DAP MEMANG BANGSAT - AYUH KITA SUPPORT USTAZ KAZIM ELIAS!


IPOH: “Saya bukan seorang ahli politik dan saya bukan rasis’,” demikian ujar penceramah bebas, Datuk Mohamad Kazim Elias.

Beliau berkata demikian ketika diminta untuk mengulas mengenai satu laporan polis yang dibuat terhadapnya berikutan beliau dikatakan menyampaikan satu ceramah yang berunsurkan rasis kira-kira enam tahun lalu.

Jelasnya, tidak timbul isu beliau seorang yang rasis kerana ceramah yang beliau sampaikan pada ketika itu hanyalah untuk menegakkan hak-hak yang sepatutnya dipertahankan.

“Ceramah yang saya sampaikan itu telah direkodkan pada bulan Disember 2009.

“Pada ketika itu, saya diminta untuk menjawab persoalan mengenai isu yang dibangkitkan oleh ahli-ahli politik tertentu yang memperlekehkan tugas pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM), mempersoalkan Ketuanan Melayu serta Kesultanan Melayu.

“Tidak timbul isu saya ini adalah seorang rasis jika diminta untuk mengulas mengenainya daripada sudut agama.

“Selain itu, kehidupan saya dikelilingi dengan orang berbangsa Cina termasuklah pembinaan Pusat Pendidikan Al Barakah milik saya ini,” katanya dalam sidang media di Manjoi dekat Ipoh, hari ini.

Seterusnya baca di Perak Today

7 Responses to "DAP MEMANG BANGSAT - AYUH KITA SUPPORT USTAZ KAZIM ELIAS!"

 1. Farfukari yenna sonney...bila itu TNB pundek mau kasi turun itu tariff elektrik yenna....

  Petrol price already down amma yellek poodddaa..Mau tipu sama rakyat ka ini TNB fundek..!!!

  ChaiiiTTTT...!!!

  Terima KaseeeeYYYY...!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KUALA LUMPUR, 4 Februari:
   Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin menggesa pihak Tenaga Nasional Berhad (TNB) untuk mempertimbangkan penurunan tarif elektrik.
   Gesaan itu katanya selaras dengan penurunan harga minyak yang diumumkan sebelum ini dan kenaikan tarif yang dibuat oleh Jemaah Menteri sebelum ini adalah berpunca daripada kenaikan kos bahan bakar.
   “Pada masa yang sama, mungkin TNB juga perlu pertimbangkan untuk menurunkan tarif elektrik. Sebab hari itu mereka minta Jemaah Menteri naikkan tarif sebab input kos bahan bakar naik. Sekarang dah turun,” katanya.
   Beliau berkata demikian melalui posting terbaru dalam laman Facebooknya hari ini.
   Dalam masa yang sama, Khairy turut menggesa agar pengguna memainkan peranan mereka untuk menekan peniaga agar menurunkan harga barangan.
   “Mesej yang penting ialah kuasa pengguna. Gunakan kuasa anda sebagai pengguna. Jalin kerjasama dengan kumpulan dan aktivis pengguna. Siarkan dan malukan peniaga yang mengenakan harga tinggi di media sosial,” katanya.

   Delete
  2. Kita mahu harga barang naik, next targget gst kita mahu kasi lagi kasi naik. Serupa bn b barang n naik. Jangan biar harga mintak turun itu rafizi stupid job. Aku nak tulis kat pintu jamban rumah aku bn naik kankong naik ayam naik. Lambakkan barang/perkhimatan dan boikot peniaga cekek darah babi

   Delete
  3. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI   Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

   Delete
 2. Mari kita kasi tau sama itu DAP, Tolong jangan usik sama itu ustaz Kazim, sebab dekat situ ada bara api yang senang menyala!

  ReplyDelete
 3. Datuk kazim..alang2 masuk aje umno mcm najib tawarkan dulu. Dtk bley berjuang petahan melayu dan islam dari situ disamping bersihkam umno dari imej rasuah.

  ReplyDelete
 4. Kalau jemaah Menteri boleh pertimbangkan kenaikan Tarif Letrik, maka adalah tidak mustahil dengan kuasa yang diberi rakyat - Jemaah Menteri juga boleh pertimbangkan penurunan tarif letrik.
  Apakah untuk mencapai status negara maju perlukah harga barang2 mesti tinggi2 untuk membuktikan pendapatan berkapita rakyat tinggi dan mampu membeli barang2 dengan harga tinggi, dan sebaleknya harga getah yang menjadi punca utama rakyat dikampong bergantung hidup jatuh merudum rendah tanpa ada sebarang usaha bersungguh2 untuk peningkatan.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!