PANAS BERAPI! APABILA @khairykj MENGHERDIK VP AMERIKA - WAJIB BACA

Siapa pukimak ni? naib Presiden Amerika? Apa kena mengena anak haram ni dengan negara kita. Aku pun nak tengok siapa berani nak lawan pukimak ni. Sungguh aku tak sangka beb, korang tengok jawapan KJ kat bawah ni

Ambi kau! Sekali KJ kasi jawapan yang buatkan si Vice President bangsat ni terduduk. macam ni la kita nak pemimpin kita. Berani bersuara kerana benar bukan dok diam je kan?

Tahniah KJ sebab kau memang anak jantan!

39 Responses to "PANAS BERAPI! APABILA @khairykj MENGHERDIK VP AMERIKA - WAJIB BACA"

  1. KJ sejak kebelakangan ni makin menonjol dan aq pasti yg x mustahil dia akan menjadi PM kita pada masa akan datang.. Lupakan yg lepas dan lihatlah bagaimana dia menjalankan tanggungjawab sebagai seorang menteri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MUSTAHIL ++++++ ......

      Delete
    2. anwar dulu juga semakin menonjol dan disahkan sebagai perdana menteri....bukan aku sahaja sapa yg sebaya dan berdarah umno pasti sayangkan anwar.....betapa bersyukur nya malaysia ada mahathir dan ALLAH bagi pula anwar....

      sapa ingat masa first time malaysian ke everest....anwar pemangku PM keluar TV live....best nye keluarga anwar...azizah pakai tudung baju kebaya...sume anak anwar awekssss cun cun pakai tudung....

      anwar adalah pemimpin anugerah tuhan UMNO ok...ingat...jangan lupa...hari ini siapa anwar?????????????

      KJ menonjol dan akan jadi PM...tgk kj lagi 20 tahun takur jadi ketua pembangkang jeeee....sbb org berdarah hipokrit nie jarang2 pergi ke 1st top position dan soalnya adakah dia leh terima 2nd????????????

      Delete
    3. Bedah pundek ni pun dh kena virus Anwar.
      Ko lupa ke Bedah pundek dlu Anwar berlakon jd Pak Sheikh dlm UMNO..
      Tun M yg bijak pun kalah dgn lakonan Anwar.
      Stkt KJ berlakon skit ko dh terluir dh ke Bedah pundek?

      Ko mmg sah lah ejen pundek PUNAHSEHAT Najib.

      Delete
  2. Terbaik lah kj!! Dorang boley buat apa dorang nak and nak exert pressure kat negara lain! Gi mam la murica

    ReplyDelete
  3. terbaiklah parpukari!!
    teruskanlh bodek, bodek smpai kering! nilah beza bloger berbayar@ tk dibyr! BANGANG!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua orang tak betul. Semua orang salah. Kau sorang jer lah yang sempurna ya tak.

      Delete
    2. Pundek punya mamak house pk,dulu k.j paling hebat di makinya!!!!sekarang jilat sampai licin.....






















      Delete
  4. Siapa KJ ni? Pegawai kanan kerajaan ka....Menteri ka....sampai org semua mesti jumpa dia.....(petikan cakap Dr M semasa Pak Mertua KJ masih PM).
    Memang menyedihkan......memang Melayu mudah lupa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manusia boleh berubah. Kenapa Mat Tyson, Tamrin, Dato Kadiaq boleh berubah masuk kem negatif dan KJ tak boleh berubah yg positif

      Delete
    2. Setuju sangatlah anon 11.46.

      Delete
  5. Hebat kj..lagi hebat dr anak mamak kutty paria yg anak dia mb kedah tu.kami akan sokong kj..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau nak sokong siapa kau sokong sajalah. Tak perlulah nak kutuk orang lain.

      Delete
    2. Patut digandingksn bersama baru umphh...

      Delete
  6. ye la parpu sekarang kuat bodek kj...alang-alang ko dah bodek ko didik la dia ni semenggah sikit parpu..mcm ada pape je parpu

    ReplyDelete
  7. UMNO HARAM JADAH! SEMUA PENYOKONG UMNO ADALAH ANAK HARAM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa bencikan UMNO begini rupa. Kenapa, mak kau kena rogol oleh orang UMNO ke?

      Delete
    2. Mak dia kena rogol masa jadi ahli UMNO dulu kot!
      Tapi bila dah jadi ahli PR maknya tak pernah kena rogol lagi, tapi merelakan dirinya dijadikan pelacur, dan lahirlah dia ni ...
      Jadi, anaknya yg sekor nilah yg sebenarnya ANAK HARAM.

      Delete
    3. Halal haram halal haram haramjadah - ARKA

      Delete
  8. BIARLAH NEGARA-NEGARA EROPAH DAN AMERIKA SERTA RUSIA DAN CHINA LABEL MALAYSIA NEGARA PENGGANAS! BIAR SEMUA DALAM UMNO TERMASUK RAJA FREELOADER DIHAPUSKAN DARI MUKA BUMI INI! AKU NAK LIHAT MANA KETUANAN MELAYU TAIK KAMU TU!

    ReplyDelete
  9. NAJIB BERBOHONG TERANG-TERANGAN! AKU NAK TENGOK MANA BUTOH KORANG SEMUA BILA AMERIKA LANCARKAN PERANG BESAR-BESARAN ATAS NEGARA TAIK NIE!

    ReplyDelete
    Replies
    1. woii anus,,, cakap apa ni? alee utooo

      Delete
  10. blog ni guna theme baru ke parpundek? sejujurnya theme lama lagi okey, theme baru nampak serabut sikit, tgk guna handphone nampak xmenarik, potong stim aku nak keji kau,
    Terima kasehhh !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eloklah tu ...
      mudah-mudahan engkau termasuk golongan org2 yg bertaubat pulak ... kaum muslim lah ...

