DOAKAN SEMOGA NIK AZIZ SIHAT DAN PULIH!


Nik Abduh menerusi laman facebooknya siang tadi telah menyiarkan bahawasanya ayahanda beliau iaitu Mantan MB Kelantan sakit tenat. Sama-sama la kita doakan semoga beliau sembuh. Walau ideologi kita berbeza tetapi dalam hal sakit ni kita mesti bersatu dan mendoakan kesejahteraan beliau.

Dan aku cukup sedih sebab ada dapat mesej melalui whatsapp yang beliau telah meninggal. Sebenarnya tidak ya. Dia masih stabil, cuma beliau lemah kerana tidak makan dan mata beliau belum boleh buka lagi.

Sama-sama la kita doakan untuk Nik Aziz Nik Mat!

7 Responses to "DOAKAN SEMOGA NIK AZIZ SIHAT DAN PULIH!"

 1. Potong kambing buat kari la parpu

  ReplyDelete
 2. Bertawakal dan berserahlah kepada Allah, kita mampu berdoa tetapi Allah yang menentukan sesuatu dengan Iradatnya. Kerana Allah yang lebeh mengetahui daripada kita yang tidak ketahui.
  Apa2 pun muga dengan izin Allah Pok Nik sihat kembali.

  ReplyDelete
 3. Saya tidak masa nak tulis panjang2 pasal benda nih. Pendrian saya adalah....

  KITA KELOMPOK MELAYU YANG TAK BERPARTI , HARAM PERCAYA KEPADA PERJUANGAN PAS SELAGI MANA PAS BEKERJASAMA DENGAN DAP. ISLAM MENGHARAMKAN UMATNYA MELETAKKAN HARAPAN DAN KEPERCAYAAN KEPADA ORANG ATAU PIHAK YANG BERSUBAHAT DENGAN SETAN.

  PERGI TANYA NIK AZIZ SEMENTARA DIA MASIH LAGI BERNYAWA KAT WAD ICU DI HOSPITAL ...

  1. QURAN MANA YANG DIA RUJUK .... MENCERITAKAN ALLAH MEMBENARKAN UMAT ISLAM MEMINTA PERTOLONGAN SETAN UNTUK MENEGAKKAN HUKUM TUHAN DI ATAS DUNIA INI.

  2. HADIS MANA DIA BACA ... MENGKISAHKAN NABI MOHAMAD ADA PERNAH MENDAPAT PERTOLONGAN SETAN UNTUK MENYEBARKAN ISLAM PADA ZAMAN NYA.

  3. TUHAN @ ALLAH MANA ... YANG MENURUNKAN WAHYU KEPADA DIA (NIK AZIZ) SUPAYA MEMINTA PERTOLONGAN SETAN UNTUK MENEGAKKAN NEGARA ISLAM DAN HUKUM HUDUD DI NEGARA MALAYSIA INI.

  SIAPA SIAPA YANG DAPAT PERGI MENZIARAHI NIK AZIZ DI WAD ICU DALAM HOSPITAL , TOLONG BISIK DI TELINGA DIA PERKATAAN INI ...

  " DAP ITU SETAN KERANA DAP BUKAN SETAKAT TOLAK NEGARA ISLAM DAN TOLAK HUDUD. MALAH DAP MENENTANG SAMPAI AKHIR HAYAT (OVER MY DEAD BODY) PEMBENTUKAN NEGARA ISLAM DAN PERLAKSANAAN HUKUM HUDUD DI MALAYSIA "

  MUDAH-MUDAHAN DIA (NIK AZIZ) SEDAR DAN INSAF BAHAWA DIA TELAH MENYESATKAN ORANG MELAYU , DAN MENGAKU KESILAPANNYA SEBELUM DIA BERHENTI BERNYAWA.

  Kepada Nik Abduh kita nak beritahu ...

  " BAPA AWAK NIK ABDUL AZIZ BIN NIK MAT , TELAH MELAKUKAN BANYAK KEROSAKKAN KEPADA PERPADUAN MELAYU DI BUMI MALAYSIA INI . KUASA POLITIK MELAYU KINI DIAMBANG KEHANCURAN DI BUMI MALAYSIA INI ADALAH KERANA DIA . TOLONG SEDARKAN DIA SEMENTARA DIA MASIH BERNYAWA AGAR DIA SEMPAT MEMINTA MAAF KEPADA SEMUA ORANG MELAYU SEBELUM DIA BERHENTI BERNYAWA "

  Anak Melayu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mudahan cepat sembuh d sempat bertaubat.

   Delete
 4. Replies
  1. Bro Sotong

   Permudahkan apa ????

   Delete
  2. SHAH ALAM- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak hari ini mendoakan agar Bekas Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang sedang gering sekarang agar cepat sembuh.

   Katanya, beliau berharap agar ALLAH sentiasa mengurniakan kesihatan yang terbaik untuk Nik Aziz.

   “Semoga Datuk Nik Abdul Aziz dikurniakan kesihatan oleh ALLAH SWT dan cepat sembuh dan diberi sebaik kesihatan oleh ALLAH SWT,” tulisnya dilaman Facebooknya hari ini. (Sinar Harian 21.1.2015)

   Dulu ada orang pernah mendoakan WAMINHOM NAJIB (apa makna nya wallahualam). Mungkin makna nya DAN PANJANGKAN LAH UMOR NAJIB (main agak makna saja ni). ������

   He he he. Itu lah perbedaan paling ketara diantara orang yang dilabel TOLAK ISLAM dengan orang yang mengaku PERJUANGKAN ISLAM. Kah kah kahhhh.

   Nak kan pencerahan ? Buka YouTube saksi sendiri DOA BALA. Pasti anda terhibor...

   Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!