PANAS BERAPI! KEBAIKAN APAKAH YANG BOLEH DIBAWA BILA VIDEO PERBINCANGAN RAHSIA TERBONGKAR?

Aku cukup tak setuju dengan apa yang didedahkan ole blog APANAMA, KLIK SINI

Blog ini telah menyiarkan video berdurasi 7 minit. kKu percaya ramai dari korang dah tengok video tu, Cuma aku kecewa sebab benda-benda macam ni adalah untuk dalaman dan bukan disiarkan kepada umum. Aku memang tak boleh nak terima perbuatan manusia yang mencuri rakam luahan hati TPM. Sebab aku percaya ini adalah sesuatu yang mereka bincangkan didalam parti.

Ini juga membuktikan yang parti UMNO bukan macam parti pakatan yang kalau ketua mereka buat salah ada video dengan berzina pun mereka pertahankan. Ini membuktikan UMNo memang sebuah parti yang peka dengan apa yang berlaku dan bersedia untuk mengambil tindakan.

Aku cukup kesian kat PM, malah dari dalam video ini pun kita boleh tengok TPM juga simpati pada PM, disebabkan kesilapan dan kecuaian BOARD OF DIRECTORS, PM pulak yang menjadi mangsa dan terpaksa mempertahankan 1MDB.

Aku cerita ni sebab video dah pun keluar dan telah pun diviralkan oleh semua pemain media sosial. Ada cubaan dari pihak-pihak tertentu nak melagakan PM dan TPM. Bagi aku TPM adalah seorang yang sangat gentleman dan dia tidka mudah melatah dan apa yang dia katakan tentang board yang patut dipecat itu aku pun setuju sebab mereka la yang bertanggungjawab buat investment bukan PM ok.

Bukan sahaja aku malah UMNO Cheras juga sependapat dengan TPM, board of director atau lembaga pengarah elok kasi pecat je semua, bikin semak dan menyusahkan PM je. Aku secara jujur berasa sangat simpati pada PM.

Apa pun, kepada semua BATU RONSON kat luar san ayang mahu melagakan PM dan TPM tu baik hentikan sajalah, jangan buang masa dan tolong jangan musnahkan parti. Kepada siapa yang mengambil video tu, nanti kau jawab la kat akhirat nanti.

ZAMKATA! Ni lagi sekoq mamu tak habis-habis nak menghasut. AKu benci betu mamak putaq belit ni. Dia ni kalau cakap memang melalut. AKu rasa dia ni kuat minum ayaq ketum kot. Kau diam la ZAM kata, jaga cafe hang yang tak berapa best tu dah la. Benci betui aku mamak padukang sekoq ni.

39 Responses to "PANAS BERAPI! KEBAIKAN APAKAH YANG BOLEH DIBAWA BILA VIDEO PERBINCANGAN RAHSIA TERBONGKAR?"

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Bila nak adakan pertandingan..takut perpecahan..
    Bila bercakap benar...kata nak laga-lagakan...
    Bila mantan tegur...kata orang tua tu nyanyok
    Bila bagi BRIM..ungkit
    Bila laksana GST...minta rakyat sabar..
    Bila tak tahu jawab...tunggu audit
    Bila kena kritik...kumpul penyokong

    Sampai bila beb...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai kau org pun dapat juga baru kau orang senyap kan?.. Kalau penykong Umno mana pun sama je.Yg dah pencen tu lagi kuat menabur utk pengikutnya.Sebab tu selagi namanya Umno jauh sikit lah nak dapat sokongan aku.Mahahti9r ,Najib ,Pak Lah Muhyeddin semunya 2X5,berbalah berebut harata pesaka sebenarnya.Kluangman pun mungkin tak ada bezanya.

      Delete
    2. Setuju sangat. Politik jangan sampai menjual maruah parti. Jangan jadi macam Najib, semua orang dah tahu 1MDB ni memang masalah negara, Dia bukan setakat tak nak betulkan, sanggup pula bermusuhan dengan Tun M, semata-mata nak menyorok masalah 1MDB ni. Tun M dah lalui semua ni, sekilas air di laut dah tahu jantan betina. Najib yang masih mentah nak tunjuk terror pula. Dah lah seluruh rakyat tengah panas pasal GST.

      Delete
    3. Cuma kita masih bernasib baik sikit, sebodoh-bodoh UMNO tak lah sampai nak ambik kaki liwat jadi PM pula.

      Delete
    4. Hidup Muhyidin, bersihkanlah dosa anda & dosa UMNO selama ini..