      Delete
  11. Haloooooooooooooooooo Gendhot Yennna Pundekkk Kariiii..............!!!!

    Tidak tahu mengapa hingga saat kini pusat berbulu aku masih tidak henti-henti tertawa kechil bilamana mengenangkan pujian "smart" dari bloger Mat Rock tu.

    Satu lagi lepas ni jangan lupa buat posting PUJI Ah Jib pulak pasal perlantikan CEO MAS yang baru ialah orang putih international global glokal world class citizenship high income nation worldwide reconcialitan and SOOOOOOOOOOOOOO LIIIIIIIIIIII DAAAAAAAAAAA RIIIIIIII TIIIIIII...!!!!!

    PtuiiiiHHHHHHHHHHHHHH..................!!!!!!!!

    Terima KaseeYYYYYYYYYYYYY......!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. Sekadar Peringatan.

    Kepada anak-anak muda diluar sana dan juga kepada yang dah tua bangka diluar sana disini saya ingin memberikan sedikit ucapan.

    Kita sekarang sedang melihat satu proses kejatuhan sebuah Empayar Parti Melayu yang telah lama kukuh.Kejatuhan ini akan terjadi bilamana ahli-ahlinya lebih sayangkan individu atau pemimpin tertentu secara melulu demi habuan wang ringgit.Pemujaan yang berlebih-lebihan seperti ParPu Gendot Taik Palat Kari Kas Kas Basi ini akan membuatkan orang lebih meluat dan benci.Untuk situasi seperti ini kita tidak perlukan Anuar,PKR,PAS dan DAP untuk menjatuhkan UMNO/BN tetapi diri mereka sendirilah yang memusnahkan parti.Taksub dengan pemimpin tertentu kerana LAPAR HABUAN WANG RINGGIT yang pada akhirnya kita dengan mereka-mereka semua akan BUNGKUS TERGADAI.

    Dalam bidang psikologi moden kita panggil ni BABIHANJENG!

    Sekian sahaja ucapan saya.

    Harap Maklum.

    ReplyDelete
  13. 1.benda-benda cikai je nak dijadikan isu!!lagipun itu kenyataan pribadi mat salleh tu!bukan kenyataan rasmi dari Amerika pun!!
    2.sekarang orang nak dengar tentang RASUAh!!tentang 1MDB!!benda tu keutamaan sekarang!!ada berani puak umno debatkan perkara tersebut dalam perhimpunan baru-baru ni!!tak dak sekoq pun!!!mengesahkan bahawa mereka semua adalah kaki-kaki perasuah semuanya!!
    3.1MDB adalah peluang rasuah terbaru puak-puak umno!!lepas ni 1mdb akan dihapuskira begitu saja macam kes PERWAJA!hutang tajuddin ramli!!petronas selamatkan anak mat det!!berbillion duit rakyat hangus!!yang penting bagi mereka!!akan lahir JUTAWAN dari syarikat-syarikat bankrup tersebut!!
    4.rakyat cuba diperbodohkan dengan isu bodoh dan diherokan pemimpin akai dikepala lutut macam si kj tersebut!!
    5.jauh beza taraf rafizi dan kj ni!!macam bumi dan langit!!

    ReplyDelete

  14. Lihatlah kat sini:-

    https://www.youtube.com/watch?v=yAZmO80dLfE

    https://www.youtube.com/watch?v=4KcS0c3n8eU


    ReplyDelete
  15. Aku suka betul dgn kj ni..dia mmg betul2 anak jantan....sibuk je...jaga negara sendiri dah lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan masa Obama datang itu hari bukan main dia menyelit menempel muka menjilat Air Force One.Kalau jantan sangat meh kita sembang 1MDB,Balon speculator harga rumah dengan ketirisan berbilion dari laporan ketua audit negara.Hero pukimak je mamat sekor ni.

      Terima KaseeYYY....!!!!

      Delete
  16. Good job KJ! Lagu ni la pemimpin yg kita mahukan. Berani bersuara lantang. Aku teringat kat tun m..betapa segala bapak pemimpin kapir dia berani tegur.. harap KJ boleh jd pelapis beliau.

    ReplyDelete
  17. Yeah...camnila terbaek...Demokrasi konon...Fuck off Biden and Anwar...

    ReplyDelete
  18. Pemimpin luar yg tak sedar diri. Us lagi la trruk amalkan dasar menindas org dgn adanya penjara tempat siksa banduan tak bsalah mcm ni. Pandai nak tegur negara org..sendiri pun hancus

    ReplyDelete
  19. Nak tau kejahatan DAP sila ke blog gerakanantidap.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Kj lebih hebat dari mukriz. Pasai tu kj menang jadi ketua pemuda. Mukriz lembek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... Kj menang selepas semua perwakilan pemuda kena panggil ngan pak lah...

      Delete
    2. Mukriz batang dia tak lembih, dia itu jaguh 10001 malam di Alor Setar. Tiap2 hari kahwin , apa nak buat , berhajat nak jadi Khalifah Harun Al Rashid............tak ada kerja lain sebelum PRU14.Nak buat duit projek tak erti, bab Najib tak bagi buat lapangan terbang.

      Delete
  21. En Bidin sepatutnya hantar Green Beret dan pungut orang2 UMNO, Mamak2 dsbnya dari Malaysia . Letak mereka di Guantananomo. Tak guna cakap untuk di hentam oleh kuman2 cam KJ dan Madey yang nak raih labah politik org2 Melayu yg bodoh.............................Nasihat kepada En Bidin buat dulu cakap dian, itu lah cara nya.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!