TERIMA KASIH ROCKY'S BRU KERANA MENGHARGAI PARPUKARI!

AKu sungguh terharu dengan artikel yang ditulis oleh Blogger's Godfater iaitu Rocky Bru pasal aku dan Dr Novandri. KLIK SINI dan SINI

TQ Big Brother Dato Rocky! Ini satu penghormatan buat aku. Terima kasih.

Sorry tak update lama sikit sebab sibuk berkerja. Nanti aku update cerita-cerita panas ok! 


18 Responses to "TERIMA KASIH ROCKY'S BRU KERANA MENGHARGAI PARPUKARI!"

  1. Tahniah Parpu. Tak sia2 aku mengikuti blog ini. Sedia utk ditembak kaw2 oleh org2 yg mkn cili lps ni. Mesti cirit berdarah ... Ada yg ajan cirit ikut mulut lps baca pujian Rocky Bru

    ReplyDelete
  2. Ptuihhhh ... blogger tu ckp ParpuPundek as 'the smart one'?
    kat mana ko punye smart pundek oii?
    ko sedar diri lah dulu ko tu kaki apa? setan pun tabik dgn ko..
    blogger pariah mcm ni ke dia ckp 'smart one'.. mmg layak lah dpt title BANGANG..
    UMNO lingkup dgn puak2 mcm Parpupariah ni!
    adoi lagi sekor bangang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

      BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!
      memang tak ada tanggungjawab,,, eh silap.. tak ada telor komen sebagai anonymous

      Delete
    2. Yang penting dan utama bukanlan komen sebagai anonymous, tetap isi komen itu sendiri. Kalau isi komen yang bagus maka tak apalah komem sebagai anonymous pun, tapi kalau komen macam mangkuk, jenis penjilat, jenis pengampu, jenis pembodek tahap si kitol dan raja mendeliar, apa gunanya? Jenis tak ada telur tu jenis yang pengampu dan pembodek, bodek dan ampu macam pecacai murahan, jenis maruah timbang kilo orang macam ini. Sedarlah.

      Delete
    3. wahai anonymus 8.53 a.m

      yang kau panas sangat ni pasai apa?..bukti parpu ni betul sebagaimana diperkatakan oleh artikel tu senang jer,kau sendiri pun follow blog dia dan antara orang yang terawal meninggalkan komen..

      Delete
    4. kalau parpu ni smart ..maknanya madonna tu virgin lah?hahahahaha

      Delete
  3. Usahlah tuan-tuan dan puan-puan gusar dan bimbang.Inilah petanda UMNO/BN akan MELINGKUP pada PRU akan datang.Pusat aku yang berbulu sikit ni tertawa kechil bila bloger bangang tu cakap Gendhot ni "smart".Disaat ini pusat berbulu aku masih tidak henti-henti tertawa kechil bilamana membaca coretan blogger Mat Rock tu.

    Warghhh....Kah...Kah...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni puaslah hati Najib dan kuncu-kuncu serta pengampu dan pembodek seperti Parpukari ini, melihat UMNO tumbang dalam PRU 14, puaslah hati mereka, jenis menyokong membawa rebah, jenis pengampu dan pembodek membawa bencana, jenis si kitol dan raja mendeliar, dasar pelingkup sahajalah.

      Sekarang ini sokongan terhadap UMNO dan Barisan Nasional makin lemah, tapi Najib dan kuncu-kuncu kepala bana dan pengampu dan pembodek tak guna ini makin terus membuat dasar perosak. Sokongan terhadap UMNO samada dari golongan tua, golongan muda, bumiputera, bukan bumiputera, di bandar, di desa, semuanya makin menjunam kerana mereka sudah tidak tahan lagi dengan sikap Najib dan kuncu-kuncunya, tapi blogger pengampu, golongan pembodek terus membodek dan mengampu tanpa berkesudahan, jenis si kitol dan raja mendeliar, perangai beginilah. Sedarlah semua.

      Delete
  4. Bangang pun bangang le janji RM,ye dak?nasi kandaq oney,tanik geregak.....

    ReplyDelete
  5. Aku bengang betol dengan Najib . Masih lagi nak bagi muka dengan cina .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenis Perdana Menteri bebal macam Najib ni, dia ni setaraf dengan Anwar sahajalah, jenis penjilat puak-puak kiasu. Kita bukannya nak bersikap perkauman, tetapi kalau orang Melayu macam Najib ni sendiri membiarkan bangsanya jadi mangsa, apa guna ada orang macam Najib itu? Blah la Najib, kau nak tunggu UMNO dan Barisan Nasional tumbang baru nak umum letak jawatan ke? Kalau macam itulah, kau peganglah jawatan sampai ke kubur, puas hati kau melingkupkan UMNO dan Barisan Nasional, pejuang-pejuang Barisan Nasional dahulu berhempas pulas memajukan Barisan Nasional, kami di akar umbi berhempas pulas pertahankan Barisan Nasional, tetapi pemimpin sekarang macam kau ni hanya menggunakan kedudukan dalam parti untuk kepentingan diri, kepentingan parti kau letak ke tepi, malahan kau anggap nafsu syok sendiri kau lebih penting dari parti, kau boleh blah sahajalah, kerana UMNO dan Barisan Nasional jauh lebih penting dari nafsu syok sendiri kau itu.

      Kepada Najib, kalau kau nak melingkup ke mana-mana pun, itu kau punya pasal, tapi apahal kau nak melingkupkan UMNO? Apahal kau nak melingkupkan Barisan Nasional? Apa kejadahkah semua ini? Kami di bawah ini berhempas pulas pertahankan UMNO kerana sayangnya kami kepada UMNO yang menjadi benteng orang-orang bumiputera selama ini. Sedarlah semua.

      Delete
  6. SO LI DA RI TI ! Jus soli... he..he... dari pihak tertinggi .

    Apa-apa pun, Demi Melayu ! Demi Negara Ku.

    ReplyDelete
  7. Wow parpukari mmg hebat sampai kan dijdkan contoh...well done...

    ReplyDelete
  8. Komen-komen di atas ada yang menyokong dan ada yang menghentam kaw-kaw PK.
    Walau apa pun, seperti mana setiap orang ada hak menyuarakan pendapatnya begitu juga PK ada hak umruk mengeluarkan pendapatnya.
    Tak perlulah nak sumpah seranah atau mencarut.

    ReplyDelete
  9. aku dah lama ikut blog kamu parpukari dari blog rocky bru.

    ReplyDelete
  10. Good bye Parpu. I shall delete you from my favourite bookmark. Pengampu dan pembodek berbayar tiada tempat dalam hidup aku.!

    ReplyDelete
  11. masuk bakul..sindiri angkat ka macha

    ReplyDelete
  12. pr000oooooTttttTT dmuka parpukari

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!