      Singkirkan Najib & lantiklah semula MENTERI2 baru yang lebih LAYAK.


      Rakyat benci Shaberi Cheek, Menteri Ayam, Maslan yg terang2 menipu RAKYAT majoriti..

      Dah lah menipu, buat muka tak malu pulak, ingat Rakyat mendoakan NERAKA untuk anda.

      Balasan Allah di Padang masyar..

      Delete
    5. Setuju 100%. Najib memang tak boleh pakai langsung. Selalu tak bawa otaknya, tinggal kat rosmah.

      Delete
    6. Boleh ke lebai din lakukannya........melayu ada satu pandikar je, itu pon dah nak lari pasal jamban tersumbat.........yg lain2 tu pandy kutty, pantat and buntut sepool langsung tak leh harap. Bai lu pegi monggolia je la din.......err kazaksetan pon boleh bai!

      Delete
    7. Muyeddin pun ada crita masa di jadi MB Johor dulu.Janganlah mengharap sangat .Kalau nak selamat ,usaha sendri biar sapa pun yg jadi PM,LKS punboleh jadi.Tapi aku sokong Hj Hadi.paling aku benci Mahahtir.

      Delete
    8. Anon 11:56...kalau kau sesat, gila, songsang ke ape ape, cukuplah kau sorang je...jangan ajak orang lain sasau mcm kau..

      Kalau setakat Hadi, elok Najib teruskan jadi PM sampai kiamat.

      Apa cerita Muhyiddin di Johor, jangan jadi burung tiong sendiri tak faham satu benda pun? Dah buat repot polis? Berapa billion Johor hutang?

      Delete
    9. Anon 1156, mcm mana ko pilih Hj Hadi?? Kena tiu dgn DAP mcm tu aje. Lembik tengkuk. Kalau betul2 Hj Hadi pemimpin yg ko agung2 kan, sepatutnya dia bawa PAS keluar dari PR bila depa tentang Hudud terang2an. Ini dok diam lagi, angguk2, ikut aje ckp depa sampai kabinet bayangan PR takde org PAS. Apa cerita ni??? Kang aku ckp lembu, ko marah. Tapi pikir2 le. Mcm mana nak sokong pemimpin yg takde pendirian ni?? sekurang2nya TPM ada pendiriaan sendiri dan video ini adalah bukti

      Delete
  3. Syabas Muhyiddin sebab bercakap benda yg benar. Inilah ketegasan yg kita nak tgk pada pemimpin UMNO. Video ini sama sekali tidak menunjukkan TPM nak sabotaj atau nak jatuhkan PM. Sebenarnya TPM nak selamatkan PM dari terus melakukan kesilapan dgn cover board of directors yg menggunakan dana 1MDB sesuka hati mak bapak depa. Mmg betul PM sbg Penasihat tapi keputusan masih lagi dibuat oleh Lembaga Pengarah. Mcm Tun Dr M sbg penasihat Petronas. Bkn depa dgr pun ckp dia. Ini adalah pengakuan Tun sendiri. Samalah dgn kes dgn PM. harap PM tegas dgn hantu2 yg buat onar dlm 1MDB

    ReplyDelete
  4. Pastinya ada kroni yang menjilat pm untuk jangan buang kawan-kawan mereka yang ahli lembaga pengarah. Alasan agar siasatan mudah dilakukan. Sebaliknya agar lubang masih boleh ditutup. Sapa-sapa mereka, entah lah. Pastinya mesti "orang kuat".

    ReplyDelete
  5. Aku sikit pun takder rase simpati pd PM...Berani jadi PM berani la tanggung..kate panglima bugis!!..aku jauh lebih simpati pada org org tua yg duduk di kampung tak pasal pasal kena cukai GST dek kerana kebodohan panglima bugis penakut bini ni...dia ngan rosmah (first penguin of malaysia) ke hulu hilir naik jet baru..bukan main sakan lagi...ujung ujung dia hadiahkan rakyat GST...simpati???...PTUIHHH!!!

    ReplyDelete
  6. Tranparency, integrity & accountability..

    Oh yes... At last by virtue of Muhyddin's admission, the truth prevails. Billons were mysteriously lost & spent unwisely by scoundrels without the knowledge of the DPM and the cabinet ministers.

