DISINI LAHIRNYA SEBUAH KETAKUTAN KE? LATHEEFA KOYA KATA POLIS TAKUT SAMA DIA!

AG begitu berkuasa dalam Malaysia ni malah lebih berkuasa dari PM sendiri dan pihak berkuasa yang lain dan disebabkan AG juga hari ada lawyer macam Lateefa Koyak pukinya boleh membabi-babikan pihak polis dengan mengatakan polis takut padanya. TQ AG, mari kita baca tulisan Flying Kick kat bawah ni:

Pagi ini, N.Surendran sepatutnya dihadapkan ke mahkamah atas tuduhan di bawah Akta Hasutan.

Semalam, sewaktu menjamin N.Surendran, Latheefa Koya yang sepatutnya turut perlu dikenakan tindakan di bawah Akta Hasutan, bercakap besar. Kononnya, polis tidak menahan N.Surendran di dalam lokap kerana polis tidak mahu mengambil risiko dengan menahannya.

Semalam, selepas lebih sejam merekodkan keterangan, N.Surendran dibebaskan oleh polis dan Latheefa Koya adalah penjaminnya.

Masih bercakap besar, N.Surendran yang hanya merupakan peguam pengangkat fail dalam team peguambela Anwar Ibrahim dan tidak mempunyai sebarang peranan, kecuali sebagai penumpang untuk mendapatkan publisiti sebagai peguam, N.Surendran berkata, tindakan undang-undang ke atasnya tidak akan mematahkan semangatnya untuk terus membela Anwar Ibrahim dengan pelbagai hujah dan alasan-alasan tidak munasabah yang diistilahkannya sebagai 'MALAYSIA BARU'.

N.Surendran ketika cuba membuktikan kononnya dia adalah seorang peguam hebat yang tidak lut dengan sebarang undang-undang, telah mempersoalkan keputusan proses perundangan di mana dia merupakan sebahagian daripada sistem tersebut, selain cuba menimbulkan persepsi bahawa proses undang-undang yang mendakwa Anwar Ibrahim atas kesalahan liwat serta dijatuhi hukuman penjara selama 5 tahun oleh Mahkamah Rayuan pada Mac lalu sebagai satu konspirasi.

Bagaimanapun, ketika ditanya bagaimana air mani Anwar Ibrahim boleh berada di dalam dubur Saiful Bukhari Azlan sedalam 4 cm, N.Surendran cuma mampu berkata, air mani itu tidak dapat disahkan sebagai milik Anwar Ibrahim dan konspirasi seolah-olah telah membuatkan air mani Anwar Ibrahim terpancut sendiri dan mencari lubang dubur Saiful Bukhari.

Kini dia akan didakwa di mahkamah. Apa pula gelagatnya kali ini? Adakaha dia akan jadi seperti orang mabuk tuak yang minum seteguk mabuk sekampung dan terus memekak menyalak bagaikan anjing putus ekor sepertimana yang kerap dilakukannya sebelum ini?

Atau dia akan terus berkata, tindakan undang-undang ke atasnya itu adalah usaha terdesak Kerajaan untuk memenjarakan Anwar Ibrahim walaupun sepanjang perbicaraan Anwar Ibrahim, dia hanyalah peguam yang memanaskan kerusi tanpa sebarang peranan pun melainkan untuk menunjukkan Anwar Ibrahim mampu mengupah berbelas-belas orang peguam untuk membelanya.

Sesi pendengaran kes liwat Anwar Ibrahim di Mahkamah Persekutuan telah ditangguhkan ke bulan Oktober kerana peguambela Anwar Ibrahim, Sulaiman Abdullah masih bercuti sakit sehinggalah 13 Oktober. Dan walaupun N.Surendran mendakwa dia adalah peguambela Anwar Ibrahim dalam kes tersebut, dia tidak boleh menggantikan Sulaiman Abdullah yang pernah menarik diri daripada mempertahankan Anwar Ibrahim di Mahkamah Tinggi.

