PENDEDAHAN BERAPI! BERAPA JUTA KHALID BAYAR PAMPASAN PADA STAFF MBI NI? WAJIB BACA DAN SEBARKAN

Ada satu blog rasuah sana sini tinggalkan link kat ruangan komen aku. Maka aku pun pi check dan inilah aku jumpa beb. Gila wei pendedahan ni! Biar betul ni? Apa PKR nak cerita pasal ni? Apakah ini bukan RASUAH tapi hadiah? Kalau UMNO buat dikata rasuah tapi PKR buat dikata pampasan?

Kita rakyat Malaysia mahukan penjelasan terutama sekali penduduk Selangor sebab wang rakyat dibazirkan begitu banyak untuk diberi pampasan. Apa benarkah pendakwaan ini? Azmin jangan asyik korek longkang je, sudah tiba masanya kena korek dan tengok apa yang berlaku sebenarnya ni.

SPRM? Are tou guys interested in ths case? Untuk pendedahan penuh, KLIK SINI

31 Responses to "PENDEDAHAN BERAPI! BERAPA JUTA KHALID BAYAR PAMPASAN PADA STAFF MBI NI? WAJIB BACA DAN SEBARKAN"

  1. Bijaknya Mat Maselan

    RON95+Subsidi=?
    RM2.30+RM0.28=RM2.58

    RON97 mulai 19.11.2014
    =RM2.55

    Harga RON95 kini lebih mahal dari RON97

    ReplyDelete
    Replies
    1. MMG bongok Menteri Kita berfikir & membuat keputusan..

      Perbuatan Bongok itu dinilai oleh seluruh Rakyat Malaysia .

      Harga Ron 97 untuk Siapa, Ron 95 untuk siapa pula..

      Delete
    2. subsidi ron 95 13 sen, bukan 28 sen. cari fakta yg betul lain kali

      Delete
    3. 13 sen opah kau.28 sen lah bahalol

      Delete
    4. Baca lah link ni bahalol.jangan lah nak back up kerajaan membabi buta.

      http://www.tv3.com.my/beritatv3/tajuk_utama/RON95_Kini_Disubsidi_28_Sen_Seliter.html

      Delete
    5. ooiiii anon pembangang BODOH... itu untuk bulan oktober bukan bulan november.... kini subsidi petrol adalah 13 sen. Pergi cek kat stesen minyak la BAHALOL.....!!!!!!!

      Delete
    6. Puak pembangang memang bangang. Sebab tu nak bangangkan orang lain. Spin cerita sampai tak ingat dunia. Fitnah macam ni sapa nak jawab kat akhirat?

      Delete
    7. Anjing suruhan Pakatan Rakyat mana ade otak .... itu sebab bangang nak mampus ...kerja mereka hanya menjilat tuannya DApigs.

      Delete
    8. Anjing PR memang bangang sebab tu boleh puja parti komunis macam DAP, tajuk cerita pasal pampasan, meroyan pasal isu minyak pulak, apahal? Indon yang kaya dengan minyak pun sudah surrender, lu masih duduk dunia mana?

      Delete
    9. PR babi.. Anjing bodoh je sokong PR. Baru perintah 1-2 penggal punya banyak masalah. Baru perintah negeri. Kalu negara hancur! Salah sendiri xnmpk slh org hbs di kecam. Anjing pun lg pandai berpk dr macai PR ni. Kena kencing hidup! Kahkahkahkah

      Delete
    10. Diesel Euro 5 diesel rm 2.30. Kerajaan yang bijak sana mengalakkan syarikat minyak menjaul minyak standard Euro 4 dan Euro 5. Kalau minyak Euro 2 habis kat stysen minyak maka kenalah beli Euro 4 atau Euro 5. Yang udah tentu lebih sikit harga.

      Delete
    11. menteri ni memang banyak ide. tapi orang ramai tak faham, buat2 tak faham, sengaja spin atau belum capai tahap kefahman lagi. ada idea macam cedok dari oversea. tpi tak kesah la, boleh diadaptasi dalam negara.
      ramai juga puak pembangkang yang cedok idea dari luar secara BULAT2 tanpa diubahsuai ikut local climate. macam bagus, tapi pencedok saja yg lebih. bukan pandai mana ponn, asyik tiru cara orang luar negara.

      Delete
  2. Wah PKR Parti Kaki Rogol, sperti KETUM anak beranak, Khalid Gagap pun ingat duit Kerajaan Selangor seolah olah milik mak bapak dia yg punya. Inilah Parti Kaki Rogol. Jahanam Selangor d rembat sampe gondol oleh Jin Buragas Nuar Jubor dan jembruits2.

