WOW! MALAYSIAKINI HARI INI MEMBUKTIKAN ROSMAH LEBIH POWERFUL DARI OBAMA!

Aku gelak terguling-guling bila baca laporan ini dari portal yang mendapat pengiktirafan sebagi portal terbaik dari Dawood the kayu! Mana taknya dia punya spin sampai kata Rosmah arah presiden Russia call Najib dan cerita pasal MH17! Ini adalah spin tahap dewatan raya, aku rasa Malaysiakini tengok banyak sangat drama pukul 7 malam yang TV3 tayangkan ni.

Sebab itu imiginasi mereka boleh melangkaui batasan kebijaksanaan manusia. Kah kah kah. Fuh kalau betul la cerita ni bayangkan begitu powerfulnya Rosmah kan? Kalau macam tu Rosmah dah boleh jadi Presiden USA sebab dia boleh control Russia yang Amerika pun tak leh kawal beb. Fuyoooo

Muahahahahahaha! Elok tutup je la Malaysiakini tu. Kassi bikin malu je, Sin Chew pun satu babi jugak, manyak makan babi sebab tu bodoh kan Sin Chew? You are what you eat kan?

72 Responses to "WOW! MALAYSIAKINI HARI INI MEMBUKTIKAN ROSMAH LEBIH POWERFUL DARI OBAMA!"

  1. Terkejut beruk der wa baca tadi! Nasib tak jadi beruk je... Gila laa, Obama kena letak jawatan macam ni der, Rosmah lebih powerful dari dia! kahkahkah! Bodoh punya Melacurkini! Macam mana lah portal haram kaki fitnah tu boleh dapat portal terbaik, Maybe portal terbaik buat wayang kot? kahkahkah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal terkejut aku bro tetiba aje rosmah jadi powerful dari obama tak ke gila bunyinya. itulah tahap kebodohan yg ada pada melacurkini.

      Delete
    2. yang lagi bodoh ialah manusia yg dok percaya 100 percent kat laporan laknat puak melacurkini dan selamanya. ni. Surat kabo cina lagilah jahat semua benda Melayu buat x elok, tapi segala kemewahan yg ada kat negar ini, mereka yang perangai babi ni sapu semua.. Bangsa Melayu dan bumiputra lain eloklah bersatu dan menjayakan ekonomi kita pulak.

      Delete
  2. nama pun melacur kini dia mmg suka lacurkan cerita ikut suka dia...aku dah naik menyampah dengan portal melacur kini nie...x habis2 nak spin cerita bodoh dan x masuk d akal hanya pencacai2 pakatan harami sajer pcaya dengan cerita2 karut melacurkini nie...sbb pencacai2 pakatan harami nie mng otak dia orng mcm lembu....muahahaha....

    ReplyDelete
  3. BERITA TAHAP BUDAK DOWN SINDROM.

    KALAU NAK TIPU PUN BUATLAH BERITA YANG LOGIK SIKIT.

    TAPI....ADA JUGAK YANG PERCAYA BERITA SENGAL TU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon 10:52, tak yahlah nak buat hina kat orang down syndrome, kami ni yang ada anak istimewa ahli syurga ni sangat tak setuju ngan kebodohan hang. Kamu tahu tak budak down syndrome lagi suci murni hati dan jiwa mereka, berfikir lurus aje, takde niat nak berbohong menyusahkan orang lain. Mereka adalah hamba Allah yang dekat dan sangat dikasihi Allah, sebagai duta2 Allah ke serata dunia yang punya wajah seiras tanpa mengira geografi dan warna kulit, bangsa, atau agama pun. Membuktikan Allah adalah Maha Pencipta lagi Maha Mengetahui. Baik lu mintak ampun kat kami semua Orang Istimewa Down Syndrome juga Kaum keluarga kami, andai tidak Moga Allah akan memberi Pembalasan setimpal buat anda, baik di dunia mahupun di Alam Barzakh hingga Akhirat nanti.

