PANAS BERKUNYIT! VIDEO SHAFEE ABDULLAH MEMBERI PENJELASAN TERPERINCI UPACARA MELIWAT OLEH ANWAR!

Tolong la, aku geli tengok si juburi dan lawyer-lawyer bodoh dia serta anak beranak dia tengah buat wayang dengan mengatakan si peliwat tu dah kurus la, tak cukup rehat la, dia tak selesa la. Hello! Ingat dia masuk 5 star hotel ke pokemon? Kan ke dia tu banduan yang masuk diatas kesalahan meliwat? Ini adalah video dari pendakwaraya yang mendakwa Anwar diatas kesalahan meliwat. Korang tengok sendiri video ni. No Malaysians it is not any fucking conspiracy, ianya adalah kenyataan dan berserta dengan bukti DNA bahawa Anwar meliwat. Kepada sesiapa yang mengatakan Anwar adalah orang tua dan tak boleh meliwat apa kata korang hantar sedara lelaki korang kepada dia.?

Tolong la jangan nak beri si lahanat tua ini layanan lebih-lebih sangat. Dia bukan TAHANAN POLITIK BAHALOL! Dia meliwat staff dia sendiri sebab dia memang suka meliwat beb. Apa ke bodoh korang tak faham ni? Tengok dulu video ni nanti aku akan cerita lebih lagi pasal keluarga Anwar pulak ya...

91 Responses to "PANAS BERKUNYIT! VIDEO SHAFEE ABDULLAH MEMBERI PENJELASAN TERPERINCI UPACARA MELIWAT OLEH ANWAR!"

  1. Masuk pusat itu yang best tu. Bumi pusing pusing mengelilinggi bola api suria. Cerita parpu keluarga nuar dua tiga generasi ke belakang mana tau sebelah rumah keluarga shafee

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah ta’ala memberi rahmat dan perlindungan secukupnya kepada Tan Sri Shafee Abdullah, semoga Allah mencurahi restu dan dalam kehidupan harian nya kerana dapat membelasah akal dengan si Ketum Penkhianat dan Peliwat Negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parpu ko dulu ketum shafee hanipa latifa se kampung keturunan makan roti canai banjir teh tarik kikika ka kah

      Delete
    2. Damn stupid comment from 11.18 am. Typical 'pea brained' and low class moron and what's worse a Malay. Not very suprised.

      Delete
    3. Back to the future la bodoh

      Delete
    4. Sapu jalan drink milo eat stone high class

      Delete
    5. Alimnya mak bedah tu kan........aku ingat kak bedah yg dulu tu, dah kena tutuh dgn sapi jantan, tukar jadi mak bedah......mak bedebah!!! Tuhan maha adil, mak bedah berdoa utk keadilan.........insyaAllah sapie akan dapat keadilan itu, sebab tu dia gelabah berok je sampai menjilat buntut.....xpernah org buat sebelumni!!!! Nak jatuh hukum jatuhkan la! Apa nak penerangan lagi...........bukan ke bodoh namanya, lagi banyak bercakap lagi org tak percaya?

      Delete
    6. 353pm ada peluang kita kasi gadoh, taip cantik cantik punya ayat, PUAK AGAMA EKO ,ok yes yes yes habis kau parpukari. Kita belajar kat institut krattip

      Delete
    7. Mak Bedah 9.42am.....

      Amin...

      Delete
  3. Dlm blog pk ni btaburan rba dapigs beri komen yg mniru style Melayu... nk tiru mcm mne sekali pun tetap dpt dkenal. Yg palsu x kan sama mcm yg asli. Mcm aww dgn wanita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarak la! Wa kagum sama sapie lo, dia pandei cerita porno very clear? Marvelous ni loyar nombor 1 CSI 1malaysia! Wa tau dia mesti ada korek korek itu sepol buntut sama dia 10 jari ma.....itu pasai dia banyaaaaaak pandei kutty! Tahniah ini loyar, banyak kunyit hangit dia kasi keluar itu buntut! Sikarang itu sirul mau taruk itu M5 sama najis buntut, kita tengok la berapa banyak kunyit hangit kasi keluar!

      Delete
    2. Shafiee buat homework kamu bagaimana?

      Delete
    3. Ya betul, itu korek korek buntut la dia punya homework! Itu pasal saya cakap baaaaanyak pandei kutty punya loyar, CSI lagi! Dulu,kini dan selamanya porno cerita juga. Xpi sikarang banya improvement juga ada.......semua pakai kang kong COURT DALAM......serupa comedy court la......sy baaaanyak suke la. Seronok la! Falafa futuh cili kasi taruk!

