APA CERITA NI WEI? BIAR BETUL NI?

NAK TAU APA DIA? KLIK SINI

19 Responses to "APA CERITA NI WEI? BIAR BETUL NI?"

  1. Pheww....masih ada harapan untuk negara ini...syukur alhamdulilah!

    ReplyDelete
  2. Nazri ni Menteri PUKIMAK selepas KJ.

    Harap Maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buka mulut hari ini terus mengundang api neraka. awak ni Muslim atau tiada agama. Mengapa bongkak tidak hirau Yang Maha Esa (Hj. Halim. Bangi)

      Delete
    2. Nazri ni menteri PUKIMAK selepas KJ

      Delete
    3. Wahai Hj Halim yg dungu engkau ni tak tahu siapa musuh siapa sahabat..nazri menteri biadap itu adalah musuh wahid org melayu dan islam tetapi teman rapat kpd kafir dan cina yahudi.

      Delete
    4. Tuan Haji Halim.Jangan mudah menghukum orang masuk Neraka atau syurga.Ada title Haji tak semestinya confirm masuk syurga.Cuba dalami maksud yang tersirat dan tersurat dalam ayat mencarut tu.

      Sekian.

      Salam Hormat

      Delete
    5. A. Halim Abdullah ni Red Babi Army atau Red Bastard Army.

      Cara susun ayat pun macam anjing peliharaan Dogs And Pigs.

      Delete
  3. 1.nak termuntah tenguk tv!!asyik puak keling je yang dah jadi jurucakap kerajaan!!kelam jee!!
    2.mana orang melayu oiii!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu dah bnyk jadi pukimak mcm nazri tu penjilat puki cina ptuui.

      Delete
  4. Nazri menteri celaka tu termasuk dlm species melayu2 liberal perosak agama dan bangsa.Laknatullah melayu2 liberal.

    ReplyDelete
  5. I LOVE NAZRI!!!! HE SHOULD BE THE NEXT PM!!!!

    ReplyDelete
  6. Anak bapak prrangai sama...

    ReplyDelete
  7. Cerita sendiri pun belum lagi dapat diterima, sebab itulah ungkapan Biar Betul Nie di pakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye... Jwpn Nazri nanti ... Aku hanya layan tetamu yg dtg rumah. X salah kita layan tetamu kita. X pelah, Nazri. Ko x diperlukan lg dlm UMNO ni. DAP perlukan menteri yg berkaluber mcm ko. Pi lah. Nanti dyana sofye boleh ajar ko mcm mana boleh jd cina celup

      Delete
  8. Tahniah .. Tahniah ... Kita ada pengkhianat dlm UMNO. Ini baru satu. Ada byk lg. Najib tlg beli penyapu n clean all this shit. Dah busuk dah UMNO nii

    ReplyDelete
  9. Dia ni layak jd Menteri Pelacuran je..

    ReplyDelete
  10. banyak dah pukimak menteri termasuk peguam negara sekali...tokeh besar buat dungu...rombakan kabinet kejadah...

    ReplyDelete
  11. Nazri ni memang puki sama macam kj. Najib pun 2 x 5 la. Sekarang gomen minoriti Keling n cinabeng pegang. Kat hospital gomen semua doktor Keling n cinabeng yang nak racun orang Melayu bagi mati cepat

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!