TERKINI! PAS AJAK KHALID IBRAHIM SERTAI MEREKA! APA LAGI @khalidibrahim


DAP telah membuktikan mereka memang pukimak sebab sokong keputusan PKR! Tapi kan lain pulak ceritanya dengan pas:

MB KELANTAN Datuk Ahmad Yakob kata tadi pintu terbuka jika TS Khalid nak sertai PAS kerana bukan lagi ahli PKR.Juga kata PAS sedia sendirian-Agendanews

Aku respek MB Kelantan ni. Dia memang anak jantan beb. Aku harap Khalid Ibrahim join PAS! Sebab dia telah dikhianati oleh PKR. 

PAS sanggup keluar dari Pakatan demi membela nasib orang teraniaya. Ini aku respek PAS. Cuma aku takut lepas Anwar jumpa Hadi nanti PAS kona pulak. Sama sama kita nantikan episod seterusnya.

58 Responses to "TERKINI! PAS AJAK KHALID IBRAHIM SERTAI MEREKA! APA LAGI @khalidibrahim"

  1. Bila pukimak umno harbi menyokong tski..mesti ada apa2..bak kata uztaz fadzil noor, jika musuh memuji kamu..mesti ada sesuatu.umno sekadar menjadi badut dalam krisis ni..kalu buat prn pun gerenti Noh Udang dan Zain Babi akan melingkupkan Umno dan umno akan kalah..Umno hanya mampu melihat krisis ini.tapi x boleh buat apa2.mmg umno bangsat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lihatlah Anon 6.45pm... Inilah saki baki PUKIMAK yg tercicir atau ketinggalan .. Dah memang PUKIMAK tegar.. (dia ni samaran Red Army Bean).. Jom ...ramai ramai PUKIMAK kan dia..

      Delete
    2. org umno x pernah ckp apa2 pun pasal ni.yg lebih2 blogger aje.lain kali jgnlah guna perkataan pu**mak.buruk sgt bg org islam.kau tu lahir dr pu**khinzir ke?

      Delete
    3. Pukimak Red Army Bean..kalau korang memuji bekas2 UMNO masuk PR boleh plak..memang kimak..

      Delete
    4. Pukimak. Pkr lgi babi menyusahkan rakyat. penyokong pkr ni memang sama mcm babi ternak mudah sangat di bodohkn olih nuàr pukimak

      Delete
    5. Agak agaklah komen tu.kalau Bini kau tahu padan muka.benda sedap tu jgn sebut banyak kali.angry bird marah.banyak mana umno dh tipu kau.jgn ikut cakap dap.

      Delete
    6. 645
      You are a Moron......

      Delete
    7. 6:45PM tu anjing pakatan "copy and paste" je komen tu.....

      PKR MEMANG PUKIMAK!

      Delete
    8. Anon 6:45
      Tak payah lah advertise puki mak ko kat sini. Sedap je ko panggil org babi, abih ko & mak bapak ko apa? Babi jerok? Mulut mcm puki naik tangga

      Delete
    9. Mmg pukimak anjing PR ni...

      Delete
    10. Anon 6.45 p.m.

      As far as the whole issue is concern, UMNO and its component parties did not comment anything. So you must be a fucking Red Babi Army to spin the issue. Why don't you fucking comment Dogs And Pigs for interfering. Rumah sendiri pun tak amal demokrasi, ni sibukkan rumah org lain.

      Your RBA should be known as the Red Bastard Agency.

      Delete
    11. Mesti la umno ada apa ....ada umno kisah...kimak tul anon 6.45

      Delete
    12. Anon 6.45pm

      Your mom joined the pesta bogel in Penang is it ?

      Delete
    13. Anak babi hutan ni tersesat. Babi pergilah brkawan dgn babi Dap.

      Delete
    14. heran tol pas ni...mustafa ali kata lain...menteri besar kelantan cakap lain...mcm munafik jer..

      Delete
    15. Anon 645 ni lah yang pukimak sbb lahir dari perot kinzir jgn sedap mulut aje sial la ko ni

      Delete
    16. Red Bean Army......go fuck your mother......mother fucker

      Delete
    17. Lawak betul la isu ni. PK cerita psl PAS sokong TSKI. Tapi kat komen Pn2 kat sini lebih berminat kat PUKI .... Kesian le kat mak2 korang. Cukup2 lah tu

      Delete
    18. Anon 6.45 p.m. yg offer puki mak dia dulu. Kita org tolong panjangkan hujjah je.

      Delete
  2. Hebat ayat org PR ni yer

    ReplyDelete
  3. Cantiknya bahasa tuan

    ReplyDelete
  4. Bagusnya bahasa Anonymous di atas, saya kurang pasti adakah dia seorang beriman, atau Pengikut Abdullah bin Ubay bin Salul atau Abdullah bin Sabak yang mula bertapak di negara kita.
    kita tak boleh melihat isi hati manusia, tapi zahir mencerminkan di dalam hati.

