TERKINI! JOM SEMUA TURUN DAN SUPPORT PM DI RTC GOPENG PERAK!


Ayuh mari kita semua turun dan menunjukkan sokongan kepada Perdana Menteri sabtu ni di RTC GOPENG! 

41 Responses to "TERKINI! JOM SEMUA TURUN DAN SUPPORT PM DI RTC GOPENG PERAK!"

  1. Nup. Tengah panas pasal GST tak abih lagi. Mencekik darah betul. Lepas tu biar 1MDB ambik tanah kerajaan untuk cover penyelewengan dalam 1MDB. Semalam dia sendiri cakap suruh MOF selamatkan 1MDB. Tunggu salah PRU14, tunggu undi protes rakyat. Nak sangat jawatan PM, bila pemilihan UMNO jawatan presiden tak bagi bertanding. Lepas tu mengaku ko PM cara demokrasi. Tapi jangan risau, ramai pencacai ko yang bengap akan tetap menyokong ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan risau, ramai pencacai najib akan datang dengan sepanduk "I Love PM". Aku pun tak tahu apa yang hebat sangat jasa dia. Nak pelingkup adalah.

      Delete
    2. Zaman Pak Lah separuh dari lari dari BN. Lepas ni separuh lagi akan lari. Padan muka pada puak bodoh sombong ni.

      Delete
  2. napa nak paksa orang sokong dia??? Setiap kali Najib kene hentam dia mula la buat lawatan...kumpulan n nak tunjuk media ramai orang sokong dia....napa dia nak nipu diri dia?? Isu byk lagi...SABAH bolos lagi...napa nak paksa orang tgk masih ramai sokong dia??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju 100%. Soalan jawap berbelit-belit. GST kena, Matawang jatuh, Sawit & Getah jatuh, bil elektrik naik gila. Siap ada hati nak kondem Tun M lagi. Dia perasan dia pun hebat macam Tun M. Kalau ada 10% kualiti Tun M pun dah kira bagus. Bengap.

      Delete
    2. Jangan2 dia dah terkeliru masuk salah pentas tak.... Pertandingan Maharaja Lawak masih ada kosong lagi ke...?? Agak2 berapa WAW Najib boleh boleh dapat.??

      Dasar pengkhianat.......!!!!!!

      Delete
  3. Apa pun aku tak kesah, asalkan jangan kaki jubor udah. Allah laknat jantan rogol jantan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa Tun M bagitau bakal PM tu kaki jubor, satu Malaysia dok kutuk dia. Kalau bukan kerana kelantangan Tun M, kaki jubor tu dah jadi PM dah. Najib tu gigit jari saja.

      Delete
    2. Kenapa ko ni bebal nk mampos? Baik ko bunuh dirilh

      Delete
    3. ya betul..cepat-cepat sula pungok saifool sipenadah jubo sebelum Allah turunkan laknat dibumi Malaysia ini...jangan biarkan dia bebas menadah jubo sambil menyapu KY jelly..ok

      Delete
    4. Si tukang panah tak kena sula ke?

      Delete
    5. Situkang panah sula pungok sipenipu macam kau...tak yah sapu KY ..ok

      Delete
    6. Sori la bapak gua bkn peliwat mcm lu hahaha peliwat dah msk river bamboo. Elok beri ky jelly kpd penghuni2 river bambooooo haha

      Delete
  4. Pukimak parpukari!! Baru sekarang nk bersama rakyat!? Bila dh goyang baru kenal sama rakyat! Apalagi temberang nk dijual? Berapa lagi rm yg keluar? Parpukari pukimak isu topup tk boleh selesai, apalagi soal negara,?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa JoLo joli duit 1MDB, ko tengah buat apa?

      Delete
    2. Tun M baru tanya sikit, dah gelabah macam orang kena sawan. Last-last tak boleh jawap, attack Tun M balik. PM jenis apa ni?

      Delete
    3. Sama jer dgn pak nuar arwah nikki dan limkomunis tuh. Jawab pentingkn ego sendiri. Pemimpin2 zaman sekarang. Mmg,lahanat...

      Delete
  5. Klu nk org ramai di rtc tu nnti jangan bawak rosmah. ....lepas tu tanya najib kenapa guna punahsehat warga asing bayar gaji 7 billion hengget kalau kempen nak pemimpin bersama rakyat......kan bangang

    ReplyDelete
  6. Hahhhaa statement pling lawak hari ini.

    ReplyDelete
  7. Tak siyor teman ngabiskan mase ngan duit teman untok dengor Mat Labun ni.

