ESOK RACE TERAKHIR LTDL DARI KUALA KUBU BARU KE KUALA LUMPUR!

Rilek dulu, malas nak cerita pasal politik yang makin panas sejak kebelakangan ini. Tah la bila la negara kita ni nak cerita pasal benda lain, asyik politik je, letih pun ada. Aduyai

Anyway, esokk LTDL dah masuk ke fasa terakhir dan akan habis perlumbaannya di Dataran Merdeka, siaran langsung seperti biasa kat RTM jangna lupa untuk kornag tengok bagaimana mereka meredah kayuhan berapi dalam cuaca panas ekstrem sekarang ni.

Sukan basikal ni memang best dan kita kena didik rakyat kita untuk menceburi sukan basikal ini dan melahirkan ramai lagi jagoan dari negara kita yang tercinta ini. Macam biasa untuk keputusan penuh LTDL dan segala aktiviti orang boleh KLIK SINI dan SINI

0 Response to "ESOK RACE TERAKHIR LTDL DARI KUALA KUBU BARU KE KUALA LUMPUR!"

Post a Comment

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!