PANAS WEI! NAJIB NAIK LRT LEPAS SEMBAHYANG JUMAAT TADI!


Steady la PM! This is what i like about our PM! Selamba je dia buat. Aku sayangkan PM. Apa orang nak kata pasal aku lantak la. Nak kata aku balaci ke anjing ke. I dont care because aku sokong mana yang betul. 

23 Responses to "PANAS WEI! NAJIB NAIK LRT LEPAS SEMBAHYANG JUMAAT TADI!"

  1. Bro Parpu aku pun memang sokong kerajaan UMNO. semua keluarga aku UMNO. Tapi kalau benda tak betul ko janganlah kata betul. Yang salah kita mesti kata salah. Kalau asyik jilat jer nanti "dia" perasan "dia" maksum. Kita betulkan kalau dia "termabuk" atau "tersampuk".

    ReplyDelete
    Replies
    1. BN ke, Pakatan ke, bila betul boleh sokong kalau tak betul jangan harap nak sokong,jangan asyik semua nak dipolitikkan, jaga juga rakyat.

      Delete
  2. Lepas ni nanti bole la najib memperbaiki lagi pengankutan awam yang lemau ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk bersyukur. Byk dari negara yg tiada apa yg negara kita ada. Ini yg ada sudah berlebihan kurang bersyukur. Allah sudah sentap sikit2 sbb ramai yg tidak bersyukur. Semuanya milikNya.

      Delete
  3. Alaaa yg jilat maksom NuarBabi tu xde sape tegor plak..
    Yg taksob dgn Nick Najis sampai bala turun kt Kelantan tu, betul lagi ke?
    Stkt Najib xbetul tegor elok2 la.. dia manusia, bkn setan mcm Nuar..

    ReplyDelete
  4. Alaaa itu bukan PM Najib,perut dia buncit dalam gambar tu tak buncit. .......Kalau Anwar kata macam tu semua penyokong dia percaya itu bukan PM Najib.

    ReplyDelete
  5. Kanapala kak Mah tak ikut sekali.

    Jgn bagi alasan Pompuan tak pegi Solat Jumaat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti lain plak cite kata rosmah giler glamour. biasalah pembangkang mana pernah puas hati dgn najib dan isterinya .

      Delete
  6. Nak cover balik ler tuu...bini dia ronda seminggu lebih guna jet kjaan kat Europe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inilah masalahnya kalau ada manusia bingai mcm anon 7.17pm najib buat baik sekali pun mesti nak tuduh dia bukan2 kan.

      Delete
    2. Melawat anak2 d luar negara. Jgn jeles. Tah kau jadi PM lagi terok tapi sampai bila kau takkan jadi PM

      Delete
  7. Anon 7.17.
    Buat dosa kering aja sdr pada hari Jumaat ini.

    ReplyDelete
  8. Bila pm kita nk mesta dgn rakyat korang kata dia saja nk menunjuk lah nk cover cite lah...klu benda baik dia buat pun korang xleh terima baik keluar dr malaysia ni je....

    ReplyDelete
  9. ada ke si anwar tu pernah naik lrt dgn rakyat dan beramah mesra jgn haraplah sebab dia mana ada masa utk buat semua benda ini tapi kalau ada majlis yg boleh supply pompuan cantik dan laki jambu mesti anwar turun punya utk buat pemilihan.

    ReplyDelete
  10. Teruk benar geng umno. Kutuk nik aziz kt nik najis mmg dsr haramjadah. Bbalik article Najib pmulaan baik, to naik la nsebulan skali ka jgn la 2 3 tahun skaliha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau pegi belajar menulis balik setan. Pening aku nak baca, nak faham.

      Delete
  11. Naik lrt pun nk heran ka?...coihhh......ekonomi ni mcm mana jibby....duit 1mdb ke mana jibby...RM merudumm teruk ni jibby....yg duk sebelah hg tu dpt gaji ngam2 ja bayar hutang...sebab tula naik lrt....

    ReplyDelete
  12. Ini bukan si najib la.....tengok betul-betul......dia ni orang Selatan Thai yang mirip PM.......mungkin tauke tom yam.Jangan percaya media pro kerajaan yang kertas mahu pun besi.

    ReplyDelete
  13. Didunia ni memang ada jenis2 manusia yang tak pernah tau berterima kaseh dan bershukur, buat lah apa kebaikan pun semuanya tak kena, mereka2 ini bercakap saja pandai tapi nak mengurus diri sendiri dan keluarga sendiri pun tak pandai, kesalahan diri sendiri ditutup dengan maki hamun pada orang lain, inilah yang dikatakan manusia sampah!

    ReplyDelete
  14. Anon 2.55 kau pun kena pergi belajar menulis juga!

    ReplyDelete
  15. syabas pm.. walaupun ada yang mengata tetapi pekak telinga je.. sesekali kena turun rasai kehidupan rakyat bawahan..

    ReplyDelete
  16. Najib nail LRT pun korang suka?Yang dia dan bini dia dok rembat duit rakyat untuk GST(Golf,Shopping,Travel) apa citer? Macamana Malaysia tak lingkup bawah UMNO. Korang sokong UMNO sebab PM naik LRT.Kenaikan kos sara hidup, pembaziran, rasuah dll belakang kira.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!