      Delete
    4. Bee End ialah Bontot Negara! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    5. Yang bagi komen negative kat atas tu semuanya adalah penjilat tegaq lubang kunyit BAng Non Al Juburi. Itu lah yang depa marah sangat kat TSS sebab TSS dah sumbat Bang Non depa ke dalam Bamboo River Resort. Kalau ko orang sayang sangat kat Bang Non ko orang tu, hantaq lah request ke dalam BRR tu dan mintak duduk 1 cell dgn mangkuk tu. Boleh lah ko orang jilat menjlat selama 5 tahun ni....kharrkkk ptuihhh.

      Delete
  4. 1.yang terhangat bukan soal anuar!!soal ALTANTUNYA!!!
    2.heranpulak!!perancang lepas!!barua jee yang kena!!
    3.nak adil!!bagi adil semua!!kalau tidak memang betullah mahkamah dimalaysia ni mahkamah hutan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semasa perbicaraan Altantuya, pernah ke kedua2 tertuduh cakap mereka hanya mengikut arahan si polan ini atau si polan itu? Tak pernah kan. Mereka hanya menafikan sahaja. Kalau betul mereka HANYA mengikut arahan kenapa nama mereka yang mengarah tidak tertuduh dedahkan? Jangan main2 . Semasa perbicaraan . mereka berhadapan dengan hukuman mati jika bersalah. Fikir2kan.....

      Delete
    2. Yang pelik nya si Sirul ada masa yang sangat lama di Australia untuk bercerita perkara yang sebenar tapi dia senyap aje . Dah kena tangkap baru baru ini baru dia cakap macam macam . Hanya lembu aje yang percaya cakap si Sirul tuu .

      Delete
    3. Bila nak lemas di tengah laut, ape saje yg boleh berpaut jadi lah...

      Delete
    4. Ini hamnobaru xrak tamaddun punya........itu pasal kangkong saja mesti turun harga kassi judge makan banyak2....... Itu judgement pun serupa kangkong....sendiri mau tengok la apa jadi sepisis parpu lu angkat jadi loyar! Sepool buntut pun mesti mau kasi jilat! Kunyit hangit ma!

      Delete
  5. Dey parpu,
    Eeeeee!!! itu sapi-e serupa lembu-e dah, mau jilat sepol buntut ka? Apasal hukum sudah jatuh baru mau proof..........ok la cili kasi taruk tapi tarak kesian sama itu buntut ka? Satu dunia ada baca!!! Eeeeeee! 1malaysia banyaaaaaak busuk, kunyit hangit besar punya, dalam ada! Alip min nun ya Sarkas dah!!!

    ReplyDelete
  6. UMNO cerita main belakang lagik! Kah! Kah! Kah! Sirul dah nak buka cerita siapa arahkan dia bunuh Altantuya! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  7. Bontot korang adalah hak UMNO! Kah! Kah! Kah! Kah! Main cibai tak pa! Tapi jangan juboq! UMNO punya bahagian! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  8. Mahkamah Malaysia hanyalah untuk kes bontot sahaja! Ketua Hakim Negara hanya untuk kes bontot sahaja! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  9. Kenapa para menteri kabinet yang suka main bontot tidak diambil tindakan juga? PM sendiri suka main bontot sampai letupkan girlfriend dia sendiri! Apasal tidak diambil tindakan?

    ReplyDelete
  10. Pakar bontot, Prof Emeritus Dr Tan Sri Sir Shafee sedang memberi kuliah bertajuk Main Bontot kepada budak-budak 5 tahun! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lah nko, tulis nama mesti dgn semua bintang kebesaran nya: Tan Sri Sir sap pie L.E.M.B.U full stop da!

      Delete
    2. BN ialah Bontot Negara atau Bontot Nasional! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  11. UMNO jadi juara bontot! Kah! Kah! Hebat betul tu! Kah! Kah! Teruskan! Tahniah diucapkan! Jagoan bontot! Kah! Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg masukkan bontot dalam bontot sepol tu sapa? Siap tinggal air mani 4cm..ha ha ha....puak kaum luth ni.....ingat dah hilang dari muka bumi ni..rupanya ada lagi

      Delete
    2. Kah! Kah! Bontot saifool tak koyak! Kah! Kah! Masuk dengan batang penyapu pun pecah inikan batang konek! Magic betul! Kah! Kah!

