SUDAHLAH TV3! ASYIK PAKAI MUKA CONMAN AZWANDIN JE! NAK KENA BOIKOT KE TV3? @BuletinTV3

Punya la banyak NGO yang hebat-hebat dalam Malaysia ni, TV3 asyik masyuk nak guna pakai si penipu 4 flatter Azwanddin Hamzah juga untuk ketengahkan isu orang lain. Apa hal ni TV3? Aku makin meluat pulak tengok benda macam ni.

Sudah-sudah la tu TV3! Baik pakai PPIM atau mana-mana saja NGO yang sudah banyak bantu sama rakyat Malaysia. Cuba siasat sikit JMM bingai ni ada berapa ramai ahli dia? Apa locus standi dia? Siapakah sebenarnya di belakang JMM ni?

Ke TV3 pun dah syok nak diboikot ni? Tak prihatin langsung la TV3 ni. Aku sayang TV3 ni tapi kalau dah asyik tunjuk bangkai ni je letih jugak aku beb!

14 Responses to "SUDAHLAH TV3! ASYIK PAKAI MUKA CONMAN AZWANDIN JE! NAK KENA BOIKOT KE TV3? @BuletinTV3"

  1. apa ni admin? ko kalau tk puas hati kt azwandin knapa tk komen blog dia? kenapa perlu jadi anjing? tutoh pungkoq ang baru tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha badigol. Aku seken tutuh pungkoq dia

      Delete
  2. Aljuburi Laknatullah dan macai2 nya adalah golongan celaka..!!!

    ReplyDelete
  3. HPK aku nak habaq kat hang jangan sentuh keramat hidup tu. Dia 24 jam open line sama PM. Itu belum dia marah baru budak dia saja. Taraf hang nak pelecer dia mana ada class, satu Ampang tak sama class dengan dia nak habaq mai. 50% Media prima dia dok kontrol ujung jaghi ja. Ko perasan dia pi mana repoter & cameraman TV3 Utusan M dok ikut. La ni siber space pun dok ada 40% dia kontrol da...

    Setakat keybod master macam hang ngan Fly by Nite Kick tu tak sah nak ligan, tak lut nak habaq mai kaloo.

    ReplyDelete
  4. betoikah azwandin ni conman... astaghfirullah..........................

    ReplyDelete
  5. Apa masalah Azwandin? Aku rasa dia OK je..masalah apa ni??

    ReplyDelete
  6. Habibul dan Jeilani Ngah punya kerja paksa media perdana beri publisiyi kepada budak jusl buku tapi ada masters gpa 4.0 dari kanada.

    Masters pun masih guna gpa???

    ReplyDelete
  7. ko kaki tutuh pungkoq mcm abang non ke...

    ReplyDelete
  8. ada satu lagi Zamil Ibrahim tu... meluat lah pulak bila dia bagi komen... macam dia bagus aje... Who is he? TV3 macam tada orang lain... ke malas nak cari orang lain ...

    ReplyDelete
  9. Ni cerita Pukimak apa pulak ni.Cerita Menteri Besar Sepat Kering Berkipas ngan Bang Non Ketum pun tak settle lagi.Macam-macam drama murah lagi tak berkualitilah sekarang ni.Semuanya Low Classs....!!!

    ChaaaiiTTT...!!!

    ReplyDelete
  10. Bro PK. Hang ni pun satu. Hang citer la dulu apa masalah si malaun ni.. Kami nak tau jugak. at least boleh sama2 kutuk.... ni dak, tau2 nak tutuh pungkok... isshh hang ni laaaaa..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yalaaa. Masalah ujung pangkai ang x habaq mai tau2 mau komplen. Pecah pungkoq ang kena tutuh ramai2 nti baru ang tau

      Delete
  11. Kalau TV3 dan Utusan Msia nak sangat pakai DUTA PRODUK orang yang paling layak sekarang ada 2 orang, 1. Wak Doyok dan 2. Kiki Stering Lock.....Azwanddin ni tak glemer dan susutnilai sangat da...Waima dia guna tagline made in dia sendiri JMM atau "Inner circle JPM/Penasihat Nagib". Merosakkan UMNO Ampang sahaja. Itu hari Dato Ismail Kijo Ketua Bahagian Ampang lantik dia jadi K.Penerangan, tak sampai 2 bulan 1 kali mesyuarat dia blah macam tu jer, takda rasa tanggungjawab dan respek langsung pada Dato Ketua dan UMNO.....habis, korang fikirla sendiri apa ada dalam hati dia. Mana betah dia dalam UMNO, gatal dan rimas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pukimak ni memang bak merosakkan UMNO dari dulu lagi. Itu hari dia pakai jai untuk jumpa PM dan hasut PM kata Tun M nak jatuhkan PM. Bila kantoi depa buat bodoh je. Tapi aku pelik TV3 masih dok pakai dia sampai sekarang. Apa cite ni? Siapa Habebul si mamak padukang ni? Kenapa dia control TV3 dan paksa TV3 guna pakai anjing belaan dia ni? Kita nak tau apa yang sedang berlaku ni?

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!