House PK: Ini lagi satu masalah, Anwar terbukti meliwat Saiful tapi UMNO pulak dipersalahkan terutama sekali tuan PM kita yang tak tahu menahu langsung pasal kes ini. Kalau benar a Najib terlibat dalam kes Anwar ni aku rasa dalam sebulan kes ni dah settle tapi hakikatnya kes Anwar ni dah tertangguh berapa lama beb?

Mangsa yang kena liwat pun dah hidup berkeluarga sekarang ni. Bayangkan begitu lama sekali tak boleh nak habiskan kes ni sebab? Sebabnya mudah saja pihak berkuasa kita takut pada anjing-anjing liar dari PKR ni kan? AG pulak mati pucuk memang best la kan?

Owhhh! Memang betul la disini lahirnya sebuah KETAKUTAN...

30 Responses to "DISINI LAHIRNYA SEBUAH KETAKUTAN KE? LATHEEFA KOYA KATA POLIS TAKUT SAMA DIA!"

  1. Tuan. Ketakutan yang ada di malaysia sekarang bukan ditahap rendah (KPN), bukan sahaja ditahap pertengahan (AG-MP) malah diperingkat atas lagi (takkan tak faham).

    Jadi mcm mana kucing kurap bawahan nak buat kerja..

    Kalau ketua balai pun kecut takkanlah koperal cabuk nak eksen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laboya ingat dia tu maksum. It wont b for long. Kena belas pd manusia begini sbb the head is high in the air n plenty of air inside the otak.

      Delete
  2. wahai admin parpukari! najib yg bagi arahn supaya diorang tk didkwa ! knapa perlu slhkn ag!? ni semua kerana tranformasi ntah apa2 yg dibawa njib, mansuh itu ini, nilah hasilnya!!

    ReplyDelete


  3. ORANG BODOH YG BERLAGAK PANDAI PUN NK KOMEN JUGAK.
    TAKKAN KE MANA.

    ReplyDelete
  4. nak komen tu, komen lah dgn bijak...jangan jadi sebodoh macai2 Aljuburi Laknatullah yg hanya tau menjilat lobang taik Aljuburi Laknatullah...

    ReplyDelete
  5. Aku tak tau berapa banyak saham dosa yang arwah tun razak tanggung akibat salah laku hukuman tanpa bicara ni. Tujuan asal untuk komunis bukan untuk orang awam. Itu pesan orang lama dan itu benda no.1 yang dibuat najib masa jadi pm bukan brim atau projek mega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah nak sebut dan ungkit dosa orang lain... dosa awak dah settle ke?

      Delete
    2. entah apakah jenis kebodohan yang dihidapi oleh anus august 19, 2014 at 4:29pm?

      Delete
    3. Mana kau tahu dosa orang? kau bersekongkol dengan Aljuburi pun dapat share sedikit.

      Delete
  6. wahai admin parpukari!! bacalh apa yg diluahkn oleh tun m, apa yg dikata tun m benar2 berlaku sekarng ni!! kenapa bloger umno senyap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss, sokong 1000%
      jgn hnya pndai mengampu wahai blogger umno

      Delete
  7. parpu, apa yg pmimpin umno bagi ko ambil, tpi mana yg slh ko kasi hentam tmpa mgira pngkat

    ReplyDelete
  8. Lateefa pariah para pundek Koyak Rabak memang kurang ajar!!!

    Keling Pariah dan Cina DAP Chee Bai berani dengan orang yang lemah dan bertimbang rasa jer!!!

    Ajar cukop2 Keling2 Pariah Para Pundek ni!!!

    ReplyDelete
  9. Sulaiman Abdullah adik Sam Yue @ Suang???

    ReplyDelete
  10. தாழ்ந்த சாதி, தீண்டாமை.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ஏற்கனவே கிழிந்து

      Delete
  11. தாழ்ந்த சாதி, தீண்டாமை ... சரி! சரியான வார்த்தை Lateffa Koya.

    ReplyDelete
  12. Apa yang dikatakan memamg betul... kasta pariah tidak boleh disentuh kerana sangat kotor dan jijik......ini bukan aku yang kata....sistem kasta yang kata.

