PANAS BERAPI! PEMUDA PAS ADALAH PONDAN BANGKAI YANG AMAT MEMALUKAN!

Aku sudah benci tahap maksimum sama ini parti lahanat PAS! Parti bangsat yang sanggup menjual agama demi nak melampiaskan nafsu politik mereka. Agak-agak korang la kan? Kenapa Pemuda PAS yang dihina macam anjing akhirnya buat U-Turn?

Surat atas adalah kenyataan Ketua Pemuda PAS Penang yang sudah diugut Mat Sabu untuk didisiplinkan.

Blogger dan portal pro pembangkang tengah kuat berkempen dan sebarkan PAS dah sokong PKR di Pmth Pauh. Belum tahu PAS tempatan tolong. Dipercayai PAS yang disediakan akan bantu adalah PASMA dari Kedah yang dikerah Phahrolrazi dan PAS Selangor yang dikerah Iskandar Samad jika Pmth Pauh tetap acuh tak acuh.

Pertama dikatakan Pemuda PAS Negeri telah dikerah. Serupa biasalah PAS dijadikan keldai oleh DAP dan PKR yang tidak ada jentera pilihanraya yang kuat. Sedia saja PASMA untuk jadi kuda.

OLeh sebab PAS negeri yang dipengerusikan Mujahid Yusof Rawa mahu PAS bantu dan Mat Sabu termalu seorang diri di hari penamaan tanpa Haji Hadi maka terpaksa di paksa buat kenyataan



Baca background hal terbaru PAS di SINI bagi yang tak tahu cerita.

Menarik dalam surat ini adalah perkara kedua yang menyatakan mereka tetap dengan penderian sebelum ini yang menentut AMK minta maaf sebelum 26hb. Hari ini 29hb dan AMK masih tak minta maaf. Kenapa ini berlaku?

Berikut jawapannya:


Hal ini boleh dilihat dari laporan Malay Mail Online pimpinan Leslie Lau pro Anwar:

Is there really nobody else, PKR? bertarikh Apr 25hb

In handwritten note to Permatang Pauh folk, Anwar seeks support for wife - See more at: http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/in-handwritten-note-to-permatang-pauh-folk-anwar-seeks-support-for-wife#sthash.Q5zWIu8v.dpuf
In handwritten note to Permatang Pauh folk, Anwar seeks support for wife - See more at: http://www.themalaymailonline.com/malaysia/article/in-handwritten-note-to-permatang-pauh-folk-anwar-seeks-support-for-wife#sthash.Q5zWIu8v.dpuf
In handwriting note to Permatng Pauh folks, Anwar seeks support for wife bertarikh April 28hb pada awal2 kempen lagi.

PAS’ hudud push causing disquiet amongst Chinese voters in Permatang Pauh bertarikh 28hb April

IN Kajang, rumblings on the grund as Wan azizah targets Permatang Pauh bertarikh April 29hb.

PK: Artikel atas ni aku ceduk dari The Unspinnes, walau Unspinners kata mereka diugut,, mungkin ya tetapi bagi aku la, parti keparat ni dah memang banyak terbukti suka buat U Turn, jadi aku tak heran, aku rasa dalam keadaan sekarang ni aku lebih percayakan ULAR dari aku nak percayakan PAS.

Pemuda PAS adalah PONDAN yang dihina macam anjing tetapi kerana 'SESUATU' mereka buat U-Turn. Apakah sesuatu itu? Nampaknya Permatang Pauh semakin menarik sekarang ni.

10 Responses to "PANAS BERAPI! PEMUDA PAS ADALAH PONDAN BANGKAI YANG AMAT MEMALUKAN! "

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete
  2. Parti lebai malang,tak sudah2 nasib malang menimpa lebai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti Lubang Jubur jangan jeles OK...sapu KY siap-siap..kasi tonggeng depan parpu!

      Delete
    2. Elok letak parti u-turn.

      2.46elok sapu ky kat mulut kamu...loltolol

      Delete
  3. BN AKAN KALAH SELAMA-LAMANYA! AKU NAK BAKAR SEMUA SEKALI BERSAMA DENGAN KAU PARPUKARI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO AKAN HANCUR!

      Delete
    2. Lu masuk kg gua, gua bakar lu dulu kafir harbi...lu tak layak tggl d negara malaysia. Tak sedar diri

      Delete
    3. Lanciaolah pukimak! Gua akan bagi tau pihak Vatican biar Malaysia dan UMNO kena embargo sampai mampus! Biar Amerika guna senjata nuklear musnahkan Malaysia bersama kampung biar datuk, nenek dan kamu sekali tak ada kubur! Cibai!!!!

      Delete
  4. ini parti GST.......parti gostan sudah tentu......

    ReplyDelete
  5. YANG LEBIH PONDAN DAN TAK ADA TELU TENTULAH UMNO DAN NAJEEB SEBAB KAD PRABAYR PUN TAK BOLEH DISELESAIKAN! KAH! KAH! KAH! KAH!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!