    Both Najib & TDM committed bail out. Nevertheless, Najib did it in discreet manner and only made it known when blown out of proportion. Unlike Najib, TDM tabled his initiative in the cabinet ministers meeting for mandate. There was no secret or hidden agenda as the immediate following day became the headlines splashed over at every newspaper and media news report in the country. Money spent for the NS Highways, Twin Towers, Penang Bridge, Putrajaya, LRT railways, etc are worthy and recognized world class and regard as proud heritage and legacy of the nation for a long long time

    That demonstrates how industrious and determine but transparent Tun Mahathir was. He is the best thing ever happened to us and by the graciousness of Almighty Allah, he is still surviving with good health and charisma to protect the well being of the people and the country.

    I simply love & respect this grand old statesman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're one among millions sedara Othaman Ahmad and we're solid behind Tun M all the way! To the owner of this blog, you cannot say Zamkata to shut up if you yourself cannot do the same. Dude, on each flip-side of the coins people will take its face value and use it accordingly. In trying to get Najib to relinquish his position because of all shitty-deals made by him especially 1MDB, the cabinet was in the dark until most recently. Made worst with Najib's Mar 11, statement about the cash-in-BSI yet now has to finally come clean its NOT CASH after all also in parliament?

      How's that look on a sitting PM lying at one stage and tried in vain to correct it only after immense pressure following revelations after revelations. Mat Said statements on the initial hanky-panky pre-1MDB in trying to mortgage Terenganu's Oil well-reserves even that bombshell is being surpressed upon revelation.

      To parpukari, if you have the slightest of fairness you'd have to think straight man. Had Najib done by the mere slogan of Rakyat didahulukan mantra, he would not have been in deep-shit as of now.

      Tun M and suami si Umi are just forwarding the rakyats' grave concerns yet Najib chose to swiped aside popular-sentiments and go with 'majority-support' (which don't know whom are the majority, cinabengs???) and continued with his elegant silence (where some would see as Arrogant Silence rather) followed by non-answer rebuttals made worst by his outburst of 22 years comparison with Tun M's years of Par-Excellence service to the country echoed by his bootlickers calling names on the respectable negarawan ie. Nyanyuk, tidak waras etc etc.

      Najib has done more damage than good for UMNO, BN, the Malay-muslims-bumiputeras, and the country! The oppositions are having a field day despite their horrendous display of false-coalition-pack still, BN could not take-down a limped-donkey as in Permatang Pauh when Jijah kipas sail-through comfortably beating the so ridiculously-proud bugis-ship!

      Where is the cinabengs coming to the fore despite giving ministers and deputy-ministers to cinabengs regardless their tsunami-performance (GE13) in PP and Rompin?

      Is it a bugis thing to offer trust when the cinabengs have all (even if its not 100% still very close to it) but deserted UMNO-BN? Is it not clear enough whats going on in Pulau Pinang, the total disregard (amounting to terlampau Kurang Ajar) of protocol in Perak, the current situation happenings in Selangor...bla bla too many to list.

      Its about the the rakyats and the safeguard of article 152-153 along with Islam and Raja-Raja Perlembagaan but not to the extend of negating the 'PENDATANGS' rights in Tanah Melayu-Sabah & Sarawak! Kedegilan Najib would be the last straw on the camels back repeating what TPM had just said.

      Go around blog-surfing and you can see the sentiment of the rakyats. So Najib's bloggers-lickers will have to do better than what they are doing now or rather come to your senses and we're all for a country instead of defending a sinking-bugis PM in a quicksand, not in the ocean mind you!

      Melayu Luar Negara

      Delete
    2. I feel you anon 2.49, but Zam is rubbish, remember paklah's time he was whacking Tun M, that was the same mamak padukang calling puhlis puhlis, aku geli la ngan dia tu, MUNAFIKUN punya pandikutty.

      Delete
    3. Sudah2 la Parpu. Semua orang memang tau lah zaman TakNak PakLah dan anti AlJuburi memang korang la terbaik. Sape tak tau PK , Unspinners , Rocky , BD , AVoice ,SeaDemon,Bujai dll.Hari ini kita tau korang semua dah tersepit pasal dah termakan.
      Ni nak bagi hint sikit kalau nak escape plan to jump ship.Money from a pirate is dirty money anyways. Any obligations that come with it can be flushed down the gutters. Korang cepat2 la get together dan bincang perkara ini. Time is running out.This the last chance to save your integrity. Korang bukan tak bagus. Kesian pulak aku tengok . korang ni

      Delete
    4. Dear Mr. Parpukari (Admin),

      It is unfair on your part to label Pak Zam as Munafikin. Look at your goodself, where were your stand about a year or two years ago? Me too is shocked by your sudden U-Turn, and it is indeed unbelievable....!!

      I sincerely hope you are not in the same boot of bloggers who are available or bought for hire.

      Speaking without fear or favour,
      Ex Son of Spura.

