BANGSATNYA PKR! DEMI UNDI NURUL IZZAH SANGGUP GADAIKAN AGAMA?


Aku dah tak tau nak cakap apa dah dengan Nurul Izzah ni, dah le anak beranak tolak Hudud lepas tu demi nak merayu undi dia sanggup ke Kuil dan buat perbuatan sebegini. Sorry kawan-kawan India yang beragama Hindu, bukan niat aku nak menghina agama sesiapa tetapi perbuatan Izzah ni sudha melampau.

Kepada umat Islam di Permatang Pauh, tolonglah kali ini jauhi keluarga yang sudah rosak dan porak peranda ini, mereka kini dah terlampau desperate nak mendapatkan kemenengan sampai agam pun mereka sanggup gadai. Cukuplah...kali ini BN Pulak.

15 Responses to "BANGSATNYA PKR! DEMI UNDI NURUL IZZAH SANGGUP GADAIKAN AGAMA?"

  1. Ahmad Bawang boleh keluar FUCKtua baru, Penyokong PASMA boleh menyokong.

    Kelab G*renbox blohgger b*angang boleh menjernihkan ke*adaan

    PAS sudah boleh masuk NERAKA jahanam

    ReplyDelete
  2. Standardlah SOP anak puaka Bang Non Al-Juburi Wal-Ketumi. Balak Jen Ten (Jantan) pun dia sanggup kulom semata2 nak lopas periksa.....

    ReplyDelete
  3. PAS dan PKR adalah kafir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi tunggu komen Dr Asri !!
      Kalau PM Malaysia dipakaikan garland sebagai tanda hormat tak boleh...yang ini boleh kah ustaz?

      Delete
  4. kebebasan beragama untuk keluarga sumpah laknat gamaknya

    apa hukum bini minta cerai dari suami, tanpa sebab berat?

    ReplyDelete
  5. Itu yg kita nampak..yg x nmpak mcm mana? Entah2 daging babi pun dah mentekedarah..

    ReplyDelete
  6. Mat sabu timbalan presiden PAS dh lame mkn babi smeja ngan l.g.eng.
    Sbb tu muka dorang mkn lame mkn hilang seri

    ReplyDelete
  7. geli aku dgn permainan politik perkauman keagamaan engkau parpu...najib pun pergi btu caves bile thaipusam...pemimpin di malaysia harus mendekati semua masyarakat...bukan bermakna dia pi uil dia dah jdi hindu..mntaliti koyak otak sendat je pikir mcm tu..mcm manalah negara ni tak jadi first class kalo terusan main politik kaum dan agama mcm ni...aku taulah engko nak raih undi...tpi bro matanglah..ni koyak mental ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang nie bangang ke atau orang hindu? Orang islam kalau buat tangan pooja depan berhala dan api pooja, ini sudah syirik dan jadi kafir. Ini bukan perkara ringan. Jangan sama kan agama islam dengan kepercayaan lain.

      Delete
    2. bodoh kau duduk padang pasir arablah unta...ko mengadap raja melayu pun dgn sembah hormat sama..bebal..syirik..syirik...sebiji mcm arab unta yg fanatik

      Delete
  8. dey parpu.cili kasi taruh, kunyit hangit kasi sapu lu punya muka..lu apa ugama? lu punya bangsa punya adat pun you buat2 tak tau......lu berapa jilat pon lu xboleh jadi mlayu......lu serupa paria ada la! itu raja sembah lagi atas tangan itu macam angkat........dulat tongkui!!! betul betul cakap lu tarak agama punya.....najis buntut juga kasi vilat.

    ReplyDelete
  9. Bapak yang dalam penjara pun dulu siap bernandek di dahi semasa sambut Thaipusam. Ini anak perempuan sulong pergi ke kuil ikut buat sembahan pooja.......astaghfirulallah'alazhim.

    ReplyDelete
  10. Better siasat dulu sblm jatuh hukum. Izzah buat tanda pooja tu depan Tuhan hindu atau depan cameraman utk tujuan bergambar. Peliharalah diri dari fitnah. Islam ajar kita utk siasat dulu bila dtg satu2 berita...semoga Malaysia aman dan dirahmati.

    ReplyDelete
  11. Kena tanya Ustazah Abby atau Wardina atau ulama besar Khalid Samad.

    ReplyDelete
  12. Nurul Izzah gila batang

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!