CILI KASI TARUK! APAHAL ASYIK RECYCLE JE NI? APA MALAYSIA KEKURANGAN ORANG PANDAI KE SHABEERY CHIK?

itu perosalan yang aku nak tanya kat Menteri Penerangan dan Komunikasi. Asyik recycle je bila lagi orang baru nak tunjuk bakat mereka? Atau memang dah Kementerian Penerangan bawah Shabery dah letih nak jaga MCMC ke? Bagi kat polis je la untuk jaga cyber security ni!

Aku amat setuju dengan pandangan blogger Another Brick in the Wall ni, KLIK SINI

Apa barang ni beb? Dari MCMC ke TM dan balik ke MCMC, wah dia sorang je pandai ka? I need some expalantions from the Minister!

4 Responses to "CILI KASI TARUK! APAHAL ASYIK RECYCLE JE NI? APA MALAYSIA KEKURANGAN ORANG PANDAI KE SHABEERY CHIK?"

 1. Mana mamat Reentry Capsule?Dah lama tak buat komen.Ada kat Kelantan kot, jadi sukarelawan banjir.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dia dah insaf sempena tahun baru ni. Dah bertaubat

   Delete
 2. diluar sana tu ramai lagi yang hebat2 dalam bidang IT dan pakar perundangan IT,ambil yang pandai cakap saja,sekadar batuk ditepi tangga tak guna...ambil memang pakar dalam bidang IT terutama bekas2 pembangun2 perisian yg hebat,bukan sekadar pandai pengurusan IT sahaja,yang berlambak dipasaran

  ReplyDelete
 3. Menteri ni dah tak boleh fikir dah.!!!!! Otak dia dah jammed. Kena mandi laut dulu kot, bagi cuci yg karat2 tu supaya boleh tengok sapa yg betul2 boleh buat kerja

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!