PANAS WEI! APA SUDAH JADI DENGAN BLOG GERAKAN ANTI PKR NI?

Aduh member blogger aku Gerakan Anti PKR atau GAP telah mengalami satu masalah teknikal dengan blog dia maka blog ama dia sudah tidak boleh diupdate lagi. Maka sahabat aku ni telah buat satu blog baru yang sama juga cuma dia punya address dah lain.

http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.com/

Diminta semua sahabat-sahabat yang suka melayari blog GAP ni supaya update address baru ini dilink anda semua. Walau apa orang cuba buat kami akan tetap teruskan PERJUANGAN kami. So pls take note ya. TQ

6 Responses to "PANAS WEI! APA SUDAH JADI DENGAN BLOG GERAKAN ANTI PKR NI? "

  1. Ini lah akibat nya kalau terlampau banyak mengumpat . Tuhan pun marah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaha...

      Delete
    2. Setuju anon541pm! Tuhan tak merestui perjuangan anti PKR agaknyer...dlm perkataan lain Tuhan merestui PKR dan tak merestui (murka) dgn BN, tak gitu?

      Delete
    3. dua2 tuhan tak restu... ater.. dua2 mengumpat... belah PKR sama belah anti-PKR pun sama

      Delete
  2. GAP? Gabungan Anak Pondan...

    at least Parpu berani lagi tunjuk muka benggali dia..heheheh

    ReplyDelete
  3. http://sabahkeluarmalaysia.blogspot.com.au/

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!