      Delete
  7. terima kasih pada yg dedahkan video!

    siapa2 yg nak bermimpi..terukan bermimpi

    jangan ajak kami yg hidup dalam realiti

    blanja billion2 tanpa pengetahuan kabinet menteri

    awal2 lagi dah nampak nak mencuri

    ReplyDelete
  8. Najib tak akan pecat 1MDB management kerana Najib pun akan sangkut, dia akan bertahan selagi boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dia tak boleh pecat 1MDB management, biar rakyat pecat dia sekali. Tapi yang dok membodek Najib ni yang punca segala masalahnya. Inilah parasit yang sebenarnya.

      Delete
  9. It is like this UMNO and the government staff & bumiputra will enjoy the last drop of luxury while in Putrajaya for the remaining 2 to 3 years before the next PRU coming soon. After that we all know the cinabeng will take over putrajaya with the help of some spooked malays.... In other words enjoy the last bullet you have in the bloody battle field in the next PRU. bye bye

    ReplyDelete
  10. 1.ha!ha!dah kata!!puak-puak umno ni puak songlap duit rakyat!!dari dulu!kini dan selamanya!!!tu tak kira berapa banyak depa makan rasuah!!!
    2.nawaitu depa semua nak kaya dengan makan duit rakyat!songlap duit rakyat!makan rasuah!!operasinya tetap sama!!tubuh syarikat!samaada syarikat laki atau bini!syarikat kerajaan macam 1MDB!!dapatkan pinjaman berbillion!!larikan pinjaman!!kemudian syarikat bangkrup!!kewrajaan yang tanggong!!!contoh terbaru NFC kemudian 1MDB!!sama saja!!yang pasti ada puak umno yang kaya melana!!
    3.sepatutnya najibla kena turun!!dialah boss besaq 1MDB!!dari awai-awai lagi dia letak penjilat-penjilat dia dalam felda!th!kwap!memudahkan cara untuk mencuri duit dalam badan-badan yang terlibat!!masukkan dalam 1MDB!!kemudian songlapkan duit tersebut!!maka dilantik perasuah-perasuah seperti isa somad!!kalimutu dll untuk ketuai felda!!Th!!senangla depat songlap duit tersebut!!tidak dapat dibayangkan dalam masa tak sampai 5 tahun!!42 billion duit hilang entah kemana!!harapkan sprm!!dll!!hampehhhh je!!akan jadi macam kes pewaja!!kes PKFZ!!lesap gitu saja!!!
    3.gantilah najib dengan mojidinka!!sama je!!2 X 5!!tahun 80an!!masa mojidin jadi mb!!rakyat johor dah gelar 10%!!!!
    4.puak-puak bodddoooo piang je yang masih sokong umno!!!i

    ReplyDelete
  11. Sekarang ni semua sokong TPM,layak ganti DS Najib Jadi PM...Bila TS Muhyidin jadi PM mari reramai hentak pulak...sampai tersungkur TS Muhyidin....esuk lelama...sedar tak sedar ingat kat anak mahathir si mukriz jadi PM...rupanaya Nga Kor Meng ..jadi PM padan muka Orang melayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodohnya statement ni. Tak kira sapa pun, kalau betul dan telus kita sokong. Kalau setiap tahun kita pelu ganti PM pun tak ada masalah. KITA MAHU PM YANG TERBAIK MENTADBIR NEGARA. Sekarang, Muhyiddin timbalan presiden, dia yang paling layak. Kalau lepas ni, dia tidak dapat menunjukkan prestasi yang baik, ganti sajalah. Ini bukan jawatan sampai mati. Kalau Mukriz bagus, apa masalahnya? Kau masih pakai pampers ke zaman Tun M jadi PM? Kita tak harap pun PM sehebat Tun M, cukuplah kalau boleh mentadbir dengan baik.

      Delete
    2. Anon 9:39. Kalau bukan kerana Tun M, kita boleh berbangga dapat peliwat sebagai PM Malaysia. Apapasal mentaliti orang UMNO ni macam dok bawah tempurung lagi.

      Delete
    3. Nasib baik Pak Lah dah turun, tak boleh bayangkan keadaan Malaysia 12 tahun bawah Pak Lah. Tu pun, kaki pembodek Pak Lah siap serang dan boikot Tun M dulu. Sama juga macam Najib, pembodek dan pencacainya yang tengah buat cerita macam-macam supaya mengekalkan Najib. Kalau Najib tak ada, jawatan mereka yang ada sekarangpun akan tergugat juga.

