KETUM HANGIT! NEGARA KITA NI DAH TAKDE UNDANG-UNDANG KE?

RM0 BH 18/08: Polis tahan Naib Presiden PKR, N Surendran jam 7.52 malam tadi atas dakwaan hasutan, dibebaskan dengan jaminan selepas keterangan direkod.

House PK: Tangkap pastu lepas! Adehhh aku dah makin hilang kepercayaan la dengan pihak berkuasa ni....cuba kalau yang ditangkap tu melayu yang sokong kerajaan confirm masuk ke dalam seminggu punya.

Ini macam VIP je ambik statement lepas tu lepas bebas. Pundek la kasi MANSUH SEMUA BAGUS! Seronok rasanya tengok sana sini hina Islam dan melayu. 

11 Responses to "KETUM HANGIT! NEGARA KITA NI DAH TAKDE UNDANG-UNDANG KE?"

  1. Tuan Ketum MENGAMOK!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Rk_8xjNvlm0

    ReplyDelete
  2. Dah agak dah mesti lepas sebab tu keling ni molut puaka.

    ReplyDelete
  3. Polis dan AG sama sama celaka..

    ReplyDelete
  4. pak najib buat apa??

    ReplyDelete
  5. Hari ini dia akan didakwa, tak perlu dilokapkan.
    Kalau dilokapkan..besok keluar pula cerita dia tidak dilayan secara profesyonal...
    Lagipun rugi duit rakyat untuk bagi anjing kurap ni makan kat lokap...
    Dan seperti kata latipah koyak, polis takut dengan dia - aku setuju sangat kenyataan itu

    ReplyDelete
  6. Akta hasutan kan sudah dimansuhkan begitu gak Isa. Paria tu polis amik rekod je la.

    ReplyDelete
  7. Belum bertemu buku dengan ruas..KETUM suka kes ni sebab boleh buat penangguhan lagi peguam bela tak cukup korum. PARIA ni dah naik lemak..kekawan hindu aku okay aje..yang educated sikit lah yang mengada gada terutama yang speaking London, pandang hindu lulusan SPM/STPM macam pariah walhal yang membezakan diorang hindu atau kristian aje..yang masuk kristian bukan apa pun sebab nak menghilangkan kasta pariah dalam diri mereka...yang jadi mualaf islam sebab percaya Allah tidak membezakan darjat..tanya Ustaz Ravi. Dalam masyarakat hindu ni macam melayu juga ada Melayu moden/liberal, ada melayu kampungan macam tu juga ada hindu moden bukan hindu estate..fahamilah..Ini lah Malaysia "disini lahirnya sebuah cinta..."

    ReplyDelete
  8. ini lah jadinya apabila kerajaan ambil mudah..semua nak pijak kepala. polis ni aku tengok kalau melayu buat masalah cepat je jatuh hukum..kalau bukan melayu siap bagi bebas lagi.

    ReplyDelete


  9. TIMBALAN PERDANA MENTERI PUN POLIS TANGKAP PASAL MAEN BONTOT DAN SALAGUNA KUASA APA ADA PASAL DGN LAWYER KUCING KURAP TU. SI TIPAH KOYAK TU PUN TUNGGU MASA JE TU.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!