    ReplyDelete
  5. tak ada kena mengedana ngan umno isu MB Selangor pun tapi kenapa dikaitkan pulak ..TGNA kata jgn kaitkan dia dalam isu ini.. Ans 6.45 sokong la sangat sanjng la kafir tu ...Apa Ans 6.45 ingat kafir tu kan dapat selamatkan dari neraka ke.

    ReplyDelete
  6. Anon bongok 6.45 pm tuh sebenarnya merasa amat kecewa dan malu melihat kecelaruan pemikiran para pemimpin pujaannya.
    Biasalah orang kecewa.. Akan menggunakan hujah bela diri untuk menyedapkan hati sendiri. Dalam hal ini dia cuba menjadikan UMNO SBG KAMBING HITAM. Dia tak sedar bahawa semakin hari pakatan pujaannya semakin menuju ke pengakhiran hayat.. Sesuai dengan doa doa para tok gurunya.

    ReplyDelete
  7. Bahasa kesat macam "PUKIMAK" je anjing2 pr faham. Guna bahasa sopan, diorang tak faham. Kalau tak percaya, cuba tengok blog2 diorang dan cuba dengar "ceramah2" diorang.

    LAgipun, sayal guna bahasa kesat kerana saya membela nasib BANGSA DAN AGAMA! Kalau nak berbahasa lembut dengan puak2 pr yang berbahasa kotor, umpama rakyat Palestine membaling batu kepada tentera Israel yang mengguna senjata canggih...Di sini, lawannya lebih adil....FIRE WITH FIRE. BAHASA PUKIMAK DENGAN BAHASA PUKIMAK! Kalau nak asyik berlembut, mampus la kita!!!!!

    ReplyDelete
  8. aku skeptical dgn hal ni..amat sukar kalau unity umno pas berlaku selagi nik Aziz hidup..percayalah ckp aku..

    ReplyDelete
  9. Umno mmg tgk je, tapi kesudahannya bergabung bentuk kerajaan selangor,,, hebat beb. Anon 6:45 Yg maki kt atas tu tengah hantuk kepala kat tembok.

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Kalau gabungan UMNO/PAS + TSKI + beberapa ahli sukan lompat parti jadi, gua lebih suka YB Iskandar Samad jadi MB.

      Tapi dalam PAS pun dah nampak sekor dua ahli PKR. Kena kira siapa yg ada ADUN yg lebih.

      Delete
  11. kotornya bahasa kamu, Ya Allah adabkanlah mereka,

    ReplyDelete
  12. Tak payah guna perkataan mencarut..kita masing ada akal...kalau otak saja...lembu, kambing dan binatang lain pun ada...jadi dlm hal begini jgn guna emosi...tapi guna akal dan buat penilaian mana yg baik kita ikut...mana yg buruk kita tinggalkan...baru lah bolih dipanggil manusia yg berakal...dak gitu kawan kawan sumo.

    ReplyDelete
  13. DAPigs dah mula risau jika PAS keluar Pakatan Haram.

    ReplyDelete
  14. Dah terang2 bangang sediri, tuduh Umno.
    Mmg bangsat lah juak2 pkr ni

    ReplyDelete
  15. Semua rakyat Selangor di minta bertenang .

    ReplyDelete
  16. Di ucapkan tahniah kepada pengikut Anwar Ibrahim kerana selepas title Ketua Umum atau KETUM, Anwar juga bakal mendapat title baharu sebagai "Husband Of Mb Of Selangor" atau HOMOS.

    ReplyDelete
  17. KETUM HOMOS OF D WORLD....I like!!!!

    ReplyDelete
  18. Walaupun aku ni memang tak sokong PR dan parti2 yang bersekutu kat bawah ketua umum Peliwat Negara tu, bab ini aku sokong perangai baik PAS-pisss-pusssy tu. Macamamana pun selagi parti Islam masih lagi besekongkol dengan si Peliwat dan part babi DAPpigs tu, selagi tu lah akau anggap pari PAS-pissss-pusssyyy in sebagai keldaian PR.....Jadi kalau ko orang nak aku panggil ko sebagai PAS, elok ko orang keluar dari pakatan kencing rakyat tu....

    ReplyDelete
  19. Bahasa menunjukkan apa BANGSAnya....yg atas td PROVOKASI RED BEAN ARMY CINA2 kelahiran BABI2 ..laga2kan kita org MELAYU..sedar2 lah...

    ReplyDelete
  20. dari masuk pas...baik khalid masuk umnoo....masyukkkkk..