      Delete
    4. anon pokemon 10.38,

      Disebabkan Tun M lah sipenadah jubo bersapu KY sepul bebas dan melayu terus diperbodohkan dengan sumpah!

      Delete
    5. Anon 11:31. Belum tersedar dari lamunan peliwat tu ke? Bodoh dan bengap nak mampus. Ko ni masih dok dalam dunia mana? Peliwat tu juga yang menjadi pujaan hatimu. Rasanya lu ni berhinggus lagi waktu peliwat tu jadi TPM kot.

      Delete
    6. Anon 1131. Masih ada macai peliwat tua meroyan kat sini. Kesian kenapa tak pi jadi peguambelanya ketika dalam mahkamah dulu. Rasanya ini macai tegar yang masih nak kan raja liwat jadi PM. Buat mahkamah sendirilah. Aku respectlah boleh lagi ada macai yang boleh mempertahankan peliwat tua tu lagi. Macai lain dah cari isu lain, tapi macai ni masih dok dalam lubang taik lagi.

      Delete
    7. Anon 1216 1224 meroyan macam tak dapat tala jubo je...x pe..sepol ada..gi la tala jubo dia free tu..KY dia sapukan ek....bawak la loyar buruk hangpa shaftee keling tu..dia akan straight to the point..jolok!

      pas tu masuk tv dan boleh ulang tayang sumpah sana sini.....melayu kan jenis malas nak pikir.....kikiki

      dulu masa PR dok highlight kes altantuya..meroyan taik la macai macai penadah jubo sebok cakap tak perlu tahu motif sebab Najib dah sumpah dia tak bunuh Tuya..la nie ikut lak cakap Tun M nak tahu motif pembunuhan..kesian kat sirul lah..lanciao la....bila Tun M kasi u-turn boleh je kan...kes mahkamah dah settle..apsal tak percaya kat mahkamah ka??? Buat mahkamah sendiri lah..kikiki

      Dulu masa PR highlight IMDB..telinga macai macai penadah jubo tersumbat dengan taik..maklumlah selalu kena liwat...sekarang bila Tun M highlight taik pun jadi cair..

      dah..dah..Raja tadah panggil korang..

      Delete
  12. aku masih tak paham....beritahu aku atas keyakinan apa UMNO akan menang PRU 14 bawah najib????
    isu 1mdb nie ntah la...rosmah hmm...masalahnya pm terlalu byk skandal...

    sapa ckp mahathir tadi???fine...aku sayang mahathir tapi aku ttp fact yg dia manusia..so dia salah...dia bail out....dia loss(najib missing) billion...aku admit tapi aku tak boleh buat apa sbb dah lepas....benda lepas masa ko lahir boleh ubah????

    now we talk future beb.....boleh ke UMNO menang??????

    cuba tgk PRU 13 umno kalah popular vote ok...first in 50 years where 1st time 1969.....

    55%vote PR 45% vote BN

    PRU 13 BN ada support mahathir....now u lost another 10% vote sbb mahathir...another 5% sbb GST....and anoother 5% sbb maslah dalaman UMNO....

    berapa % UMNO akan dapat undi dari 55 yg undi PR kalau xda gerak kerja langsung dari sekarang???

    sapa undi umno PRU 13????atas pagar dah beralih sbb tun m......org tua kg terasa sbb 1mdb vs tabung haji.....org tua bandar terasa GST.....aku vote BN MP WMaju akan undi protes sbb aku tak nak vote PR...

    now tell me bro parpu????apa blogger UMNO buat untuk peroleh undi????Ada parpu kari jawab soal GST dengan berhemah cam wak maslan?????????????ada paruj kari pergi ke laman web lawan menongkah arus??????????????aku tgk ramai pembangkang masuk sini adala......

    sbenarnya blogger umno nie syok sendiri..disorak dan dirai penyokong halaman sendiri tapi umpama dia sorang main bola sbb team lawan dan penyokong lawan tak der pun....berkokok di kandang sendiri sapa pun boleh......sekali2 g la kokok kat wall anwar kalau berani....pooooddaaahhh.....zam mamak???aku ngn ko bukan mamak????

    ReplyDelete
  13. Parpu oooo parpu.. Bila la hg nk sedaq diri najib tu dh lapuk di telan zaman. Sila la move on.

    ReplyDelete
  14. Ininsemua game utk checkmate kan Najib.

    ReplyDelete
  15. Anon 10:24, May 22, 2015,
    Bukan mereka sahaja, malah ramai lagi yang tersepit. Sebab itu setengahnya tak berani membenarkan komen.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!