PANAS! DAH BANYAK KALI SI PENGANUT KRISTIAN DAP NI MEMGHINA ISLAM RUPANYA!

Rupanya anak haram ni memang dah banyak kali hina Islam. Kalau macam ni takleh biar kena ajar. Apasal umat Islam kat Malaysia ni penakut ke? Baru kena herdik sikit ngan golongan kafirun terus takut?

Jom solat Jumaat di Masjid Bukit Aman 16hb Jan 2015. Kami sokong ketegasan KPN menangkap penghasut Eric Paulsen. 
https://akarimomar.wordpress.com/2015/01/13/solat-jumaat-16hb-jan-di-masjid-bukit-aman-nyatakan-sokongan-kepada-kpn/

17 Responses to "PANAS! DAH BANYAK KALI SI PENGANUT KRISTIAN DAP NI MEMGHINA ISLAM RUPANYA!"

  1. Sekarang kalau puak-puak pakatan haram tak sedar mengapa diorang tak henti-henti minta dimansuhkan akta hasutan, tak tahu nak cakap apa. Mujur ahli2 UMNO istiqamah minta kekalkan akta berkenaan dan akhirnya menjadi kenyataan!

    ReplyDelete
  2. Celaka ni mmg kena ajar. Dia ni tak layak nak bercakap pasal Islam. Syabas kpd PDRM di atas tindakan pantas tangkap dia. Kalau betul nak tgk kita ni serius nak laksanakan Akta HAsutan di MAlaysia, ini adalah contoh terbaik. Celaka ni mmg patut dihukum. kalau tak dihukum, mmg tak guna ada Akta hasutan pun. Setakat nak gertak, makin besar kepala depa2 ni dlm menghina agama. Nanti yg rugi adalah org Islam sbb kita biarkan saja malaun2 ni bersuara sehingga kita dihina dan kita ambil langkah berdiam diri. Jgn jadi bodoh. Ayuhhh... kita tunjuk kat kafir2 ni agama Islam bkn utk dihina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada tindakan dari kerajaan, senang sahaja cerita mangkuk hayun ni. Kita bunuh dia. Baru depa tahu. Don't mess with Muslims

      Delete
  3. alaah... tak payah nak kalut2, kalau orang2 kafir hina agama islam, orang2 islam hina jer balik agama mereka...simple, fair and square.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea kurang bernas sbb nanti PR yg akan jd hero. baik bunuh aje dia. baru yg lain akan takut. depa dah tak hina dah nanti

      Delete
  4. Bangsa mcm ni mmg tak lpskan makin hari makin menjadi klu dilpskan dia akan jd lg over tau....bg je hukuman seberat berat yg mungkin biar lps ni org takut ckit nk hina agama islam...jgn ingat duduk kat malaysia ni negara islam lps tu blh senang2je nk hina agama islam.....

    ReplyDelete
  5. Relax ler bro, dia cuba bagi pandangan tentang Islam, dari kefahamannya yg tak betul...mana tahu satu hari dia dapat kefahaman yang betul, hidayah dan nur...

    ReplyDelete
  6. Aku pecaya gol9ngan dan babi2 mcm Eric buto ni masih banyak bekeliaran di luar menunggu masa nak pamer wajah babi depa. aku rasa umat melayu ni terlampau selesa dan tak de rasa benda nI ancaman sampai nanti bila dah twruk baru nk mengamuk. masa tu dh terlambat. aku sokong polis amik tindakan pantas kutip babi ni. dan jangan stop kat situ ja....kutip juga babi2 lain yg semakin hari semakin kurang hajar terutamanya babi2 musuh Islam dlm Dap!!

    ReplyDelete
  7. Aku pecaya gol9ngan dan babi2 mcm Eric buto ni masih banyak bekeliaran di luar menunggu masa nak pamer wajah babi depa. aku rasa umat melayu ni terlampau selesa dan tak de rasa benda nI ancaman sampai nanti bila dah twruk baru nk mengamuk. masa tu dh terlambat. aku sokong polis amik tindakan pantas kutip babi ni. dan jangan stop kat situ ja....kutip juga babi2 lain yg semakin hari semakin kurang hajar terutamanya babi2 musuh Islam dlm Dap!!

    ReplyDelete
  8. sialnye anak gampang nie suka2 nak hina agama kt...ko ingat ini negara ni bapak ko ker ini negara islam tau x...org mcm nie seharusnye dihukum dengan hukuman yg berat supaya memberi pengajaran pada bangsa2 haram yg suka menghina islam. kalau x bagi pengajaran sekarang maka lepas nie akan ade byk lagi bangsat2 yg berani menghina agama kt lagi.

    ReplyDelete
  9. anjing nie memang da melampau sangat..sebab ada melayu bodoh yang terikot2 cakap babi nie sebab tu la dia berani hina islam...semua salah melayu haram jadah yang sanggup jual dan burukkan agama islam demi persahabatan dengan babi2 sial nie

    ReplyDelete
  10. Ini semua taktik pakatan haram nak divert isu balak kelantan..dah kaya raya cina dap maka yg dapat bala berupa balak pengundi pas kelantan...isu agama mmg suka disentuh oleh peguam2 dari pakatan semuanya mcm haram jadah.. yg peliknya melayu islam dlm pakatan haram boleh pulak setuju dgn cina lahabau ni..kan ke sial namanya tu

    ReplyDelete
  11. eric paulsen laser dalam twitter korang takut. azwana alia dok meroyan melolong di twitter boleh diterima?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa azwana tu? awek yg bo layan ko ari tu?? wakakakawww

      Delete
  12. Kita marah mereka hina agama kita, kita jgn buat serupa dan mmg kita tidak buat seperti mereka. Itu la level mentality org muslim dgn mereka but to a point laa. Gud pdrm tahan dia.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!