CILI KASI TARUK! ZAIRIL KHIR MELAYU CELUP KANTOI SEBAB POSTKAN SENDIRI GAMBAR DIA BERCUMBUAN DENGAN DYANA SOFEA!

Lu mau tipu sapa apek? Kata [agi tadi nak buat report polis, jenuh reporter tunggu akan kehadiran Zairil; dan Dyana, tapi sampai ke sudah tak datang pun Cina menyamar melayu ni.
Last-last katanya lawyer dia tak bagi buat report polis. Mungkin mereka dah belajar akan kesilapan yang pernah dibuat Anwar dulu tentang tuduhan Ummi Hafilda yang akhirnya memakan diri Anwar sendiri. Kita bukan nak menuduh tapi kalau anak jantan buat la report polis kan?

Yammy apa dah jadi dengan nak kau ni Yammy oi? Kesian aku tengok kau Yammy. Dari satu cina ke cina yang lain dia bertukar tangan, kau tak marah ke Yammy? Sedih aku tengok anak melayu diperlakukan begini oleh klaum koneknya terlampau kecik ni..

Zairil, toksah tipu la, kau sendiri yang upkan gambar ni, kununnya untuk private pastu bila terpublic dah terkantoi maka kau delete dan kata akaun kena hack, lancau la alasan sama je semua bagi, asal dah terlepas cakap dan takut kata akaun kena hack. Inikah ICON anak muda melayu DAP? Seks bebas anyone?

76 Responses to "CILI KASI TARUK! ZAIRIL KHIR MELAYU CELUP KANTOI SEBAB POSTKAN SENDIRI GAMBAR DIA BERCUMBUAN DENGAN DYANA SOFEA!"

  1. Zairil patut explain kenapa Lawyer dia x bg report polis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manusia yg zalimi diri sendiri. Tak faham2 yg syiok sendiri buat photo begini dan masokkan pula dlm acct atau facebook ke mabook ke sooner or later akan terklr. Ingat Allah itu tidak pekak buta dan bisu. Terang2 dia zalimi diri sendiri dan bangga pulak tu sbb bergambar. Dah tu mula la beri helah kena hack la hok la hek la ....diri sendiri tak mahu pula muhasabah. Sicko...

      Delete
    2. tak perlulah nak hipokrit. kalau memang gambar korang cakap ja gambar korang, kalau bukan pergi buat laporan kepada polis dan skmm semua, kita orang bukannya tak tahu pun yang ahli politik kebanyakannya tak boleh pakai dan tak boleh dipercayai. artis yang rembat suami orang pun tak menafikan yang dia rembat suami orang.

      Delete
  2. Teka teki terkini
    dyiana masih ada dara atau tiada dara....?hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih kotat lagi ooooiiiiiiiii,haiiyaaaaa

      Delete
    2. sama spesis dengan Eli Bogel kot.....lebih-lebih dah jadi pompuan DAP lagi la, sanggup membujang sampai ke tua, tapi lelaki bukan muhrim boleh masuk rumah sesuka hati.... perjuangan yang liberal kononnya

      Delete
    3. Dlm rumah bela anjing utk touch2... pastu lapar g mkn babi panggang....HIDUP PR....

      Delete
    4. kecik jer.. dah tentu ada dara lagi... hahaha

      Delete
  3. Allah dah tunjuk, tak reti reti nk pikir ke puak2 dap ni macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAP nak pikir apa?? Benda ni biasa bagi depa. In fact, depa lagi suka sbb mmg depa suka org MElayu sesat lagi menyesatkan. Ini semua anjing yg setia dgn DAP. Tu yg lifestyle pun mcm babi

      Delete
  4. Sebab itu lah mereka sokong Anwar.

    ReplyDelete
  5. Aku pelik dgn mak bapak diyana ni. Klau bapak aku la anak ppuan dia buat perangai mcm ni mmg siap la jwbnya. Dh tau ssh nak jaga anak ppuan, pantau la anak kau tu. Lg aku pelik dgn komen mak diyana ni. Blh dia kata ini politik kotor. Apa benda la makcik ni merapu. Tp nak kata apa kan, Diyana duduk serumah dgn cina aritu pn mak dia relaks je. Open minded sungguh. Btw,nmpk yg jd masalah pd zairil ni skrg ialah kerana gambar tu tersebar & bkn lg isu gambar dia & diyana. Dia pn x menafikan bila ditanya samada itu dia or x. Xhabis2 dia menyalahkn phak lawan. Dah kau yg buat keje x senonoh & tersebar mula nak menyalahkan orglain. Nikah je la, senang.



    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kantoi pun... member fb sendiri kasi pecah tembelang...

      Anak cina babi haram jadah tu pulak pergi salahkan orang lain.... spesis haram jadah macam babi..

