YAY ESOK CONFIRM RAYA! SELAMAT HARI RAYA DAN MAAAF ZAHIR BATIN DARI HOUSE PK!

Maka telah rasmi tadi dalam TV diishtiharkan yang esok adalah hari raya! Eid Mubaruk ya semua. Kalau yang nak balik kampung tu hati-hati di jalanraya dan kepada yang dah sampai ke kampung tu enjoy your raya ok!

Dikesempatan ini aku nak mohon ampun dan maaf pada pembaca blog aku semua, kalau ada terkasar bahasa (memang selalu kasar pun) kalau  ada yang terasa (nasib la sapa makan cili dia kena taruk) ka. Kosong-kosong ok!

SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI

26 Responses to "YAY ESOK CONFIRM RAYA! SELAMAT HARI RAYA DAN MAAAF ZAHIR BATIN DARI HOUSE PK!"

 1. Replies
  1. Assalamualaikum wr.wb,saya pak pekerjaan saya sehari-harinya cuma seorang TKI pembantu di negara tentangga yaitu di malaysia yang pendapatannya tidak seberapa dan suami saya cuma kerja di kelapa sawit,buat biaya anak sekolah aja tidak cukup di kampung apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga sehari-harinya dan suatu malam saya buka internet dan tidak sengaja saya temukan number HP EYANG WORO MANGGOLO langsung saya telpon beliau dan menceritakan semua keluahan saya dan akhirya di kasih ANGKA GHAIB 6D benar-benar tembus dengan adanya EYANG semua hutang-hutang saya di kampung sudah lunas semua ,bahkan sekarang saya sudah buka usaha WARUNG MAKAN di malaysia!!! sekali lagi saya mengucapkan banyak terimah kasih kepada EYANG WORO MANGGOLO atas bantuan EYANG kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan EYANG WORO MANGGOLO pula yang telah memberikan angka ghaib hasil ritual,beliau kepada saya yaitu 6D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut-turut tembus .
   Solusi yang tepat jangan anda putus aza karna EYANG akan membantu anda semua dengan Angka ritwal/GHOIB apa bila anda butuh angka togel 2D-3D-4D-5D-6D, dijamin 100% jebol.
   Apabila ada waktu silahkan/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 .
   DAN BELIAU JUGA BISA MENBANTU ANDA TUK PUTARAN YANG ADA DI BAWA.

   angka;GHOIB: singapur
   angka;GHOIB: hongkong
   angka;GHOIB; malaysia
   angka;GHOIB; toto magnum 4d
   angka"GHOIB; laos…
   angka"GHOIB; macau
   angka"GHOIB; sidney
   angka"GHOIB: vietnam
   angka"GHOIB: korea
   angka"GHOIB: kudalari

   Delete
 2. Selamat Hari Raya untuk Kutu Raya sekalian, sepatutnya Negara berkabung , inikan nak syok . Manusia apa ni , Gila betul...........................

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anon 9.56 p.m.

   Your life is empty & without purpose. Just ask yourself . . . What are you living for before you DIE.

   NOTHING man.

   Delete
 3. Selamat H/Raya untuk semua muslimin Muslimat, harap jangan salah faham kita Beraya bukan untuk seronok2 tetapi lebeh kepada kesyukuran kerana telah selamat melaksakan Ibadah Puasa yang diwajibkan dengan Semat Sajehtera, walau bagaimanapun bagi mereka2 yang ditimpa sesuatu mala petaka tu harap bersabar dan terima dengan tabah, Allah maha mengtahui akan sesuatu yang dilakukan dan mati akan berlaku dimana2 sahaja, sama ada diudara, diair dan didarat semuanya akan eninggalkan kesan yang serupa ia itu kesedehan. Apa pun Selamat Hariraya untuk semua Muslimin dan Muslimat.

  ReplyDelete
 4. Kita orang Dayak serta orang Kristian terutamanya tak payah terhegeh hegah nak ucap selamat hari raya sama orang Melayu. Orang Melayu sudah banyak zalim sama kita orang, rampas bible, buli orang Kristian serta curi harta kita di Sabah Sarawak.

  Nasib saudara Kristian kita di Sabah memang susah sekarang. Orang Melayu bagi masuk Islam sulu dari Pilipin untuk mengurangkan majoriti kita. Kita jangan jadi bodoh lagi. Kita harus tahu permainan halus orang Melayu untuk menghamba kita.