    ReplyDelete
  13. Woooi kotornya!!!!tuuuuiiiih!

    ReplyDelete
  14. SEMUA ANON,
    Demi maha penciptanya, islam itu murni, selagi tak ada saksi 4 mata seperti yang digariskan oleh Allah, mukmin tu tak boleh disabitkan.
    Artificial insemination ( penghamilan tampa jimak) ada lah perkara lumrah dalam dunia perubatan , ia juga boleh terjadi sendiri dengan tidak disenghajakan.
    Apa bezanya air mani dalam dubur saiful tampa tiada penitrasi ( seperti yang disahkan oleh doctor).

    Jawapan nya ialah ARTIFICIAL INSEMINATION......... Heran!!!!!!! Parpukari , Hakim, Lawyer, Doktor, Polis dan macai-macai tak sampai pemikiran mereka kesana pulak tapi SANGAT BERANI MENSAHIHKAN BENDA-BENDA dianggap 'SUBAHAH' oleh Allah......

    Sesungguh nya sumpah laknat saiful, kenyataan media, keterangan polis, HUJAH lawyer, bokti dan saksi material & pakar bukan ITU YANG DITUNTUT ALLAH . Jadi lah kamu sebagai seorang Islam yang berakal mulia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yang membunuh orang tu camne... kena empat saksi jugakah...

      Delete


    2. MAKBUSIA MXM NI PUN ADA DI ZAMAN INI ?
      LU PEGI DUDUK PADANG PASIR NAEJ UNTA LAGI BAEK DARI MENYESATKAN UMAH.

      Delete
    3. anon 9.07 lu babi...

      Delete
    4. anonymous august 20.2014 at 9:07 am. kau banyak makan taik dari nasi.

      Delete
    5. Mana nk dapat air mani ketum kalau bukan dia sendiri yg masukan. Sedangkn omega pun kita xdapat tengok,inikn nk curi air mani dia. Hanya ketum aje yg boleh keluarkn air mani dia sendiri. Fikir lh logik sikit

      Delete
    6. Memang benar boleh ada 'artificial insemination' berlaku. Memang benar Saiful boleh secara sengaja membiarkan duburnya dijolok untuk dimasukkan air mani tersebut.

      TETAPI kenapa pula air mani aljuburi yg dijumpai? Dari manakah Saiful mendapat air mani tersebut? Adakah dengan memaksa aljuburi melancap dan mengeluarkan air maninya? Ataupun disedut dari burit2 chinadoll yg ditutuhnya? Dari manakah datangnya air mani tersebut?

      Jawapannya ialah.....aljuburi sendiri yg tutuh pungkoq Saiful. HERAN bagaimana Bar Council dah kata 'suka sama suka', Mat Sabu yg mula2 bagi gelaran aljuburi, Kapal Sink dah kata aljuburi harus bertaubat, aljuburi sendiri takut nak bersumpah, lawyer dia sendiri pun tak guna defence 'artificial insemination' tapi anjing anjing ni tetap percaya dengan apa yg keluar dari mulut dia.

      Sesungguhnya yg dituntut oleh Allah swt adalah kita menggunakan Akal fikiran yg telah dianugerahkan olehNya untuk menilai dan bukan sekadar mempercayai apa sahaja yg diberi.

      Delete
  15. ARTIFICIAL INSEMINATION otak kau. Sah air mani Anwar dalam juboq Saipol. Wan Jijah kah yang lancap Anwar, kemudian pancut dalam kole. Lepas tu dia sedut kemudian dia pam masuk juboq Saipol.

    Apalah punya bodoh sangat Wan Jijah, proses strait forward sahaja kenapa perlu susah-susah macam teori ANOM 9:07

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mata hati depa dah buta nak buat lagu mana. Depa akan ikhtiaq supaya apa saja kesalahan yg dibuat aljuburi disabitkan dengan UMNOBN. Aljuburi tu maksum bagi puak anjing2 nie.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!