GAY MEMANG BABI! KEGILAAN APAKAH FLOWER POWER NI?



KEGILAAN APAKAH INI? Nampaknya dakyah Anwar nak menghalalkan permainan belakang ni semakin menjadi, menurut blogger Helen Ang ni, ada majlis memberi bunga yang dikelolakan oleh seekor GAY. KLIK SINI

Apa nak jadi ni? Kalau dilihat peserta yang meraikan benda ni, amat menjijikkan. Aku diajar oleh mak bapak aku hormati agama orang lain. Tetapi aku rasa susah hati bila ada yang menagku Islam tapi buat benda terlarang lepas nak tunjuk stunt semacam ini. Apa nak jadi dengan negara kita ni?

6 Responses to "GAY MEMANG BABI! KEGILAAN APAKAH FLOWER POWER NI? "

  1. Bertaubat Parpu, baik kau bertaubat. Sejak bila kalau memberi bunga itu dah jadi gay. Kau ni memang dah jadi kaki fitnah. Dia cakap dia fight over a nice bag, dia tak cakap pun Hand Bag.

    Hari itu kau kata Selangor dilanda bencana ribut kerana penasihatnya suka meliwat. Dua hari lalu, ribut sampai bumbung pun melayang kecoh kat Kedah, so mengikut teori kau Penasihat MB Mukhriz it suka meliwat lah......why......why....Parpu, why you so stupid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
    2. Parpu..parpu...

      Flower power diperkenalkan oleh Saifool Bukakari diatas desakan puak-puak pelampau UMNO untuk menjatuhkan Anwar!

      Tagline mereka..."JUBUR di HATI"!

      Sekian Terima Kasih.

      Delete
  2. PAS dan PKR adalah kafir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO je bukan kafir..kikiki

      Delete
  3. Lagi Isu Panas ... Jom Terjah !! >>> CLICK HERE !!<<<

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!