      Delete
  4. Haha mmg lawqk lah aku baca cite kat ats ni...malaysiakini mmg blh dpt award dalam bab2 nk spin cite ni....cute kat malaysiakini srmua tak blh dipercayai...baca blh percaya jangan sesekali okkkk

    ReplyDelete
  5. Ada ramai yang nak tumpang glamour

    ReplyDelete
  6. Macai pas dap pkr percaya hidup2.yg ni diaorg mengaku rosmah ada power...

    Mmg tak sekolah la puak2 macai ni.patut la senang2 dikencing dap dan pkr

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEBAB TU DEPA ADA KETUA YG PERANGAI MCM HARAM JADAH PUNYA.

      Delete
  7. Haha mcm ntah pahape je Malaysiakini.. suka kuarkan cite yg bkn2..apsal lah depa nie bodoh tahap gaban..patut tutup je melacurkini tu..xberfaedah lgsg kot..cite2 mcm nie hny puak pakatan je yg blh mkn sbb depa tukn otak mcm lembu..suke prcya cite yg bkn2 mcm nie..

    ReplyDelete
  8. Melacurkini mmg x habis2 spin cerita hanya macai2haram je percaya kt melacurkini sbb syok cerita haram mcm tu....kalau nk buat cerita pun agak2lh xyah nk spin cerita kn...dh jadi sampah melacurkini

    ReplyDelete
  9. Kalau betul pun ok juga,bangga juga rasanya isteri PM kita boleh arah Presiden Russia.Kalau macam tu nanti dia boleh juga arahkan Putin bayar pampasan pada MAS 2 kali ganda,boleh cover sekali cost MH370.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni apa bengap nak smpai cover mh370? ke lawak punchline kau tak sampai? tak baik bro buat lawak pasal benda ni bnyk nyawa org dah hilang lagi2 nak raya ni. Malaysia sedang usaha sedaya upaya.

      Delete
  10. Malaysikini level sampah..sama mcm pengikut dia..

    ReplyDelete
  11. Kesian sungguh dengan puak puak pakatan ni, terang terang diperbodohkan tapi tak ngaku bodoh.Bodooooooo

    ReplyDelete
  12. BIASALAH MALAYSIAKINI NI KAN SUKA BUAT PROPAGANDA TAMBAH2 CITE PASAL ROSMAH LAGI MCM2 CITE FITNAH YG AKAN DILEMPARKAN..

    ReplyDelete
  13. Aku sbg rakyat msia sgt bangga dgn berita ni. Aku cukup kagum dgn Rosmah. Kalau Rosmah dah sampai level boleh minta Putin call laki dia, agak2 laki dia punya power. Lagilah tererrr. Cayalah Rosmah. And Obama is nothing

    ReplyDelete
  14. Ini kira dendam mkini pd PM. Sbb depa x puashati. So berita mengarut dr paper cina pun dijadikan berita oleh mkini. Skrg aim mkini utk hancurkan PM. Depa akan cuba sedaya upaya brsama pbangkanh utk jahanamkn kerajaan. Insiden MH17 ni tak membawa apa erti pun kat depa nu. Sepatutnya bersama2 dgn PM, support him. Kita nak tau sapa celaka yg tembak kpl terbang kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. mk ni mmg dah gila agaknya nak hentam rosmah dgn najib aje kerja drg nie, sepatutnya dlm masa genting sebegini rupa kita kenalah support najib dlm menjalankan tugasnya itu.

      Delete
    2. Namapun msiababi..najis mcm babi la juga

      Delete
  15. Penyelaras KomenJuly 19, 2014 at 1:08 AM

    Ingatan kpd penyokong PR : Sebelum anda memberi sebarang komen pastikan anda diLIWAT terlebih dahulu supaya akal fikiran anda berfungsi dgn lebih tidak betul ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesan saya jgn nk meliwat sgt Nnt kena aids menyusahkan org pulak

      Delete
  16. Pookimak betol laa . Suka hati mak bapak dia nak tembak pesawat penumpang .

    ReplyDelete
    Replies
    1. mm haram jadah btlorg yg tembak kapalterbang mas kita tu kan..........

