CONFIRM NUR JAZLAN TAK JOIN PKR?

GARA2 sertai forum sama Ambiga baru2 ini,ada yang sebar konon MP Pulai,Datuk Nur Jazlan nak sertai PKR.Di PC tadi beliau NAFI.Jiwa tetap UMNO-Agendanews

Pasal join satu forum je dia dah dituduh nak join PKR? Kah kah kah si Saifuddin Dollah lancau tu dah terang-terang trojan horse PKR dalam UMNO pun umno buat dek je. Ini kecik punya hal pun mau bising ka?

Bagi aku siapa nak join mana lantal deme la tapi ingat jangan dah lompat tak suka mai patah balik pastu itu pulak akan jadi FAST TRACK untuk depa dapat jawatanh dalam kerajaan. He he he

10 Responses to "CONFIRM NUR JAZLAN TAK JOIN PKR?"

  1. Confirm .... Najib akan terus jadi PM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngkau tak rasa malu ker komen macam ni.

      ChaiiiiTTTT....!!!!

      Terima KaseeeYYYY...!!!!

      Delete
    2. Memang le Najib masih lagi PM. Bila plak dia letak jawatan? Ap punyer turrr le!

      Delete
  2. wakakakakaka, emang lo goblok tenen dibilang pak najib blogger umnu goblok ato bangang , kasian ya goblok goblok lo gak dikasi makan sama pak najib lagi ya. teman ku bilang bapak najib udah dipaksa turun takta ya. udah mahu hancur itu partai melayu goblok itu.wakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat indon pun pandai komen gak! Kot ye nak menyamar pun, jadi le mat bangla. Nampak sikit logik yer. Lu ingat Najib ni senang ke nak bagi jatuh? Ingat tiang kayu ke? GOBLOK 100% tak kurang 0.1%.

      Delete
  3. Geng PKR nak sedapkan hati buat cerita mcm ni. Kunun2 MP UMNO nak lompat parti. Uiihhh malunyer!!!! Lain kali confirm betoi2 le ceritani, baru nak kecoh!!! Wakakkakaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afsal sibuk nak join Ambiga. Kan tak pasai2 org buat cerita. Ke mmg ada niat nak join PKR, tapi tak dpt jawatan yg best? sendiri mau pikir ler

      Delete
  4. hahaha fuckatan dan fitnah berpisah tiada...hahahha statment paling bodoh pkr buat..nampak sangat level IQ dorang sama tahap dengan peragai dorang hahaha

    ReplyDelete
  5. Tak begitu mudah org yg dah menjiwai umno dah lompat parti. Masalah tetap mai tp sokongan tetap utuh. Umno parti keramat org melayu..tak mcm pkr parti yg memperjuangkan nasib anwar sorang jaa

    ReplyDelete
  6. Angin manakah yg bawa perkhabaran tipu ini? Nak tergelak lah... harap sgt org umno nak masuk kat dia...malu lah sikit wei...kah3

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!