TERBAIK! ISMAIL SABRI ADALAH HERO SEBENAR!

Ini baru anak jantan beb! Ini baru betul cara nak boikot. Terus kasi potong kad dan hantar surat lagi. Aku tabik sama Ismail Sabri. You are the real hero.

8 Responses to "TERBAIK! ISMAIL SABRI ADALAH HERO SEBENAR!"

  1. Ini lah dia HERO GOBLOK

    ReplyDelete
  2. Wa tabik sama lu YB tapi perlukah gunakan Letter Head Jabatan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X dose pung. Buleh tanye ustak azhar derus

      Delete
    2. Kalu tanya ustaz azhar semua x bleh....cnth bab kawin 2,kata kene cari org susah,org rsmai anak...sudahnya ustaz azhar kawin anak dara puitthhh...munafik punya ustaz akhir zaman.

      Delete
  3. Hutang dah langsai ke belum....ni ambik peluang niii

    ReplyDelete
  4. Muga2 menjadi contoh kepada yang lain...Tabek Dato' Sri.

    ReplyDelete
  5. Cth trbaik ... Very vocal. Tapi HSBC ni antara bank yg efisien. Harap2 bank lain boleh belajar dari bank ni. Mmg kita ada pilihan, tp pilihan yg nk dibuat mestilah good investment utk pelanggan. Aku mmg x guna hsbc. Setia dgn CIMB

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!