  Dulu masa Krismas, dia orang langsung tak ucap Merry Krismas sama kita termasuk pemilih blog ini. Jadi kita orang Dayak harus tanya, adakah kita orang makan nasi atau tahi kerana sanggup dilayan macam ini oleh orang Melayu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ko bukan org dayak tapi org taik yg keluar dari jubo dan menjadi taik..spices taik mcm ko mi suka lempar taik sembunyi tangan...mengaku konon ko org dayak..go to hell n get lost forever inside septic tank...ptuiii!!!

   Delete
  2. Ini sah Red Babi Army yang hidupnya hanya melaga2kan semua kaum di Malaysia. Dia ingat kalau Malaysia ni huruhara dia nak ambil alih pemerintahan dan bawa masuk lebih ramai babi2 spt yg berlaku di Singapork.
   Sekarang dia cuba menyamar sebagai Dayak pulak.
   Kalau dah babi, babi juga menyondol merata.

   Delete
 5. Hahaha....padan muka u parpu pundek!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yg ko ni apa hal. Kafir ke hapa? Bodoh tahap gaban. Semua disokong tanpa pikir kesudahannya.

   Kata bangang kang marah.

   Delete
 6. Selamat hari raya semua . Berhati hati di jalan raya .

  ReplyDelete
 7. Ha ha. .ucapan raya pun boleh Buat Pencacai RBA panaas.. terbukti puak2 ni memang bodoh nak mampuuus...ha ha ha ...
  from muslim dayak

  ReplyDelete
 8. Sedang Palestin bermandi darah , Malaysia menyambut Hari SyaiTun dan SyaiTan2. Harap ini akan mengundang bencana yg lebih besar kepada manusia2 yg durjana.

  ReplyDelete
  Replies

  1. INILAH PERMULAAN YG MENGUNDANG BENCANA YG LEBIH BESAR KPD PETUALANG UGAMA BANGSA DAN NEGARA TERUTAMA SEMUA KAFIR HARBI DAN MUNAFIKUN YG ADA DLM PAKATAN HARAM JADAH YG SEDANG MENUJU KPD KEHANCURAN. AMIN.

   Delete
 9. Kafir Harbi = Orang 2 UMNO , Tukang Songlap No.1 Dunia

  ReplyDelete
 10. Selamat Hari Raya kepada SyaiTun dan Para Sahabat2nya yang Syaitan2 belaka.

  ReplyDelete


 11. SELAMAT HARI RAYA KPD NEGERI SELANGOR YG AKAN MENDAPAT MB BARU ISTERI ANUGRAH TUHAN.

  ReplyDelete


 12. DAP PUN DAH PANDAI UCAP SELAMAT HARI RAYA ? SEJAK BILA PULAK ?

  ReplyDelete

 13. Kpd umat islam waspada. Berakhirnya ramadan jin syaitan kafir harbi dan munafikun berkeliaran.

  ReplyDelete
 14. Selamat Hari Raya kepada SyaiTun dan Para Sahabat2nya yang Syaitan2 belaka.

  ReplyDelete
 15. Selamat Hari Raya kepada SyaiTun dan Para Sahabat2nya yang Syaitan2 belaka.

  ReplyDelete
 16. Haram berhari raya pada masa Negara Berkabung.

  ReplyDelete

 17. ANJING PAKATAN HARAM JADAH TU DAH TAK DPT NAK PIKIR DGN WARAS. PAKATAN HARAM JADAH DAH BERANTAKKAN. YG DIA MAMPU CAKAP SAITAN SAITUN. DIA PANGGIL NENEK MOYANG DIA KOT.

  ReplyDelete
 18. selamat hari raya kongkek kuat2

  ReplyDelete

 19. LU MULUT BANYAK BUSUK PASAL LU PUNYA NENEK MOYANG DULU KERJA ANGKAT TAEK. MKN PAKAI KAYU. SEKARANG SUDAH PANDAI PAKAI SPOON. ITU PASAL KEPALA ADA KERAS.

  ReplyDelete
 20. Dia ni marah sangat dengan Melayu kerana agaknya pernah kena main dengan budak Melayu tak?

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!