua ahlul PAS dalam kerajaan negeri Selangor dipecat, kira dia nak run the goverment dengan PKR `saja la ni. Cukup ke Azmin? DAP is siniking ship beb, better you work out with PAS and UMNO at least kau boleh kekal sebagai MB.

Azmin, Tuhan dah beri kau peluang untuk ajar DAP ni, make a stand bro. Ajar DAP laknatullah ni. Kau kena tunjuk sekarang siapa the Boss! Come on lets do it Azmin!

5 Responses to "CILI BERAPI! AZMIN, BE A MAN AND MAKE DECISION NOW!"

  1. Hahaha

    Azmin mana nak kenang budi PAS.
    PAS calonkan dia jadi MB, tapi aku jamin Azmin akan berpihak dengan DAP dan tendang PAS keluar dari pemerintahan Selangor.
    Orang macam Azmin ni mana ada berani lawan DAP, takde hati perut punya orang. Dia bukannya ada akal pun nak tau DAP memang taknak dia jadi MB sejak awal.

    Dijamin PKR disertai PASMA akan jadi tunggangan DAP 100%.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
    2. Anda butuh angka ghoib 2d 3d 4d singapura/hongkong yang di jamin tembus selama 5 kalli putaran silahkan hubungi eyang woro manggolo di 0823-9177-2208 atau anda bisa karna saya sudah menbuktikannya,terima kasih. الالله صلى الله عليه وسلموعليكوتهله صلى الل

      Delete
  2. Ini semua wayang . Tahun depan , PAS dan DAP akan merujuk kembali .

    ReplyDelete
  3. Rasa-rasa PAS atau UMNO pujuk Azmin tak?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!