CILI KASI TARUK! APA LA DIANYA PEMIMPIN LAIN KALAU NAK DIBANDING DENGAN GUAN ENG THE TOKONG!?

Sapa bernai nak SANGGAH? Tok Janggut ke? No way! Guan ENg The tokong adalah seorang Kalifah yang sangat hebat dan berkuasa, punya la hebat Guan Eng ni, dia boleh halau melayu keluar dari Pulau Pinang dan Mamak semua ikut suka dia.

Restoran Line Clear yang dah berniaga dari tahun 1949, sebelum Merdeka lagi pun dia halau. Hebat beb, korang ada pemimpin macam ni?

Masa Banjir dia bagi 1.5 juta tau, korang tau tak dia bagi kat siapa? Kat PASMA khabornya, bukan untuk banjir pun tapi untuk pastikan muktamar akan datang golongan ulama ditendang terajang keluar dari PAS!? Betul ke tidak aku tak tau tetapi kawan-kawan dalam PAS dah mula cerita pasal benda ni.

Kehebatan Guan Eng memang tak boleh dinafikan lagi. Dia boleh buat apa saja dan tidak ada sesiapa pun dari kalangan Pakatan berani nak sound dia. PAS paling takut akan dia dan PKR memang anjing yang kita semua nampak kan? Hebat sial tokong ni!

Tahniah le rakyat Pualau Pinang, tak kira la melayu ka India ka Cina ka, lu orang punya CM memang terhebat. Perghhhh!

4 Responses to "CILI KASI TARUK! APA LA DIANYA PEMIMPIN LAIN KALAU NAK DIBANDING DENGAN GUAN ENG THE TOKONG!?"

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!