    ReplyDelete
  8. Kat mana nak cari banner I Love PM? Mintak tlg Sgt sebab takut tak sempat Cari nanti. Skarang tgh sibuk tak tidur malam nak hafal lagu 1M4U.. Tolonglah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan risau, banner semua datang sekali dengan PM, tak payah penat-penat cari. Bawa diri saja. Janji kena tunjuk kat media, dialah paling popular. Semua orang suka dia. Tu yang dengan confidentnya berani kenakan GST pada rakyat supaya dia boleh perabih. Tak lah hutang negara naik mendadak sangat. Baru RM600 Billion. Zaman Pak Lah dulu cuma RM300 Billion. Tun M tak pandai, dah buat macam-macam projek besar baru RM150 Billion.

      Delete
  9. Hoi Parpu....hang pi la sorang-sorang. Jangan lupa bawa sepanduk " I love PM" dan nyanyi kuat-kuat "AYAM4U". Hahahaha.. Jangan harap la aku nak sokong si Bugis kepala lanun ni yang tak tahu malu ni. Kirim salam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nie bukan setakat Ayam4U... tapi lebih tepat lagi... BAPAK AYAM. Si Semah Gedebab pulak IBU AYAM. Laki Bini sanggup jual/gadai maruah bangsa & negara demi tembolok & nafsu serakah kpd Zionis, Amerika. British & Little Israel Spork.

      Delete
  10. Brape nak bayor?

    Harga
    1. Datang shj - RM300
    2.Pegang sepanduk - RM400
    3. Menyanyi - RM500
    4. Bg ulasan kat rtm - RM600, TV3 - RM900
    Makan makan ade tak? Kalo takde tambah lg RM60
    Topup RM30, gst aku bayar

    Payment cash .. subuh aku da terpacak kat gopeng tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepat sekali. Kalau berani jumpa Tun, buat cerita u-turn lagi banyak dapat.

      Delete
    2. Masuk buletin Utama TV3, pasti jawatan kesian yang diberi tak kan ditarik balik. Maklumlah dah masuk PR, tiba-tiba masuk BN dapat jawatan penting pula. Sapa nak bagi senang-senang, kenalah buat kerja sikit.

      Delete
  11. eloklah orang perak dan yang berdekatan pi lah ramai ramai dan macam selalu kalau PM mai tentulah kena bagi ramai mungkin kali ini lebih dari 40k, ikhlas atau tak ikhlas, sokong atau tak sokong pi aje sebab besok adalah lawatan terakhir DSN sebagai PM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat kat tepi highway, senang sikit sewa bas besar-besar dari seluruh malaysia.

      Delete
    2. Bukan setakat orang perak saja.

      Delete
  12. hehe,dulu tgk ruang komen ramai je penyokong BN..aku ni pun penyokong BN...tapi BUKANNYA PENYOKONG NAJIB!!! FAHAM?!!! xpa la parpukari...aku pun faham ko pun cari makan bagi kluarga ko makan. benda pun nak sampai penghujungkan...

    ReplyDelete
  13. Minta maaf ler , Sejak Najib berkrisis dengan Tun Mahatir. Aku Nak tengok muka najib pun dah malas. katakan tidak pada najib

    ReplyDelete
  14. Sabar la wahai pembaca aku sekalian, jangan la marahkan dengan Pm macam ni, berilah dia peluang untuk memperbaiki 1MDB tu, kan dia dah kata akan memulihkan semula 1MDB tu. Jangan la mcam ni ok. Peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukmak parpukRi!! BerapA byk lagi wang rkyt diguna utk selmtkn 1mdb ni? Ko dgn sabery cheek sama je ckp belit2, ingat rkyt bodo mm lembu pawah jkk ke? Ted manof pukimak!

      Delete
    2. parpu..

      you are another arsehole if you still believe in this Najib saving 1MDB. Its daylight robbery happening and yet you got the guts to ask the PM to ecplain???

      Get ready a bottle of KY for your ass..ok

      Delete
    3. And can you just tell PM that you are not wanted anymore!!

      Delete
  15. Untuk DS Najib Sekali melangkah, tetap melangkah, jangan berundur!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM syok sendiri. Dah nak tersungkur pun masih rasa macam bagus lagi. Tapi, aku confident bawah Najib ni, Malaysia bakal jadi negara maju macam greece. GST kan ada.

      Delete
  16. Parpu.. Yg komen semua ni rba.. Nk sabotaj lawatan dia.. org tu saham tgh naik.. Member2 sebelah sana risau la bro.. Byk nk kantoi lepas pac abis buat siasatan... Ni cacing kepanasan ler... Nk ke jln tada topik.. Kaum sendiri tgh nk runtuh dap tolak hudud. Pas nk hudud. Pkr lalang. Hancor la pr sekali ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila Komen pasal najib terus di katakan RBA komunis, Macam apa saja yang dibuat najib itu betul saja mesti kena sokong. Dah nak terlungkup baru ingat rakyat. Rasanya udah tawar hati aku nak menyokong najib. UMNO sekarang dah macam terpaksa memikul biawak hidup pasal 1MDB yang terlalu banyak rahsianya yang hanya ALLAH S.W. T sahaja yang mengetahuinya.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!