KUNYIT HANGIT! MAJIKAN YANG BAIK TIDAK AKAN MELIWAT PEKERJA BAWAHAN!

Masih lagi tertangguh, tak tau bila nak habis bicara si Anwar ni. Tapi kalau sesiap yang terlepas dan nak tahu apa yang berlaku di mahkamah tadi. SILA KLIK SINI

Macam-macam kerenah kat kluar mahkamah ni, untuk foto penuh SILA KLIK SINI

8 Responses to "KUNYIT HANGIT! MAJIKAN YANG BAIK TIDAK AKAN MELIWAT PEKERJA BAWAHAN!"

  1. Saya setuju . Majikan yang baik tidak akan datang lewat dari pekerja bawahan nya .

    ReplyDelete
  2. poster banner placard ni semua nampak mcm satu mcm je...kedai advertising yg buat...smua hi class design...ada yg tak betul ni...sure ada org yg bayar upah....biasale umno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei kimak penyokong pkr tu datang kerana perjuangan ya? Owhhhhh siap is nama untuk ambik duit sehari 200 tu be, maka minum semua tanggung. kimak lu ni anon...sedap ke kunyit al jubs tu?

      Delete
    2. Biasa assabiyah analwar. Kalau ketum dok liwat pungkoq dia pun dia akn ckp bukan nuor tp mcm nuor. Pikir sikit la bro

      Delete
    3. cuba tengok poster.banner rakyat hakum negara tu ngan baju hitam gambar ketum.macam mna pulak tu? Berapa hinggit ketum byar tu.?

      Delete
  3. Peliwat yang baik akan bertaubat pada Tuhannya dan berjanji untuk tidak mengulangi peliwatannya itu.

    ReplyDelete
  4. Anuwar kata pendakwaraya suka tonjolkan aspek yang ghairah dalam perbicaraan ini?Secara psikologinya dia yang sebenar merasa ghairah bila aksi liwat dikisahkan secara jelas.........sedangkan orang ramai terasa nak muntah dengar kisah lelaki tutuh lelaki.Kes ini boleh menimbulkan rasa ghairah ke?Hanya kaki pungkok sahaja yang rasa ghairah bila dengar ayat "can i fuck you today"?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!