      Delete
    2. Mengucapla bro!gua anti dap juga tapi jgn dpt dosa free je!!

      Delete
  6. Ini la..Cina celup nak jadi MELAYU konon... tak sedaq diri ka? bapak dia org cina Singapork..?? mengaku anak darah daging tan sri khir johari... bangsa ni cuma bercita-cita nak menjatuh BANGSA MELAYU hingga tak punya tanah. menjadi hamba di tanah sendiri... apa mcm org permatang tok subuh?? dh dpt RM500k ka dari Khalifah Umar Abdul Aziz... jgn kata nk bagi 500k, nk bagi 30k pun tentu boleh lepas... bodoh punya org tua dh la pakai baju ROKET, bersorak meniup trumpet pulak.. konon "aku makan garam dulu dari hangpa"... dh leh pakai...

    ReplyDelete
  7. Ini la..Cina celup nak jadi MELAYU konon... tak sedaq diri ka? bapak dia org cina Singapork..?? mengaku anak darah daging tan sri khir johari... bangsa ni cuma bercita-cita nak menjatuh BANGSA MELAYU hingga tak punya tanah. menjadi hamba di tanah sendiri... apa mcm org permatang tok subuh?? dh dpt RM500k ka dari Khalifah Umar Abdul Aziz... jgn kata nk bagi 500k, nk bagi 30k pun belum tentu boleh lepas... bodoh punya org tua dh la pakai baju ROKET, bersorak meniup trumpet pulak.. konon "aku makan garam dulu dari hangpa"... dh x leh pakai...

    ReplyDelete
  8. Dia yang memantat kita pulak yang kecoh huru hara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. penganut pr bukan ke dah liberal sekarang ni.... nak bogel itu hak dia, nak memantat dengan sesiap pun itu hak dia... apatah lagi ada ketua yang suka meliwat, itu pun hak dia bak kata Presiden BARua Council

      Delete
    2. Nipple dia kena nenen kita pulak kena saman.

      ChaiiTTTT...!!!

      Terima KaseeeeYYYY...!!!

      Delete
  9. Aku ada gambar artis popular telanjang bulat . Masa tu artis itu baru berumur 8 bulan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha gud one 9.30pm hahahaha

      Delete
  10. Bila tengah menyedap lupa diri. Bila tersebar salahkan orang lain pulak inilah dasar babi. Ada pulak babi hutan yg kata gambar super imposed. Kah kah kahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. video bergerak muka sama pun boleh kata tu tampered video..... tak ke BODOH BAHALOL puak-puak PR ni...!!!!!!!!!

      Delete
    2. Yg selalu ramai bodoh Dari dulu org umnonok kan?hi3

      Delete
    3. Lidah jaga baik. Kita ni klr dari mana? Hormat lebih mati besok berbinti kpd ibu bukan bapa.
      Jgn kering kontangkan iman kita na'uzubillah.

      Delete
  11. ingat senang ker hack facebook ker?kalau letak malware dalam fon belum tentu boleh hack facebook!jangan nak menipu lah,orang kampung boleh kau kenceng!

    ReplyDelete
  12. ALOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU.......

    TOSAH PI BINCANG JOH LA. CUBA BEWAK2 SUMA PIKIAQ DUA EKOQ CHE POLIH YANG BUNUH ALTANTUYA TU TADAK KEPENTINGAN BAGINYA. DEPA 2 EKOQ TAK KENAI PON MINAH MONGGOL TU. TIKUIH PON KALU DIA KIANAT KERIT SANA, KERIT SINI, BAK LAGHI SELUAQ DALAM MISTI ADA PEKDAH UNTUK DIA NAK BUAT SARANG. BINATANG PON KALU TADAK PEKDAH BAGINYA DIA TAK BUAT.

    AWANG ITAM NGAN CHINA DOLL GUNA VISA PELAJAQ MESIA MAI DOK BUAT JENAYAH NGAN JUAI BADAN JA. BUKAN NAK BELAJAQ PUN DI MESIA NI. IPT TADAK STANDARD. TEMPAT LUNGGOK SAMPAH YAKNI BUDAK2 SPM SIKIT A NGAN LECTURER SPM 3A GAGAL MASUK GOMEN JA. KALU NAK BETOI2 BELAJAQ BEK PI SINGAPORE KA THAILAND KA KLUAQ RETI JUGAK BEDIKARI. X LA GOYANG TELOQ TUNGGU NAK MASUK KERAJAAN. KIYEH KIYEH KIYEH.

    HE HE HE
    GURAU NGAN BEWALKS

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi mampus dengak kau anak bewak

      Delete
    2. Ha ha anjing BARUA sudah menyalak ... simpan duit upah tu jangan membazir ... .. bagi anak bini kau makan supaya jadi macam diana ... ha ha ha .... kau sesuai jadi bapak ayam jual anak..

