MARI BACA APA YANG BERLAKU DALAM MAHKAMAH HARI INI! WAJIB KENA BACA

HUJAH TIMBALAN PENDAKWA RAYA BUATKAN BARISAN PEGUAM ANWAR IBRAHIM BERDARAH HIDUNG!


Antara hujjah menarik perhatian kita dari Timbalan Pendakwa Raya, Tan Sri Dr. Muhammad Shafee Abdullah di pagi hari Jumaat, 31 Oktober 2014

(Hujjahnya akan disambung di sebelah pagi hari Isnin (petang Isnin tiada pendengaran)
kemudian diikuti hujjah penggulungan oleh ketua pembelaan Anwar iaitu Datuk Gopal Sri Ram pada pagi Selasa)

1. Anwar Ibrahim bukanlah individu biasa. Beliau seorang yang berkarismatik dan berupaya untuk mempengaruhi pemikiran seorang budak muda seperti Saiful. Selepas meliwat Saiful, Anwar berpesan kepada Saiful supaya jangan meninggalkan solat.
(Nota: Bukan saja saja Saiful, malah orang lain juga yang tidak mengenali siapa Anwar sebenarnya)

2. Saiful yang gagal menamatkan pengajian degreenya dilantik oleh Anwar sebagai Pembantu Peribadi dengan gai gaji lumayan, elaun yg tinggi dan pelbagai lagi kemudahan lebih daripada staf Anwar yg lain.

3. Saiful dibawa ke mana saja oleh Anwar. Singapura, Hong Kong dan lain-lain negara.

4. Anwar juga memberikan Saiful sut Brioni yang bernilai hampir Rm 24,000 (USD 7,700) yang pada mana sebahagian daripada mereka yang hadir ke mahkamah hari ini tidak pernah dengar pun jenama ini. Tetapi mengapa Anwar hendak menjaga dengan baik hubungan beliau dengan Saiful, soal Shafee.
http://www.brioni.com/

5. Selepas Saiful menguruskan jadual perjalanan seharian, Anwar telah bertanya, “Can I f*ck you today?” Ini jelas menunjukkan keintiman perhubungan tersebut, ujar Shafee.

Saiful agak keberatan dan ini telah menimbulkan kemarahan Anwar di mana Saiful telah didominasi sepenuhnya (secara mental) oleh Anwar dan mereka ke bilik tidur utama untuk melakukan aktiviti liwat tersebut.

6. Shafee berkata bahawa kejadian liwat itu telah berlaku di antara 3 petang sehingga 4.30 petang di Kondominium Damansara. Hujah Shafee menyatakan bahawa Anwar meliwat Saiful tanpa kerelaan Saiful tetapi tidak bermaksud tanpa kebenaran. Ini adalah satu dilema psikologi dan moral apabila seorang individu yang dominan, majikan dan juga idola seperti Anwar Ibrahim mahu meliwat Saiful.

Perbuatan meliwat ini tidak ada kaitan dengan kebenaran kerana pada waktu ini Saiful telah tergamam dan tindakan tanpa melawannya itu dianggap tanda persetujuan oleh Anwar Ibrahim.

Liwat tersebut berlaku dengan tanpa kerelaan Saiful Bukhari. Maka dengan itu, Saiful bukanlah bersubahat dalam melakukan aktiviti liwat tersebut.

Atas bukti-bukti seperti ini, apa yang dikatakan oleh Saiful ada kebenarannya. Saiful takut kepada Anwar. Ini dapat dijelaskan dengan baik oleh gambar yang pihak peguambela sendiri bawa pada hari pertama yang menunjukkan Saiful masih menghidangkan air di rumah Anwar sehari selepas diliwat.

Muka Saiful bukanlah muka individu yang gembira ataupun ceria. Tetapi muka seseorang yang terpaksa berselindung di atas kejaidan trauma yang berlaku kepada dirinya sehari sebelum itu.

7. DNA ‘Lelaki Y’ yang ditemui di dalam dubur Saiful adalah sama dengan DNA yang diperoleh dari lokap Anwar Ibrahim. Anwar sama sekali tidak mahu sebarang benda (saliva, darah dsb.) diambil darinya untuk dibuat DNA profiling).

8. Bahan bukti yang didapati dari hospital seperti semen adalah intact dan tidak compromised sebagaimana yang telah disahkan oleh Mahkamah Rayuan sebelum ini.

ps: hari ini baru 30% hujah dari pendakwa raya, tu pun dah beri panas telinga buat anwar ibrahim, hehe.. kita tunggu isnin nanti.