      Delete
    3. Dalambontot saifool pun ada DNA orang lain. Jadi mengapa mereka tidak didakwa sekali?

      Delete
  12. Masih ada rakyat Malaysia yang bodoh dan banggang lagi. Dah confirm Anwar memang meliwat, ini kerja orang yang tak bertamaddun punya. Undang-undang Malaysia pun salah, lagilah ikut hukum islam pun adalah golongan yang dilaknat. Masih ada puak yang nak memuja lagi bapa peliwat ni. Nasib baik peliwat tegar ni tak jadi PM kita.Mintak simpang malaikat 44. Kalau nak tumbangkan BN pun carilah manusia yang berakhlak baik sikit. Ini tak, didepan rakyat berlagak macam alim ulamak tapi kat belakang perangai macam puk*mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah! Kah! Kah! UMNO memang suka cerita bontot macam Robert Mugabe menuduh dan menangkap pembangkang. Sama jugak! Cuma warna kulit lain sikit! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    2. BN ialah Bontot Negara! Satuuuuuu...BONTOT! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    3. Anwar confirm main bontot masih nak berbangga ke? Atau kau ni memang dari puak komunis yang tengah menangis untuk mencari manusia yang sanggup buat apa saja untuk jadi PM. Bodoh dan baghal, memang tak dapat nak dinasihat lagi.

      Delete
    4. Tu yang buat baik dengan pihak komunis China bukan Najib kau ke?

      Delete
    5. Puak komunis China pun suka main bontot! Kamu nak tangkap mereka jugakah?Kah! Kah! Kah!

      Delete
    6. Obama pun sama juga! Dia dah try main bontot! Kedi Najib tak tangkap diakah? Kah! Kah! Kah!

      Delete
  13. PANDAI ANWAR MAIN BONTOT...BOLEH DPT A+. GUAN ENG, KIT SIANG BOLEH TRY KT RUMAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahkamah, hakim dan UMNO hanya boleh mainkan cerita bontot sahaja! Kah! Kah! Kah! Podah! low class punya haiwan! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  14. Dari sebuah desa berbekal gitar muda masuk jeell hill heel ill hospteel, heeloooo its eat mee you looking for ,hello lionel ricee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 lagi hasil bontot negara! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  15. Kenapa nak marah2 ini. Mahkamah dah buat keputusan. Pelik betul kat Malaysia, kalau negara barat dilabel gay dan sebagainya dah letak jawatan. Di Malaysia siap diperjuangkan nasib dia. Hairan ramai sangat ke LGT yang ada kat Malaysia ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak marah apa? Kami sedang ketawa guling-guling sebab mahkamah dan Ketua Hakim Negara hanya boleh bicarakan kes main bontot! Ada faham tak? Cuba semua hakim kat Malaysia mintak jadi hakim luar negara, sure reject punya! Paperwork yang dibuat semuanya dibaling dalam tong sampah! Kah! Kah! Kah! Baguslah tu! Hakim dan mahkamah malaysia low class macam Namibia, Rwanda punya! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  16. Bontot Negara! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  17. Dicadangkan mansuhkan semua undang-undang dalam Malaysia kecuali main bontot. Tangkap semua orang atas dakwaan main bontot sebab semua pun ada main! Kah! Kah! Kah! Tak payah sosma, sisma! Kah! Kah! Kah! Pengganas IS pun main bontot jugak! Kah! Kah! Kah! Hakim, mahkamah semuanya adalah BONTOT! Kah! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang nak main bontot mesti join UMNO! Kah! Kah! Kah! Kah! Sure selamat punya! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    2. Silap tu, main bontot hanya untuk puak PKR yang tak ada akhlak punya orang. BN tak pernah terima puak main bontot ni sebab tu kena pecat terus dari TPM dulu. PR yang masih dok bangga kerana mempunyai pemimpin anugerah yang serba boleh sampai boleh main bontot. Kalau boleh nak tukar undang-undang supaya dibolehkan main bontot. Gelinya politik PR ni.

      Delete
    3. Bontot Negara dah marah ke? Kah! Kah! Kah! Tulah cerita bontot lagi! Kah! Kah! Kah! Politik BN memang tak kreatif langsung! Cerita basi diulang balik! Borrring woi! Cuba cerita dengan Obama masa PM kau tu tengah jadi kedi dia! Kah! Kah! Kah! Dia pun naik meluat! Kah! Kah! Kah! Dah kena sound dengan Obama tak nak insaf lagi ke? Kah! Kah! Kah!