    ReplyDelete
  3. Malas komen nanti PK padam, lu pun tak ada teloq lah PK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu sembang mcm musibat... lu sama tak ada teloqqqq....

      Delete
  4. Peribahasa melayu ada berbunyi Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua . Nenek aku dulu ada dusun durian . Memang banyak tupai . Aku selalu jugak tengok tupai tupai ni melompat . Tapi haram , tak pernah aku tengok tupai tupai ni jatuh ketanah walau sekali pun . Itu makna nya peribahasa ni tipu dan tak bole pakai . Agak nya siapa yang reka peribahasa ni pun aku tak tau .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang PKR pandai menulis tapi tak pandai baca. Apa hal nenek, kes apa? Mental ke? Rakyat sial dapatlah kerajaan sial.

      Delete
    2. nenek dia bernama nenek jijah,,,,,

      nak tupai apa? tupai abg non dia pun dah jarang-jarang tengok semenjak abg non dia hanya ada selera terhadap jantan jambu dan chinadoll je..

      Delete
    3. Ada satu lagi bidalan yang korang kena juga amik kira iaitu "sudah ditebuk tupai". Hahaha

      Delete
    4. Dlm ribuan tupai dlm donia tkkan tiada satu yg miss.

      Delete
  5. KESIAN NASIB RAKYAT SELANGOR TERUKNYA KENA ROMPAK DGN GENG KHALID IBRAHIM. APA AGAKNYA NASIB RAKYAT SELANGOR NI KELAK DI BAWAH PENTADBIRAN PAKATAN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala! ambik sikit aje. komission rm 2 juta untuk jimat rm 2500 juta. Kalau ambik rm 500 juta dari skopen, cincin, beg "bikin", jam tangan "fake muler" tak kesian ke 42 peratus rakayat yang di bawah mereka.

      Delete
    2. Anon Nov 20, 2014 8:48 am

      ISUNYA SEKARANG BUKAN BANYAK ATAU SIKIT, tetapi salah guna kuasa laah bangang. Kalau orang BN cepat aje korang memfitnah ..INI dah jelas ade fakta pun korang masih nak sokong... memang korang PR Bodoh , bebal , Baghal dan Bangang.. Kalu nak jadi anjing pun biarlah bijak sikit, jangan pakai jilat jeeer ..ok.

      exPAs 2012

      Delete
    3. Pungkor jijah ditebok tupai ke bro? Kahkahkah.. anu berahi berani cr makan pungkur kat luar ni kan pulak dlm rmh sendiri. Tah2 jijah punya dh lunyai kahkahkah tu yg dok gila cr barang baru kahkahkah

      Delete
  6. Ah Jib punya sial kau diam pulak Gendhot Kari Berapi.

    Tunggulah kehancuran BN jika menyibuk jaga lobang burit orang tapi lobang borit sendiri busuk dan terbarai!

    ChaaiiiTTT...!!!!

    Terima KaseeeeYYYY....!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MB Selangor sibuk korek lubang parit, lagi busuk ma

      Delete
    2. Tunggu la kehancuran pkr yg ramai """menteri""" depa yg bersikap tikam dari blkg. Tk.

      Delete
  7. so kesimpulannya jangan ashik tengok bontot orang....

    PKR ni buat kasi ranapkan negeri boleh la...

    ReplyDelete
  8. Bior betoi. Khalid udah tak jadi MB. Waktu mana pula dia yang meluluskan bayaran tu. Waktu Khalid jadi MB Feakah masih kerja. Kalau nak berenti pun masa Azmin jadi MB. So kalau nak bayar apa pun time Azmin lah.

    Peknga

    ReplyDelete
  9. Dahlah mengarut mengutuk bagai ... Yg dapat pampasan tu rezeki diorang le, pemberian Tuhan, senang cerita.
    Takkan nak suruh pulangkan balik, kalau dah digunakan macamana?
    'Anugerah Tuhan' gaji RM1 sebulan tapi elaun terkumpul RM15 juta, dah tu kerja langsung tak tau setakat berbohong menipu dan buat fitnah aje, lagi teruk lipatnya ... tak siapa pun menyalak, senyap dan redha je semua ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Redho je mcm lembu d cucok hidong.
      Atok nuar , lksial, nikki, hadi hangpa piee la jaga cucu2 lagi baik. Jgn jdi datok2 dajjal.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!