House PK: Banyak lagi akan keluar sama-sama kita tunggu. Brioni ya? Aku tak pernah dengar brand ni. Nasi BRIYANI aku tau la. Lagi apa mau keluar?

29 Responses to "MARI BACA APA YANG BERLAKU DALAM MAHKAMAH HARI INI! WAJIB KENA BACA"

  1. Hujah solid dan kental pun tak berguna kerana budak runner passportnya yang dahulu akan berhempas pulas sedaya upaya untuk mengeluarkannya kembali dengan seberapa segera.Masa tu nanti Gendot mesti jilat habis tindakan budak runner passport tu.Aku rindukan OPEN DECLARATION GendhotParpuKepalaTaikPalatMasinBusuk.1MDB punya cerita satu sen Gendhot PUKIMAK ni tak upload.Dey yenna Parpu thambi sonna yellek apama kardiwallee.

    ChaiiiTTT....

    Terima KaseeeYYY...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gudumbu punya mangkok...

      Delete
  2. Hujah drpd tan seri mahamad shafee abdullah terus membuatkan anuwar al jubuori mati pucuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa pucuknya tak mati tapi bertambah tegang sebab Anwar terbayang saiful dan ky jelly di atas carpet.hehehe.

      Delete
    2. Yeah ... Flash back. Mengamit memori smlm

      Delete
  3. sonna yellek apama kardiwallee x silap aku ungkapan ni macam sembah tuhan kaum india.. minta pengesahan.. kalau iya minta reentry bertaubat.. dosa ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reentry bertaubat? Hahahaha naper nak kena reentry wahai ustad..

      Delete
    2. Dey anon 8:34pm podachitt..chaitt...thambi yellek!
      Apa pasal mau taubat dey thambi kici?
      Ayooo...yooo...yooo.. Kardiwalle.!

      ChaaiiiTT...!!!

      Podachittt sama u la weyyy..!!

      Delete
  4. Die memang libral....ape die kesah

    ReplyDelete
  5. x pasal2 Brioni dapat marketing free kat Malaysia. :D

    ReplyDelete
  6. Hujah-hujah yang tidak menyokong berlakunya perbuatan liwat setakat ini

    ReplyDelete
  7. Kalau dia dibebaskan sabit hujah yang diberi TS Shafie,

    "tanpa kerelaan Saiful tetapi tidak bermaksud tanpa kebenaran. Ini adalah satu dilema psikologi dan moral apabila seorang individu yang dominan, majikan dan juga idola"...

    Jenuh le nasib pemuda2 lain, mak ayah tak bagi pi kerja lagi kerana mungkin akan terdedah dengan nafsu majikan dan bilanya berlaku.... tidak akan dihukum pasai dah ada kes yang merelakan perbuatan ini antara majikan dan pekerjanya..

    ReplyDelete
  8. Wah! x de cerita apa posisi/style (doggy, 69 etc..) semasa liwat. Sailfoolx de kata "You f**k slow slow. Jangan ganas" Kalau Sailfool ada pi luar negeri gan suspect apa pasal x de cerita adegan intim mereka kat sana..... Bila, nama hotel, negeri mana..... semua bahan boleh buat filem.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu permulaan bibit2 cinta. Mana boleh terus on. Takkan tak penah ayat awek, bro??

      Delete
  9. Baru 30% hujah permulaan.
    Ada lg 70 hujah perundangan.. oleh Tan Sri Shafiee..
    Jgn risau.. sama ada Nuar Ketum berjaya check in ke Sungai Buloh atau tak.. liwat tetap sah berlaku.
    Sama ada nk sabit atau tak itu shj.
    Dunia lu boleh lepas la Ketom.. dr hukuman manusia.
    Tp hukuman Allah dunia akhir lu akan sengsara..

    Mcm mana nk kata lu baik Ketom.. Gereja serang nama Allah pun lu support gereja..
    at that point pun sudah clear lu manusia durjana.. munafik lg perosak..

    So, tuk apa amik coffe boy jantan ke sana ke sini? think properly lah.. bakal Pii Emm Malaya perlu pd coffe boy jantan sampai ke Hong Kong mau ikut?
    Najib usung bininya Rosmah.. not weird tp macai2 haram jadah PR weird kn.
    Nuar haram jadah usung jantan mcm bininya.. that were so weird..!! macai apa mau kata??

    Bodoh PR..