      Delete
  18. Mmg PR ni hny bmodalkn taktik spin. Kumpulan PR yg mnyokong dan mdokong liwat tp sboleh2 nk spin label liwat kpd BN. mmg PR bodo thp babi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Undang-undang main bontot tu bukan Bontot Negara yang cipta ke? Nak spin macam mana pulak? Kah! Kah! Kah!

      Delete
  19. Pr dan bontot tak dapat dipisahkan. Tengokje lah simbol parti pun lubang jubor. Kalau x dpt bontot kain bendera parti pun dia buat bahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah! Kah! Pukullah canang seluruh dunia! Gunalah peruntukan 1MDB dan jet. Rosmah mesti ikut sekali! Kah! Kah! Cuma kena hati-hati bontot Rosmah dan barang shopping dia tu mesti lebih muatan nanti! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  20. Bila xde bahan nak dibahas, jerit bontot kuat2 lepas tu ketawa, mmg sial suku sakat pkr + rba ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saa Piee silalah ke seluruh dunia pukul canang cerita bontot. Gunakan peruntukan dari 1MDB, mintak dari Jho Low! Gunalah jet Piem dan Rosmah boleh ikut sekali sebab nak bershopping! Kah! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    2. Pundek ni dah ketawa, adakah beliau sial yg dimaksudkan.

      Delete
    3. Cybertrooper UMNO dah berasap bontot! Kah! Kah! Kah! Meh cerita bontot lagi! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    4. Marah sebab semuanya benar! Kah! Kah! Kah! Apa lagi Saa Piee bawa Rosmah pergi mengelilingi dunia cerita bontot! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  21. 1 bontot 1 MDB 1 Rosmah ! Kah! Kah! Kah! Hidup Saaa Pieee! Hidup Saifool! Dengan bontot pun boleh cari makan! Kah! Kah! Kah! Kalah pelacur kaki lima! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  22. Kalau Sirul didakwa atas kesalahan main bontot dan macam Anwar dia didapati bersalah sebab air mani dia ada dalam bontot Saifool walaupun bontot dia tak pecah, Sirul pun lari ke Australia macam sekarang. Adakah SIrul akan ditahan di Australia? Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sirul hanya ikut arahan! Kah! Kah! Kah! Saaa Piee si pakar cuba jawab! Kah! Kah! Kah!

      Delete
  23. Suruhlah Najib pejuang bontot untuk membawa usul main bontot nie ke Bangsa-Bangsa Bersatu! Kami sokong anda sepenuhnya! Kah! Kah! Kah! Itulah sumbangan Bontot Negara yang kami akan kenang dan ketawa beramai-ramai ! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  24. Malaysia negara yang tak boleh main bontot kecuali join UMNO! Kami akan sebarkan ke seluruh dunia! Kah! Kah! Kah! Kami akan cetak risalah dan bagi kepada semua pelancong asing menegah mereka main bontot bila ada dalam Malaysia! Kah! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  25. RBA dapigs gila sdg kuat meracau kt blog nie. Hrp PK x layan RBA gila ni...buat mnyemak jer. Bg RBA liwat, lgbt x mjadi kesalahan n kuat mpjuangkn agar liwat n lgbt dbenarkn. Desprate X dpt sokongan rakyat tpaksa dptkn sokongn pelancong asing. Elok RBA bhijrah ke luar negara yg mbenarkn liwat n lgbt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! RBA tu apa dia? Bontot dah berasapkah? Kah! Kah! Kah! Main isu komuniskah? Kami akan laporkan pada pihak komunis China dan Rusia sekaligus! Juga tentang tak boleh main bontot di Malaysia! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    2. Sian puak RBA yang dok meroyan kat sini. Dah tak ada modal, cakap pun dah spin-spin. Confirm anwar adalah peliwat, tak sanggup aku terima orang jenis ni sebagai pemimpin aku. Lu meracau macamana pun tak kan ada orang yang sanggup terima peliwat tu. Lu carilah orang lain sebagai idola puak hangpa pulak. Kes mamat peliwat ni dah kira tutup buku. Mau maju jangan dok bercakap spin-spin macam anwar, carilah idea yang bernas sikit, orang Malaysia taklah bodoh sangat. Kalau dah terbukti salah tetap salah.

