PANAS BERAPI! APAKAH @khairykj TAK MENYOKONG PM? MESTI BACA

KUALA LUMPUR: Sejak kebelakangan ini, banyak desas-desus yang telah mempersoalkan tentang kesetiaan dan sokongan Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin serta barisan Pemuda UMNO secara amnya terhadap Presiden parti Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak berikutan wujudnya isu panas termasuklah berkaitan 1MDB.

Namun dalam sidang akhbar yang diadakan selepas mesyuarat Exco Pemuda Selasa lepas, Khary Jamaluddin dengan tegas menyatakan persoalan yang ditimbulkan mengenai 1MDB bukanlah bermaksud tidak taat kepada pemimpin.
Tetapi ianya perlulah dilihat secara yang tersirat yang mana tujuan sebenar Pemuda hanyalah untuk membantu mengembalikan sokongan rakyat terhadap presiden berhubung isu berkenaan melalui penjelasan yang terbaik.
Selain itu, harus dinilai semula segala hasil kerja yang dilakukan oleh beliau selaku Ketua Pemuda UMNO serta Menteri Belia dan Sukan sepanjang minggu lalu untuk difikirkan secara bersama.
Sebagai contoh, Kementerian Belia dan Sukan (KBS) telah menganjurkan Festival Belia Putrajaya 2015 (FBP2015) bermula daripada hari Jumaat hingga Ahad yang lalu dimana ianya telah berjaya menarik ratusan ribu belia bagi menghadirinya.
Selain itu, penganjuran Simposium Pelan Pembangunan Bola Sepak Negara (PPBN) yang antaranya menarik dengan menampilkan jurulatih dari Jerman, Bernd Stober.
Sementara itu, beliau turut menghadiri Persidangan dan Pameran Industri Kecil dan Sederhana ASEAN pada 27 Mei lalu.
Itu hanya beberapa contoh yang mampu dinyatakan setakat ini dan ianya tidak termasuk lagi usaha giat Pemuda di serata negara yang terus-menerus menjadi sayap paling berjaya mendaftarkan ahli baharu iaitu kira-kira 10,000 orang sejak Februari tahun ini.
Tidak mengira pandangan dan tuduhan politik, beliau masih mampu meneruskan kerja dan amanah yang diberikan seperti kebiasaan.
Ternyata, khairy cukup menyokong kepimpinan parti dan presiden dengan mendekati dan memenangi hati anak muda.
Sumber: PERAK TODAY

2 Responses to "PANAS BERAPI! APAKAH @khairykj TAK MENYOKONG PM? MESTI BACA"

  1. Dia ni pak nuar no 2. Sama jer perangainya.

    ReplyDelete

  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!