      Delete
  17. biasalah bro mk mana blh hidup senang kalau tak spin cerita pasal rosmah,tak nyenyak tidur mereka nanti. apa pun mereka cuba sampaikan yg rosmah lebih hebat dari obama....cayalah mk....

    ReplyDelete
  18. Bukan kah mereka tergolong dalam teori darwin ? Spesis siamang ?.. he..he

    ReplyDelete
  19. kah kah kah tahap kebodohan yg melampau...

    ReplyDelete
  20. parpukuttypariakini

    ReplyDelete
  21. muka lanciau rosmah memang sah kena balas dendam balik...tak tahu ke altantuya tu baik dengan tentera rusia dan Ukraine.....bunuh altantuya letup dengan c4...kau ingat kau siapa rosmah>>>>>kau macam taik lanciau saja di matakaca rusia atau Ukraine....tak lama lagi keluarga kau akan kena sumpahan altantuya....parpukutty lagi baik dubur kau tadh bagi mamakutty lembu liwat.....kahkahkahkah....ada ubi ada batas....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian kat hang, lain kali cuba la baca dari sumber selain dari haramjadahdaily & Malesiakuno. Nampak sangat bodohnya.

      Delete
  22. parpukutty taik babi ni lagi bodoh....tak makan daging babi tapi makan taik babi kahkahkahkahkah.....dahlah keturunan mamk masuk melayu macam pantat lembu.....UMNO tu apa???Ultra man .......kahkahkahkah kepala butohlah umno....

    ReplyDelete
  23. elok parpukutty paria islam ni pergi palestin sama mamak si azeez tu kalau ada teloq.......aku nak tengok bila jumpa zionis yahudi dia berani syahid atau cakap pantat aje.......nak sumbang derma konon....duit derma tu bagi palestin beli syahbu Afghanistan Taliban hisap..........iran kuat edar syahbu di Malaysia....kahkahkahkah......nak lawan Israel.......lagi bodoh dari babi...taik bai kahkhakahkah.....umno nak tunjuk neonazi.....kahkahkahkah......Ukraine yg tembak ke atau rusia yg tembak ke...keduadua Negara tu sekutu altantuya.........rosmah muka makin hari semakin macam lanciau......

    ReplyDelete
  24. dalam al-quran ada menyebut akan terdapat 72 kumpulan islam.songsang akhir zaman.....setahu aku sewaktu belum merdeka ramai mamak keeling tak kira mamak kerala ke mamak Pakistan ke mamk bangla ke mamak Sinhalese yang kulit cerah tu ikut aliran ahmadiyah yang kini sudah diharamkan......parpu ni bukan melayu asli.....nak bodohkan melayu macam mamakutty Mahathir konon doctor pandai....kenapa kapalterbang keeling presiden india modi hindu neonazi tu tak ditembak jatuh????...kenapa mh17 ditembak pada 17 haribulan ??????........rusia dan Ukraine ada dengki dengan Malaysia ke atau si rosmah dan najib ade aniaya orang merka perunding senjata altantuya????tak lama lagi pasal mh17 ni najib akan tunduk pada yahudi amerika CIA......sewaktu razak baginda dibebaskan aku Nampak di tv dia bercium dengan ank gadisnya mulut ke muly macam babi kakakakak......melayu lagi bodoh dari babi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon ooiii...kebodohan kau dah tahap gampang. Otak isi air taik babi tu komen kau pun mcm haram jadah

      Delete
    2. Gila babi ano 432

      Delete
  25. rosmah muka lanciau kau kau yg kena letup dengan c4.....kau rasa najib macam mana????

    ReplyDelete
    Replies
    1. AKU RASA MUKA ROSMAH LAGI COMEL DARI MUKA MAK KAMU ATAU KAKAK KAMU ATAU ADIK KAMU ATAU BINI KAMU...
      TU SEBAB JEALOUS KAN...KAN
      DAH SEWEL TAHAP GABAN....