      Delete
    3. Kah! Kah! Kah! Salah dalam mahkamah bontot Malaysia! Kah! Kah! Kah! Kes diadili oleh hakim bontot! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    4. Bontot Saifool adalah talian hayat Bontot Nasional! Kah! Kah! Kah! Patut dipuja bontot tu! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    5. Bontot tak koyak macam mana boleh kena liwat? Dr. Saa Piee ada jawapannya!

      Delete
  26. Lain kali suruh Anwar meliwat pakai kondomlah, ini sampai tinggal bahan bukti dalam bontot saiful, apa cerita? Mau lari masuk kedutaan turki pun tak boleh nak tolong lagi. Sendiri cari penyakit, lepas tu suruh rakyat yang bodoh dan banggang menyalak tak tentu pasal pun tak kan dapat nak menolong lagi. Anwar yang 'syok' meliwat, saiful yang sakit. Biar rakyat pula yang kena membela anwar, walaupun hanya untuk cuba menegakkan benang yang basah. Otak ada ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Anwar nak lari tentulah dia dah lari ke Australia macam Sirul atau Amerika ! Kah! Kah! Kah! Otak korang dalam bontot ka? Kemut kasi keluar la! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    2. Lain kali suruhlah polis letak DNA Anwar dalam kondom. Tak payahlah Saifool nak simpan 3 hari dalam bontot dia sampai tak boleh nak berak! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    3. Bontot Saifool pun mestilah dicucuk dengan batang penyapu sampai terkoyak dan bernanah! Barulah nampak real!

      Delete
  27. Puak PR terpaksa jadi bodoh tak bertempat. Sudah terang lagi menyuluh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korang ada tak suluh bontot Saifool? Kah! Kah! Kah! Hitam legam tak nampak ke? Kah! Kah! Kah! 3 hari dia teran korang masih tak nampak ke?

      Delete
    2. Kali nie perkataan bontot akan diharamkan! Mampus Dewan Bahasa nak edit! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    3. Puak sapie ni betul2 Alip min nun wau BUTA PERUT! Adekah buntut sepol diorang buat roadshow! Hoi masuk muzium la, bahan bukti!

      Delete
  28. Gua percaya lepas nie mesti puak cybertrooper dan parpukari akan ubah strategi! Kalau tak mesti gaji tak masuk! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Apa pun kami ada di sini! Kah! Kah! Kah! Inilah gambaran sebenarnya tentang persepsi rakyat tentang cerita bontot ini! Satu bahan lawak jenaka seperti juga hakim yang mengadili dan mahkamah yang telah diperkudakan dan badan penguatkuasa lain yang telah dicucuk hidung oleh penguasa! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buatlah roadshow tu banyak-banyak! Buatlah sampai di penghujung dunia! Kah! Kah! Kah! Kamu perbodohkan diri sendiri sebenarnya! Kah! Kah! Kah!

      Delete
    2. Semua ketua ketua dr ketua polis, ketua hakim ketua pendakwa, semuanya PANTUT @ pantat@ buntut....kamus dewan negara pantut!

      Delete
  29. Berkat buntut sepol......akhbar the edge Australia kata NAJIB pembunuh, kaki pantut ( pantat& buntut) dan rasuah scorpene.......iskh iskh ishk, zahid mana? Australia ni nak kena hentak kerih luku kot baru diorang tau! Khalid bakar tulung tweet jab kat ostolia,......siapa yg tak setuju dengan makamah kang kong akan ditahan!

    ReplyDelete
  30. Memang tak PANTUT.........Noh omar tolong la! Nko ade kerih pantut!

    ReplyDelete
  31. Patut la cina kt negara china pun anggap cina kt malysia ni gila dan derhaka di negara yg dtumpangi nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua pegi lepot sama gua punya taiko kat China! Lu olang mesti mampus!

      Delete
  32. Memang confirm RBA yang meroyan kat sini adalah cina komunis yang tak tahu hukum-hakam meliwat dan tatasusila masyarakat kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua kasi repot gua punya taiko! Lu olang tak bleh masuk China lagi! Lu punya minyak sawit kita beli dari Indonesia!

      Delete
  33. Sapuki mamak meroyan seluruh negara dengan cerita bontot...Maka ramailah melayu yang layu mendengar cerita bontot tak cuci 3 hari...

    ReplyDelete
  34. MH370 tak jumpa-jumpa..
    DNA dalam jubur saifool terjumpa-jumpa..


    ReplyDelete
  35. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

    ReplyDelete
  36. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















    Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!