TERKINI! WARAN TANGKAP SUDAH DIKELUARKAN OLEH POLIS TERHADAP SURENDRAN PARIA!

Makluman Media: Polis telah mengeluarkan waran tangkap terhadap YB N Surendran, peguam DS Anwar Ibrahim dalam kes rayuan Fitnah 2. Beliau akan dihadapkan ke mahkamah Jln Duta esok, Selasa 19hb Ogos jam 9pg di bawah Akta Hasutan kerana mengeluarkan kenyataan bahawa kes Fitnah 2 adalah satu konspirasi politik terhadap Anwar yg melibatkan DS Najib Razak.

---
Press Alert: Police have issued a warrant of arrest against N Surendran, Anwar Ibrahim's lawyer in Fitnah 2 Appeal. Surendran will be charged tomorrow, Tues 19/8, 9am for Sedition at Jalan Duta court for stating that Anwar's sodomy 2 charge is a political conspiracy involving Najib Razak.

House PK: Budak ini sudah lebih. Dia ingat dia kebal dari segala undang-undang dinegara ini kan? Tiba masanya untuk hantar dia balik ke law school. Kasi tangkap sama ini paria.

Jangan bagi muka sama sialan ni.

17 Responses to "TERKINI! WARAN TANGKAP SUDAH DIKELUARKAN OLEH POLIS TERHADAP SURENDRAN PARIA!"

  1. He deserved to be charged. Acted like Sivaji. He thought Anwar is so perfect and clean. Not really in my book

    ReplyDelete
  2. lek ar.br kluar waran.blom tgkp.lps 2 tahan utk siasatan.pas2 dbebaskn dgn jaminan polis.lps2...lps2...lps...aih awat senyap ja ni.senyap...senyap...senyap...fitnah lg...

    ReplyDelete
  3. Aiik ada point KETUM menangguhkan lagi kes rayuan..

    ReplyDelete
  4. Yes. Hati hati dengan permainan mereka. Anwar Ibrahim sudah minta tanggoh perbicaraan kerana Peguam Haji Sulaiman sakit. Esok, minta tanggoh kerana Peguam Paria ini kena tahan. Dipentas dunia antarabangsa kata Kerajaan Zalim kerana menekan peguam Anwar Ibrahim supaya tidak mengendalikan kes. Penu dengan lakonan.

    ReplyDelete
  5. Klu nk dakwa, dakwa betul2..klu tak nyakitkan hati jee...soal ketum minta hakim bertegas lee kli ni seb klu tak bebas kan aje sb kmi dah penat dgn krenahnya!

    ReplyDelete
  6. peguam ni asyik sakit je.
    Hari hari tak makan makanan khasiat ke?
    Tak makan vitamin ke?

    Setengah orang tak makan vitamin setahun pun sihat saja. Apa ceiter peguam nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayar lawyer dengan duit haram dah mana tak sakit......hari hari sakit perot mmg lahanat dia org ni

      Delete
  7. MANA IKLAN PARPU PARIA SEEKOQ NI? BOIKOT BARANG CINA......MANA??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam jubo hang kot?!!

      Delete
  8. Peguam bangkai macam tu la.

    ReplyDelete
  9. kalau pasal ketum tak lama tu .... pagi tangkap petang bebas punyalah kebal sampai ke loyer dia pon sama kebal

    ReplyDelete
  10. Mahkamah mendapati Surendran tidak bersalah dan lepas bebas. Kah kah kah

    ReplyDelete
  11. gani adalah juga seorang petualang.....begitu juga dengan kepala spr.

    ReplyDelete
  12. Anwar mmg suka ambik peguam yg tua, sakit, bermasalah.....lagi lama lagi byk kena bayar kan...patut lah sebok nakkan selangor

    ReplyDelete
  13. Maaf kasar bahasa ya...esok esok kalau peguambela mati pun KETUM PKR akan tangguh sampai keakhirat..

    ReplyDelete
  14. surendran paria...

    parpukari suthu vanggali...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!