      Delete
    2. Anon 4:35 AM,

      Tahap kebenciaan anda kepada Rosmah sudah sampai ke tahap kronik!

      Tahu kah anda kebenciaan merupakan penyakit jiwa yang amat merbahaya?

      Baik cepat cepat bersihkan jiwa dan bertaubat sebelum sifat kebenciaan itu bertukar menjadi seperti sel sel kenser yang memusnahkan jasad dan rohani anda!

      Jangan sampai anda menjadi seperri dedauan kering yang hancur dimamah ulat ulat!

      Delete
  26. ada orang tetiba otak jadi senget bila tengok muka rosmah. ada2 saje isu tak puas hati yang keluar.
    ini ada satu nasihat sebelum mental jadi lebih kronik. ubatnya tak susah....
    ko ambik taik rosmah....ko gentel2....buat macam makjun....ko telan.
    maka akan hilanglah pobia ko pada rosmah.
    selamat mencuba...kah...kah...kah dan selamat berjumpa di tanjung rambutan...kah...kah...kah.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kat mana saya boleh beli taik rosmah, bang? Harap2 boleh didapati difarmasi farmasi berdekatan secara percuma.

      Delete
    2. Parang terbang kapal terbang kepala babi terbang masjidJuly 19, 2014 at 11:10 AM

      tanjung rambutan kat hulu perak tu kampong bapak kau ke melayu bodo?????british bina rumah sait mental di sana...kau orang melayu pun ikut .........lagi baik tunjuk kuat macam banjar tanjung rambutan berak kat sungai manik teluk intan.....parang terbang wooooooo......kalah boomerang terbang......kapalterbang pun boleh jatuh.....kahkahkahkha banjar taik babi hitler.....

      Delete
  27. Cina paria RBA kat ataih tu terlekat tulang babi sampai jadi gila babi. Hang kata Melayu lg bodo dari babi? La ni sapa yg dok mentekedarah babi wahai cina paria? Hang dok mkn benda bodo, so hang la bodo. Dlm kes ni hang dah sampai tahap sewel. Lanciao

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku Barua Che DetJuly 19, 2014 at 11:00 AM

      melayu paria umno mamak keeling terpalit taik kambing babi......hang makan sup kote lembu torpedo....kahkahkah....kan skarang dah kena torpedo melayu bodo......otak tau pikiak kah????

      Delete
    2. Anon 11.00 AM,,

      Kamu BARUA rupanya. Padanlah cakap merepek lebih teruk dari pesakit mental!

      Delete
    3. Barua rba ni patut dihalau je.menyemak je.baik ko balik tongsan yg punya la besar

      Delete
  28. muahahahah wa baca tergelak2 beb sebab tengok melacurkini nak cari publisiti murahan..tak terpikir ke macam mana melacurkini dapat info??takkan la rosmah sendiri pergi depan editor melacurkini pastu cakap kata dia msg presiden rusia....bikin cita tarak masok akal siot melacurkini nie...hahahaha sial betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahhhahhahahahahha............apa lacur???malaylacurkini....kahkhakah....melayu bodo makan sup kote lembu....

      Delete
  29. Itu nama melacurkini umpama pelacur tua kangkang je kat mana msna je sebab dah tak laku. Meroyan la tuu kah kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. melayusundal pariaJuly 19, 2014 at 11:17 AM

      pelacur tua tu mak kamu kahkahkahkahkha...malaylacurkini

      Delete
  30. Orang atas tiba-tiba sangkut kes Altantunya denga Rosmah apa kejadah. Bukan setakat ketinggalan zaman dah jatug tahap nyanyuk.

    Kes dah selesai, sah-sah gambar najib superimpose bersembang dengan Altantunya satu dunia tahu hampa penipu besar. Apa boleh buat puak2 PAS PKR tak habis sekolah. Banyak melata kat stesyen bas jadi ulat tiket.