      Delete
    3. Hoi bewak paling besar, kenapa alih cerita pulak, cerita altantuya serupakah dgn cerita ini. org yang bersalah kes altantuya sudah dihukum. kes yang ini macam mana??

      Delete
    4. lot bu reit

      2 benda yg tak leh percaya dlm dunia ni kata org kedah..pertama dueit yg kedua bu reit..

      Delete
  13. Mo..... fucke........

    ReplyDelete
  14. Kesian Apex Kelistoper Lim kote sudah terlondeh tetapi kasi alasan bacul kena hack. Inilah taktik lanchow apek2 komunis biaDAP memang pokemon macam Tokong Lim anak beranak yg terkenal dgn Lanchiow bacul.

    ReplyDelete
  15. Butuh la parpu..ko pun keling nak.menyamar melayu.sama mcm zainudin maidin tu..jenis menyamar melayu untuk.melagakan melayu..

    ReplyDelete
  16. Aku pelik ama malayu. Kalu Zairil Umno dan Dyana pun Umno. Acam na jadik isu tidak ? Sebab mareka dua DAP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cai 1202...cuba nko teka ya..teka je..tk prlu fikir, sbb klu nko fikir mnkin mngu dpn baru dpt kot...jika kes saiful di liwat oleh anwar yg msh ahli umno...kisah dia keluar tk dlm blog pro pas dan dap (pkr tk ujud)...teka ya jgn buang masa nk berfikir...

      Delete
    2. Dalam UMNO mana ada kes macam ni hanya terdapat dalam PAKATAN HARAM saja..

      Delete
    3. Bukan ker dyana nie ada bgambor ngan pemimpin2 besor pas dulu..siap bg sokongan 200% sbg pemimpin n ikon org muda ..rasanye ngan dyana nie la mat syabu spai kembang lobang idung teramat bangga....muahaha....

      Delete
  17. Mak memang dah pengkhianat bangsa..termasuk anak choiiii...malu

    ReplyDelete
  18. 1.ceh!!kalau depa nak tunang ka!!apa kisah!!ko ingat najib dan rosmah tak dak kisah "gelap" ke!!!belambaq mak oii!!!tu menteri-menteri umno!!penuh dengan cerita gelap!!kes noritala!!kes altantunya la!!!kes amah indonla!!!itu kes menteri!!tak kira dari jkkkk keatas lagi!!melugai dengaq!!!
    2.ko patut risaukan bab rasuah!!ko nak tau apa pasai rasuah berleluasa sekarang!!!!sebab Kepala pun kuat makan rasuah!!!
    3.bodo punya olang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku kisah sebab dia membawa imej melayu Islam, yang sepatutnya Menjauhi Zina. Apa tujuannya mempromo / provok keatas hukum yang jejas haram... Aku tak kisah kalau merekaa orang KAFIR macam guan engg dan kit siiang.... Nak perjelasan lanjut rujuk para ulamak.

      Apek Pendatang Haram Warga Cina.

      Delete
    2. Aku pun kisah sebab cibai ni hipokrit dan kuat menipu. Pas tu kononnyyer jadi idola anak2 muda melayu........ KHHAAIIIIIKKKKK PTUIIIHHHH!!!!!

      Anak Kelantan

      Delete
    3. Mindset cina...apa2 pun sume bley bebas asal kununnya xder rasuah...sbnarnya cina la perasuah tegar

      Delete
    4. Sbb ahli umno buat,kerja2 kurang manis ini tidak d masokkan dlm acct facebook mcm kes dyana kes stopa stopid kes atok nuar cina doll kes nurul izah dgn lecturernya kes eliz cock dgn jantan melayu, kes cina yg sudah lari ke Us (name dah lupa) yg buat filem melantak bAbi utk bln posa dan gambarnya berk..... , dgn gilafriendnya, semua ada video besi. ADA FAHAM.!!!

      Delete
    5. Olang cina mmg tadak kisah itu seks bebas....dia olang cuma kisah bab wang sj lor....

      Delete
    6. Lantak la wang ke wong ke still been reload by ownself. This is the price they pay for being ignorant. Rasa la... Dah tu mula la salahkan org lain. Sendiri yg gatal cari penyakit.

      Delete
    7. Lantak la wang ke wong ke still been reload by ownself. This is the price they pay for being ignorant. Rasa la... Dah tu mula la salahkan org lain. Sendiri yg gatal cari penyakit.

      Delete
  19. Sikit2 rasuah. 24 jam cerita pasal rasuah. Apa dalam PAS dan PKR takdak rasuah??? Beranai kau nak cakap takde????? Sekarang ni dua ekor beroq kat atas tu berlagak bagus. Last last sekarang cerita sudah pecah. Kalau dah macai macai jugak;la bang oiiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isu tanah atas nama MB kelantan dan bininya dulu tu dah selesai keer, Ini dah macam kes pecah amanah, cepat selesaikan sebelum jasad x diterima bumi.