    ReplyDelete
  21. Amik kau Anon 6.45! memang patutpun kena kutuk macam tu, kerana orang Kurang Ajar patut diajar! pakai seluar pun belum betol dah cuba nak tunjuk pandai komen orang.......HIDUP UMNO!!!

    ReplyDelete
  22. Komen ni nampak matang.. anon 7:16PM
    "Agak agaklah komen tu.kalau Bini kau tahu padan muka.benda sedap tu jgn sebut banyak kali.angry bird marah.banyak mana umno dh tipu kau.jgn ikut cakap dap."

    ReplyDelete
  23. Komen RBA lakanatullah balaci Yahudi same je..copy paste je..dah siap2 skrip dlm word..itu je la ayat die kt semua blogger pro BN..makan gaji buta ka?..hahhaa

    ReplyDelete
  24. PAS (15) + BN (12) + PKR lompat parti (1) + BEBAS (1) = 29
    PKR (12) + DAP (15) = 27
    Kesimpulan SELANGOR TUBUH KERAJAAN CAMPURAN BN / PAS hehehe pandai tak aku....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskandar Samad jadi MB.

      Delete
    2. Ooooiiiii pandai nya

      Delete
  25. Orang Melayu ni kalau dah marah sesangat terkeluarlah perkataan "P***mak" tu kala sesaja nak sebut sorry..masalahnya bangsa Cina dan Paria ni sedap mulut aje cakap sebab syok maa menyebut p*** mak memasing yang mengeluarkan mereka tak taulah kalau keluar ikut jubor..maaf kasar bahasa tapi cakap sopan santun bukan masuk pun..

    ReplyDelete
  26. Vavi dua beranak sekandang tak naj offer kalid masuk DAP ke? Atau takde telor nak offer?

    ReplyDelete
  27. Alahai! awat hangpa kalut sangat niii!! Apabila Luncai tak jadi tejun dengan labu labunya, Ha!ha! Nuuuh! hangpa chor pi tengok Pak Teh Yeop Kulup ngan Pak Tam Yeop Kulup dalam bilik ayaq nuuu! kencin ngan bergak tak keluaq2 nuuu! tergan dah 2hari tak tergbit2 lagi dah mergah padam muka depa tuuu!!

    ReplyDelete
  28. Umno sahaja parti,yg boleh dipercayai...pkr,parti org gila...

    ReplyDelete
  29. Aku sebenarnya nak tgk TSKI ni fight habis2an, tunjuk dia tak bersalah. Ini adalah game Anwar dan konco2 nak jatuhkan dia sbb nak bolot harta Selangor nak bagi kat anak beranak depa. So, bila dah dapat buktikan, aku nak TSKI ambil alih PKR tu. Baru lah hero Malaya sejati. Anwar dan konco2, terpaksa join DAP plak. After All, DAP mmg suka org melayu bodoh join parti depa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawe setuju dengan demo, Kemah

      Delete
  30. Seronok juga sausana Politik Selangor sekarang, orang2 PAS tempat aku yang dulunya memuja2 Anuar sekarang dah mula maki2 Anuar pulak....Anuar oiiiii hari kejatuhan engkau dah hampir...cepat2 bertaubat!!!!!

    ReplyDelete
  31. (( Sidang Tertutup )) -Penyelesaian Akhir Krisis MB Selangor

    Hakikat yg pasti, UMNO takut terkubur di Selangor Jika Wan Azizah menjadi MB Selangor... Mungkin Ya!

    UMNO perlu menerima hakikat ini yg memulakan drama ini berlarutan kerana mengumumkan Anwar bersalah kes liwat beberapa hari sblm sempat bertanding di kajang... Kemaruk kuasa di negeri termaju ini, menjadikan UMNO sanggup buat apa saja... Tapi tak mungkin pd Wan Azizah.. UMNO sudah berada di jalan mati...

    Tapi, jika pemimpin lain yg menjadi MB selangor, mungkin UMNO mempunyai jalan2 lain yg lebih mudah!

    Tawaran yg ditawarkan UMNO hanyalah cerita dongeng...

    Konflik Anwar dan Khalid bersifat sementara..

    Khalid akan pulang ke pangkuan PKR melalui Anwar juga sebenarnya..

    Jadi, jangan susah hati sgt ye :)


    Sumber
    >>> Klik Di Sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak belakang lutut punya orang.

      Delete
    2. Otak lembu Parti KuRap.. atau Parti KoRup

      Delete
    3. Khalid suda pecat exco pkr n dapig. So 12:03 am kt ats tu yg bwk cerita dongeng atau lbh tepat cerita fitnah pakatan rosak. Hati rosak n busuk sntiasa nk fitnah umno

      Delete
  32. sampai la ni aku tengok umno rileks je.... lantak pi le depa gaduh... namapun minoriti. hi hi hi

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!