TAHNIAH BN! PROTON LANCARKAN KERETA TERBARU MEREKA IRIZ THE MASTERPIECE

Aku dah baca banyak review kat Internet, rata-rata semua memuji kereta terbaru yang dilancarkan oleh Bapak aku Tun M pagi tadi di Tanjung Malim, KLIK SINI

Ini kereta yang akan membuatkan Perodua Myvi goyang beb! Aku yakin dengan kemantapan yang ada pada kereta terbaru Proton ni. Harga dari 42k ke 62k. Dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan bertaraf antarabangsa. Aku dari dulu memang cintakan Proton beb. Apa saja kereta Proton memang aku suka beb.

Senang cerita la kan korang tengok video yang dibuat oleh Maestro kereta Malaysia Paul Tan tentang kelebihan IRIZ So apa pandangan korang? nak lihat galeri penuh kereta IRIZ ni, SILA KLIK SINI

19 Responses to "TAHNIAH BN! PROTON LANCARKAN KERETA TERBARU MEREKA IRIZ THE MASTERPIECE"

  1. Maaf sekadar bertanya..betul ke nak jadi macai umno kene lepas interview?....cukup x klu mak saya melacur..ayah kat serenti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu lah plak pasal umno punya kes...kene interview segala bagai.....tapi kalau mak kau dah pelacur , masuk aje DAPIGS.....banyak pelacur bangsa dan agama kat situ.....ayah kat serenti tu best candidate untuk Parti Kencing Rakyat.....banyak wakil rakyat diorang dari situ pun.....ayah kau kemungkinan besar jadi pembantu peribadi KetUm kot.....dapat free "servis" hari hari.....

      Delete
    2. AnonymousSeptember 26, 2014 at 12:11 AM...maaf sekadar bertanya...soklan ko nie mcm ko baru keluar drp perot lembu...mak bapak ko lembu ke? Setau saya cuma Nuar je yg liwat lembu2 mcm ko...kt serenti lak tak terima binatang ternakan...jadi ko pergi la bawak mak bapak ko jupe Nuar ek...maaf banyak2 tau...sekadar bagi cadangan...

      Delete
    3. AJgn layan mangkuk ayun ni. Org yg tak reti nak hormat mak dia, bkn manusia le namanya. Anjing lebih mulia dari Anon 1211. So, jgn buang masa korang layan malaun ni demi mak dan bapa dia

      Delete
    4. Mak pelacur+ayah penagih=anak macai umnu.

      Perfect!

      Delete
    5. Pembangkang mmg sial...mak bpk sendiri pun x respek

      Delete
    6. Tahniah BN menang.

      Delete
  2. Anon 12 11..Kalau gila jangan taip apa2....

    ReplyDelete
  3. Mana lagi mulia mak melacur nak membesar kan anak kerana ayah masuk serenti dgn
    Ulamak yg pakai serban dan melacur kan agama kerana nak masuk putra jaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini cara beradap orang yang bercampur dengan kapir harbi.. bawa bertaubat banyak2.anon 12 11.

      Delete
  4. Fuhhh ... class le kereta ni. Bentuk pun ada class. Harap takde problem demi nama Proton.

    ReplyDelete
  5. Kelebihan macai PR adalah mereka tersangat bangang...

    ReplyDelete
  6. Ni mmg keluaran terbaik proton....aku harap lps ni proton akan keluarkan keta yg terbaik mcm proton iriz ni...

    ReplyDelete
  7. Cayalah..proton bagi RBA yang promote kereta baru dia....inilah org kata TOPPPP.....RBA POWER TOPPPPPP

    ReplyDelete
  8. Dulu dah tekad No More Proton to Me....but now model dan kualiti kereta ni membuat saya AMAT TERUJA untuk kembali memiliki PROTON (PREVE/SUPRIMA/IRIZ) hmmmm camner ni ...kene lidat ludah sendiri ni....

    ReplyDelete
  9. Pi test drive dulu kereta iris tu baru komen dan bandingkan dgn myvi.

    ReplyDelete
  10. Mukhriz=iriz
    Marina= ?
    Mokhzani=?

    ReplyDelete
  11. Kereta untuk angkut babi UMNO kot?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!