KUNYIT HANGIT! HAJI HADI TIDAK AKAN KE PERMATANG PAUH UNTUK BANTU WAN AZIZAH!

Aku suka cara politiking haji hadi, orang lama beb. Halus game dia kenakan Wan Azizah. Semalam malam aku sempat sembang dengan beberapa hali PAS Permatang Pauh, depa kata Haji Hadi sengaja ke Sabah dan berkata beliau uzur dan kena terima rawatan padahal semua tahu dia akan bertanding sebagai Presiden PAS dan dengan izin Allah dia memang sihat walafiat.

Dia buat macam ni suaya dia tak perlu ke Permatang Pauh dan sokong Jijah Sepat kering sebab dia pun sudah menyampah dengan perangai PKR yang menolak Hudud, jadi dia pun keluarkan statement dengan mengatakan dia tak tahu siapa yang keluarkan arahan untuk PAS boikot PKR di Permatang Pauh! Boleh baca sini berita penafian ala-ala melepas batuk ditangga.

Memang terbaik la apa yang Haji Hadi buat ini sebab ini adalah merupakan signal terang pada PKR dan DAP yang dia sangat serius pasal Hudud. Wan Azizah pulak semakin lama semakin jadi tidak keruan di permatang Pauh, dari menari pakai kipas hingga bermain buaian dan terbaru dia buat posing ala-ala idola rakyat Malaysia iaitu Rani Kulup dengan bergambar dalam kebun pisang.

Aku nak share dengan korang sedikit gambar Wan Azizah si sepat kering ni kat bawah:



Ada banyak lagi gambar-gambar pelik si Jijah ni, cukup la ini aje aku share sebab aku percaya kaki FB confirm dah tegok semua gambar ni. Anyway lepas dia tolak Hudud makin gila dan meroyan jadinya si Jijah ni...

5 Responses to "KUNYIT HANGIT! HAJI HADI TIDAK AKAN KE PERMATANG PAUH UNTUK BANTU WAN AZIZAH!"

  1. Pukimak parpukari!! Sama ada hadi sokong atau tk tu tk penting, yg penting sekarang ialah bila harga topup nk turun? Jgn sampai rkyat buat undang2 sendiri, !!

    ReplyDelete
  2. Hadi sibuk kat Rompin, sakit telor pula.
    Kemenangan di Rompin mudahkan PAS laksana hude d, kata naib presiden
    satu Undi PAS - satu kemenangan untuk RUU hudu d

    Taniah kepada olang umno dan bumiputra sebab GST membayar cukai lebih banyak dari olang lain :
    PRK Rompin Dan PRK Permatang Pauh : Akhirnya Ketua Wanita MCA Pecahkan Tembelang Pemimpin Umno
    http://inderasipejuang.blogspot.com/2015/05/prk-rompin-dan-prk-permatang-pauh.html

    ReplyDelete
  3. Jijah dapat banyak undi ... pengundi2 terdiri dari besi buaian, kipas tangan, batang pisang, mesin ais kepal, ntah apa lagi. yea ...

    ReplyDelete
  4. er bro, kenapa jijah di panggil sepat kering? yang ikhlas bertanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab mak kau dipanggil sepat basi...kikikiki

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!