    ReplyDelete
  10. Pada aku mudah aje nak kaitkan Anwar dengan kesiokannya meliwat. 1.Anwar tak mahu angkat sumpah seperti yang Saiful buat. 2,Anwar tak nak bagi DNAnya.3.Anwar tak mahu dia disoal balas di mahkamah.It is just simple,kalau Anwar tak buat why dia buat 3 perkara itu.Fikir-fikirkan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha.ha. Berani kerana Benar, Takut kerana Salah.
      Aljub ni apa nilai murni yang dia ada?? Peliwat, Penipu, Perasuah, Pengkhianat, Pendemo, Pembuli dan listnya tak akan habis. Dia rasa dialah yang paling hebat kat Malaysia ni. Dia boleh menganiaya orang lain, jangan mimpi dia boleh dianiayai. Tu yang bersumpah pun tak berani, besar sangat ke? Najib sebagai PM pun boleh bersumpah. Ini cuma nak mempergunakan rakyat yang bodoh saja untuk kepentingan diri sendiri. Kalau tidak, masakan dengan maruah yang tercalar masih menyimpan cita-cita ingin menjadi PM. Tak masuk akal langsung.

      Delete
  11. Cream pie.... hahaha.. kalau betul pun nak meliwat jgn lah sampai meninggalkan bukti yg sebegitu kukuh hinggakan panjang anu pun org boleh ukur

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kli jentik pulak anu nye tu yee...kak

      Delete
  12. maksudnya seperti Saiful rela dalam terpaksa, ialah org dah buat baik ( baik ada makna tu) bagi gaji tinggi, mkan angin, pakai ( mcm brioni ), minum,, mcm2 lg lah.. jdi kejadian tu terpaksalah dilayani..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku cukup faham apa TS Shafiee maksudkan tu.mcm mana Saiful berhadapan sengan situasi hebat perang psikology Ketum Lahanat ni.
      Yg faham mngkin akan ckp.. kenapa tak lawan atau sbgnya.. tp bila kita 'segan' dgn seseorng yg disegani.. somebody.. kita jadi tak mampu nkl melawan..wpun tahu itu salah!!

      Bila Nuar Lahanat ni dh 'invest' mcm2 pd Saiful.. sebagai kakitangan yg mengharap makan gaji dari Ketum, pasti tergamam dan tidak dpt nak melawan, satu bentuk perang psikology yg cukup hebat oleh Ketum Lahanat ini..

      Mmg beliau peguam yg bagus dan merasai dapat merasai halusnya yang berlaku pada mangsa.
      Sbb itulah Ketua Maha Penipu Ketum Nuar ni gerun dgn TS Shafiee..

      Kenapalah manusia mcm Nuar ini tak guna kelebihannya utk tunduk org yg dia mahu tackle untk jalan2 kebaikan spt berdakwah atau mengajak manusia buat kedamaian?


      Delete
  13. Tak sabar nak tgk 70% lg. 2 hari ni berpeluh2 le ketiak lawyer Ketum ni. Happy halloween

    ReplyDelete
  14. Aku pun heran apa sedapnya menutuh pungkoq jika dibandingkan dengan menutuh puki. Allah cipta puki cukup menarik .... nak tutuh boleh , nak kucup boleh , nak cium boleh , nak jilat boleh. Malah sedapnya dan nikmatnya sama ada menutuh atau perbuatan yang aku sebut tadi berkali2 lebih daripada pungkoq. Korang lalu kah cium atau jilat pungkoq ? Tapi Anwar mungkin bila naik steam dia cium , dia kucup dan dia jilat pungkoq Saiful. Cuma mungkin Saiful tak tergamak nak cerita dalam makamah.

    Satu lagi Anwar ni gila pungkoq mungkin Kak Wan punya cipap tu lubang dah tertutup habis kut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhhh......

      Delete
    2. Dey yenna...18SX story la deyyy.U kasi suma orang stim aja time ini hujan-hujan.

      ChaaiiTT...!!!

      Delete
    3. Capsule

      Dengan bini tak apa , tak salah tak dosa , lesen kelas A tuhan kasi , tapi kebersihan mau jaga , ada sakit kalu sabar , kasi ubat sampai lega , boleh coba , ayoyo apah ammah , lepas tu u bini gerenti ucap Thank You Hubby berkali2 sampai besok pagi you mau turun dia kat dia punya ofis.

      Saya orang lama , otai tau.

      Delete
    4. Hallamak sekali otai sudah turun da..mintak ampun otai

      Terima KaseeeYYY...!!!

      Delete
  15. Aku ingat ada something wrong dengan Kak Wan lah. Mungkin lubang c***p dia dah tertutup completely kot. Anwar ni orang kuat sembahyang , nak main ngan pompuan lain takut dosa berzina , so jalan keluar cari lah dia lelaki2 yang jambu acam budak Epol tu.

    Itu ada lah aku punya hipotesis.

    ReplyDelete
  16. Anwar is having fun more nowadays because the attention he is gets. He likes the limelight. All in the family.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!