TAHNIAH AZMAN AZEEZ KERANA MEMENANGI KERUSI PARLIMEN BELIA MALAYSIANEGERI SELANGOR!


Tahniah diucapkan kepada Azman Azeez yang telah pun memenangi calon Parlimen Belia Malaysia negeri Selangor. All the best to you Azman Azeez.

Buatlah yang terbaik untuk Belia negeri Selangor ya dik. 

15 Responses to "TAHNIAH AZMAN AZEEZ KERANA MEMENANGI KERUSI PARLIMEN BELIA MALAYSIANEGERI SELANGOR!"

  1. 1.bapak ko ada masters!!ko tentu ada Phd ya!!
    2.kerusi syok sendiri!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least keturunan dia tak liwat orang pastu mintak rakyat lawan untuk dia kan? Anwar pukimak pun habis belajar ke? oh lupa dia ada degree dalam liwat dan suruh rakyat lawan utk dia kan?

      Delete
    2. Baguihhh le org bijak pandai ni dipilih. Janji dia buat kerja demi UMNO. Bkn sibuk nk buat duit aje

      Delete
  2. 1.agak-agak apa kelulusan anak azeez rahim ni!!
    2.sekali tenguk!!muka lembam macam bapak dia jee!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pukimak kan kau ni racist?

      Delete
    2. 1.dah tau!!ko tu lulus srp je bhaii!!2 X 5 jee kelulusan ko dengan bapak budak tu!!
      2.dah ngaji bodoh!!memang kerja membodek jelee!!rasanya kalau rosmah suruh jilat kaki dia!!sanggup simamak tu!!!janji dapat jadi ahli parlimen dan pengurusi TH!!
      3.patutpun puting beliong sering melanda kedah!!pemimpin jahil ,perasuah dan penipu!!

      Delete
    3. Ramai syiah d kedah tu. Tu sebab puting beliong sampai. Jgn fikir tak sampai tempat kita ye. Nobody escapes if The Almighty say so. Tq.

      Delete
  3. Orang Melayu...kalau tak HASAD DENGKI...tak sah....

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Aku harap dia ni ikut style bapa dia. Turun padang n tgk what is happening. And don't stop there. Selesaikan masalah rakyat, pentingkan kebajikan rakyat. Mampuih pi apa org kata

    ReplyDelete
  6. We are your fb followers azman.. These people who gave nasty comments do not really know u, the 'hatred' towards your dad has been extended to u frantically.. Your peers, your teachers n most elderly people who know u believe in your strong characters n capability to lead in years ahead so put a big smile on your face, stand tall and prove to these bunch of 'never satisfied' people that they are totally wrong in judging u.. B strong n may Allah swt bless your good intention in helping the young generation to help n save this beautiful country..

    ReplyDelete
  7. Bro gentle okay. Ni semua melayu barua tak ada otak je comment teruk teruk, macam diorang bagus sangat. Keep up the good word.

    ReplyDelete
  8. ini smua geng mamak, mana boleh percaya....boooo

    ReplyDelete
  9. MUKA DOWN SYNDROME...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!