HEBAT! SUKAN BOLEH MENYATUKAN SEMUA!








Sememangnya SUKAN mampu menyatukan kita semua kan?

Untuk galeri penuh, KLIK SINI

14 Responses to "HEBAT! SUKAN BOLEH MENYATUKAN SEMUA! "

  1. Antara Mahathir dan Anuar , bijak lagi P Ramlee .

    ReplyDelete
  2. ko ni bet0l2 lahant parpu, berapa kj bagi ko? butolh parpu. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

    ReplyDelete
  3. Susah kalau dah mental.

    ReplyDelete
  4. Tun adalah seorg negarawan beliau mementingkan apa yg baik untuk negara. Walaupun kadangkala kecaman pedas terhadap pemimpin tertentu negara bukan dia tidak suka dgn pemimpin itu cuma tidak setuju dgn dasar yg dibawa kerana merugi bangsa dan negara. Semoga pemimpin muda hormatilan pemimpin lama yg byk pengalaman jgn jadi macam pemangku sultan melaka
    ( sultan ahmad) yg meminggirkan memanda menteri ayahnya sultan mahmud dan melebihkan golongan org muda hingga pentadbiran melaka menjadi lemah. (Rujuk sejarah melayu)

    ReplyDelete
  5. ALAAA APA NAK HERAN NYA.....POLITICIANS.....DAH LUDAH PUN BOLE JILAT BALIK....MACAM LAH TAK BIASA....

    MEMANGLAH TUN DAN KJ SAMA TIADA BEZA....APA TEERPERANJAT PULAK...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...ibarat hj hadi dengan guan enggg... Haadi tetap kowtow Dapigs. ..Ha ha

      Delete
  6. Klu dh perkara baik sokong jer la...jgn busuk ati sgt...

    ReplyDelete
  7. Tun m n kj bnyk bezanya. Tun m dh bjaya sbg pm slama 22 thn dgn plbagai fasa yg dlalui...kj bnyk benda kena blaja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah? Berjaya? 22 tahun....he managed to bring Bro, ABI from rebellious skams sampai jadi dpm...and the whole sh×*t still menghantui negara hingga hari ni..

      ..dan, kj memang 1000% kena cium tgn dia,, sbb, kalau tak dia single handedly, against all odds, ambik the sleeping guy jadi pm, kj would be no where today...

      ..and...in 22 years.... he breeds ingrates into billionaires. ...yohtongleh is only one of many many...

      ...most drama and tragedy of cronic cronysm, money politics....mula waktu pemerintahan siapa? ...politik anak beranak ipar duai balun bisnes dgn penuh pelahap like theres no tomorrow...
      ...belum cerita bawang pun kena impot....

      Tu kau kata berjaya? Bute ke ape?

      Delete
    2. Alhamfuliilah. .Tun telah berjaya membina negara dengan jaya...bukti jelas dan nyata...hanya orang buta atau Anjing Suruhan yang buta dan menafikan... Cukop2lah bro..menjilat j* bor warga pendatang...

      Delete
  8. Tun Seorang negarawan tulen.
    walau pun beliau tidak sependapat dengan KJ tapi tidak terbawa bawa di dalam kehidupan harian beliau.
    Tetapi hanya berkepentingan sahaja yang cuba mencipta persepsi bahawa Tun menerima mereka.
    KJ adalah seorang opportunist.Kalau demi mencipta persepsi KJ sanggup buat apa pun waimma jual emak sendiri...shiiit

    ReplyDelete
  9. KJ belajar dari kesilapan dan kebodohan anuwar yang gelojoh.Si Kitol ni kena ambil setiap peluang bila bersama Tun demi memancarkan yang terbaik agar umum melihat dia sebagai seorang yang positif bagi menjayakan hasrat dan impian beliau menjadi PM termuda.Semua orang tahu apa budak ni buat masa zaman pak mertua dulu.....macamana dia mengecam Tun dan sekat Tun dari bertemu pelajar-pelajar Malaysia di luar negara,serta menggagalkan usaha Tun untuk bertemu dengan UMNO bahagian dengan menarik balik permit perhimpunan seperti apa yang berlaku di utara.Ahli politik yang nama dia seiras Tun merupakan tukang pancung bagi si kitol dan pak mertua and co.

    ReplyDelete
  10. Alhamdullilah.....generasi muda harus berterima kasih pada pemimpin2 seperti Tun Dr Mahathir kerana jasa beliau pada rakyat Malaysia terlalu banyak. Kalau dunia Islam juga akui jasa beliau pada rakyat Malaysia takkan rakyat Malaysia semuanya buta mata dan buta hati.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!