      Delete
    2. Ada video besi jadi saksi??? Kau elok pg pej tanah d kelantan dan ambil copy dan buat repot polis..
      Jgn lupa tanah d kelantan nicky jual pd dap tapi pulak dah kata tnh d kelantan org luar tak boleh beli.
      Untouchables is only for Allah bkn kpd org kel saja. Jgn perasan..

      Delete
  20. Sokong Zairil dan Dyana kahwin. Sama padan , sama parti.

    ReplyDelete
  21. Wow....bgitu expert cam laki bini...

    ReplyDelete
  22. Du sisi lain, maybe gambar tu mmg sengaja d upload utk promote demo gaya hidup free sex. Lps ppuan melayu bjaya dperdaya spy touch2 anjing mgkn dgn sdikit promo nie ppuan melayu boleh dperdaya spy buat free sex plak dgn drestui ibu yg jge ppuan.... nk rosakkn umat rosakkn yp ppuannye dahulu....generasi sterusnya akan rosak. Mcm iblis nk perdaya nabi Adam a.s x leh, so dia perdaya Hawa a.s dulu...

    ReplyDelete
  23. Mohon umno giatkn program Islamik. Biarkn dapigs pkr n pas bbangga dgn program tahaluf siyasi Islam liberal, plural mereka...sbb itu kehendak pengundi2 bandar mreka.

    ReplyDelete
  24. Apalah korang cakap ni, mak dia kata dia lebih tahu mengenai anaknya................ ini semua kerja pihak ..... politik kotor. Betulkan makcik Yammy............ makcik tahulah sebab dia escot anaknya 24 jam. Betulkan makcik Yammi..... depa saja buat cerita......Dyana anak baikkan..... betulkan makcikYammi. Dyana mana ada nafsu... betulkan makcik............. Yammi: ya, ya, ya betul , ini semua politik longkang UMNO. .......(gitulah cara makcik Yammi pertahankan anaknya )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Yammy ada eskot Dyana 24jam maknanya dia menyaksi gelagat zairil dan anaknya?? baik betul.

      Delete
    2. Adohai.. Ramai betul muka macam anak c yammi dan anak angkat dato jhari ni rupanya. Mati2 nafi bukan mereka. Teringat aku macam kes pelakon sex tape serupa Anuar yang ditahan di kompleks imegresen bukit air hitam dulu. Bukan main macai2 marah cakap klon anwar dah dijumpai. Macai macai... Sampai bila kau nak jadi begini...

      Delete
    3. Masa tu mummy yammy x tgok, dia pejam mata jer sbb sporting....

      Delete
    4. Ha ha ha ... HANYA IBU AYAM YANG MENGENALI ANAK AYAM.... lawaaak gileeer.

      Delete
    5. Janganla cakap macam ni. Dyana ni ikon anak muda tauuuuuuuuuuu. Aku nak tunggu Rara plak la lepas ni.

      Delete
  25. Ikon melayu muda demo seks bebas....

    ReplyDelete
  26. Dia dapat sedap, kita dapat pening....tido lagi bagus

    ReplyDelete
  27. Dia ni memang ori cina pendatang lagi mau cintan dengan budak melayu. Podah cit

    ReplyDelete
  28. ini tujuaan silahabau tu masuk DAP....

    ReplyDelete
  29. Masuk DAP ada penyeDAP...

    ReplyDelete
  30. Ohh padanla yummy gumbira sangat sangat anak bekerja sebagai Setiausaha peribody aka setiausaha pelampias nafsu apek2 Lanchiow komunis biaDAP. Itu yg anak beranak gumbira sakan dapat gaji lumayan tetapi jawatan sebagai Cingkarong pemuas nafsu apek2 Lanchiow seperti Zaitil Klistoper Lim aka Melayu Celop kote Kulop. Ish X5 bangga sungguh Mummy Yummy.

    ReplyDelete
  31. Hahahha ... Hidup melayu DAP. inilah kebebasan yg diorang dok bising2. bebas buat apa sahaja. Dah pegang anjing, lps ni mkn babi plak beramai2. Jom, melayu. Ayuh!! jom sokong DAP. Kita jadi mcm Singapura, no more MAlays. Only chinese!!

    ReplyDelete
  32. http://wrlr.blogspot.com/2014/10/video-rosmah-senggol-najib-jadi-viral.html


    wakakakakakaka, saya ngakak guling guling saat nonton ini vidio, masak sih Pak Najib di senggolan bu Rosmah, emang dasar queen kontrol, wakakakakakakaa

    ReplyDelete
  33. Aku heran betul kenapa puak2 tu suka rakam merakam...dorang ni jakun teknologi atau otak dh ikut cara kafirun...ustaz pun sama ikut selfilem ke...kah3

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!