TAHNIAH HARIMAU MALAYA!

Tahniah Harimau Malaya! Tanpa penyokong yang gila dan suka nak pukul orang pun korang boleh berjaya. So peminat bola Malaysia korang kena muhasabah la sikit.

MALAYSIA layak ke final Piala AFF selepas menewaskan Vietnam dengan agregat 5-4 dalam perlawanan separuh akhir. Malaysia menjaringkan 4 gol di tempat lawan, berbanding hanya 2 gol oleh Vietnam. Tahniah HARIMAU MALAYA!

Mat Yo ada sihat ka?



17 Responses to "TAHNIAH HARIMAU MALAYA!"

  1. hahah kumpulan samseng gelap masuk ke final...bbbbbbbbbbboooooooooooooooooooo balik kampung tanam jagung...bertahun2 semi pro dan pro pun tak dapat menandingi pasukan dari asia tenggara...jgn nak cakap team dari asia pasifik spt jepun, korea dan timur tgh spt iran, arab saudi, mesir...dll.....buat malu sajaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kau dok merepek ni setannnnnnnn???

      Delete
    2. Ni mesti penyokong singapondan..awak kat mana awak kat mana

      Delete
  2. Tahniah Harimau Malaya...Harap Dollah Salleh kekalkan Piya dlm first eleven...

    ReplyDelete
  3. Tahniah harimau malaya.....
    Harap dollah saleh dpt perbaiki lagi sebab minit minit terakhir buat penyokong boleh kena sakit jantung dibuatnya.langsung xde serangan ke gol lwn yg aku nampak cuma indra jeboleh diharap.midah mudahan brader dollah dpt kemaskankan lagi bhagian serangan.pertahanan ok dah

    ReplyDelete
  4. Dollah boleh pulang buah keras pd pengkritiknya..
    Kuat kritik.. dr Jhr
    Kuat samseng pun... dr Jhr
    What d fish !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak komen, jahanamlah harimau malaya, baru berubah. Kalau tidak turun dengan player capek.
      .

      Delete
  5. Corak permainan yg membosankan...dollah tak banyak idea mencorakkan permainan.....pemain tak pernah buat cubaan jarak jauh....tak berani mengelecek permain lawan.....ball control hamcur...amri yahya...alex...tak layak dlm squad negara.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg penting menang..
      Spa guna hebat melecek..
      Hebat ambik org putih
      Hebat pki duit bnyk
      Hebat kritik..
      Hebat ada samseng lanun
      Tp haram x menang
      X guna bro !!

      Delete
  6. Ayuh luaskan jajahan mu. Malaysia juara

    ReplyDelete
  7. itula minit2 terakhir mendebarkan..jangan selesa walaupun mendahului lawan..pernah terjadi lawan dapat menjaringkan beberapa gol diminit2 terakhir

    ReplyDelete
  8. Alah setakat johan kampung nak riuh sedunia.....bila pemain msia nak ke eropah utk cari makan...pemain afrika sudah lama main di sana...korea...jepun...mesir...turki...austraila....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8.56, yang kau ni sakit apa hal?

      Delete
    2. Anon 8.56 kaki bangku...
      Maafkanlah dia...
      Kata2 dia keluar dr perasaan irihati dan dengki..
      Mgkn x ada tv. X dpt nak tgk bola malaysia lawan..
      X pun dia anak haram player afrika kt sini. Pak afrika, mak indon cleaner..

      biasa bro peranakan afrija/indon komen mcm tu

      Delete
  9. Tahniah pasukan Malaysia...namun...kita masih lagi byk kelemahan yg menonjol dari dulu lagi.tiada hantaran tepat,kawalan bola,takut utk melakukan rembatan padu,kepantasan larian kurang...tektikal lagilah....bukan mengutuk yee...ini hakikat...kira bolehlah Malaysia di sesuaikan jaguh Asia Tenggara lagi.utk pergi jauh......adalah sukar...bukan mengeji atau menghina yee....ini realiti.tak caya...? Tgk apa yg terjadi pada skuad Rajagopal...melampau komen2 di beri..seolah Malaysia menguasai Asia..bukan tak bole di beri pujian...namun harus berpada2,tgk je lah nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar sungguh bagai dikata.

      Delete
  10. Malaysia perlu target utk mjuarai bola sepak asia setara jepun n korea. Tp prasyarat utama ialah disiplin, qanaah n jauhi glamour. X boleh cpt bpuas hati. Dgn thailand stakat ni, harimau malaya masih x pasti. Permainan masih blum tahap mkagumkn pminat...lbh bnhk mdebarkn peminat.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!