    Yang belum selesai kes Anwar Raja Liwat. Sebab tulah otak hampa habis kena LIWAT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kau bahlol.kulum sup kote torpedo lembu ........lagi baik hang pi tipu kata altantuya tak pernah jejak kaki di Malaysia......sudh terang lagi bersuluh....melayu bodo....kan dah kena......

      Delete
    2. Bolan posa bg non meliwat juga?

      Delete
  31. Ah Jib Gor dan kita semua kena beringat.Lucifer telah menyemai, membaja dan menanam musuh kita sejak dulu lagi sebelum mereka berambus dari Tanah Melayu.Sekarang sudah tiba masanya mereka menuai hasil yang telah mereka tanam sejak sekian lama.Ini baru mukadimah.Ada lagi agenda besar mereka.Pulau Batu Putih,Sulu Sos Kiram,MH370,MH17 semuanya adalah SET-UP.Bukan kebetulan ataupun kemalangan biasa.Semuanya SET-UP.Musuh yang telah lama dibaja kini menunggu masa untuk diaktifkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah jib gor tu babi buta.....rosmah dah kena sumpahan altantuya masih tak sedar diri......bapanya,haron idris, Mahathir mamak paria pencetus may 13 sematamata nak jatuhkan tunku Abdul rahman....Lucifer tu mamakkutty ketua kau orang? Tanah melayu wujud? siapa yg lari kalah perang yg waktu itu agama hindu paria dari Palembang sumaterra ke Melaka?????agenda umno neonazi kau taka kata???keturun agama hindu paria masuk islam tu tak de agenda???? May 13 tu set up siapa???? bunuh altantuya tu set up siapa??? berani buat skarang tanggung sendiri....

      Delete
    2. Woi Reentry lahanat bangsat jahanam apa yang ngko merepek merapu
      Ngko ni bingai bahalol ke atau nko tak faham maksud itu mamak Parpu
      Tulisan ngko berpusing putar macam kereta jalan malam tak ada lampu
      Lebih baik ngko belah atau diam jer sebelum aku tibai dengan penyapu

      Delete
    3. Kesimpulannya tragedi Sulu Sos Kiram Masyam,MH370,MH17 adalah SET-UP.Ada agenda BESAR disebalik semua kejadian ini.Menteri-menteri BN dilekakan dengan IG,FB,Selfie,Tweet dan segala macam BABI PUKIMAK yang membuat mereka syok sendiri.Sudah pupus pemimpin yang punyai DAYA FIKIR,DAYA INTUISI YANG DALAM DAN JELAS.Yang tinggal hanyalah pemimpin versi BABI TUNGGAL PENJILAT.Apabila kita lemah mereka akan memulakan serangan bertubi-tubi.Semua ini adalah SETUP. PERCAYALAH.

      Reentry7 mengenang MH17.

      Demi Agama,Bangsa Dan Negara.

      Sekian.

      Delete
  32. bertaubatlah sekian org yg selalu dan sengaja memajukan ide ketuanan melayu di tanah bumi ini. MH17 adalah balasan takdir kpd amalan kamu...yg suka mendiskriminasi, wpn rakyat kamu sendiri. ini bukan kali pertama, dah kali kedua...wahai org msia yg suka memainkan sentiment perkauman...sila buat perubahan....buat puat penukaran....apa2 yg patut utk menjauhkan bala akan datang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diam ah BABI.Pergi nasihat Harry Lee dengan Lim Kit Siang ngkau tu dulu.RACIST TAHAP PUKIMAK!

      PtuiiiiHHHH....!!!!

      Delete
    2. kapsul itu makan ubat cegah bodoh ke?

      Delete
    3. Cegah dari bulu burit ngkau dari tumbuh terlalu lebat.

      Sekian

      Delete
    4. Cibai kapsul...guna ejaan melayu lah melayu pundek..asal guna bahasa kapir sial.. awak tu melayu kuno...cuma macho dlm dunia internet....kat luar cuba ko ckp mcm ni.....

      Delete
    5. Ikut suka kepala tengkorak aku la pantat.

      Delete
  33. Powerful betul rosmah ni sampaikan putin pun terpaksa akur dgn arahannya.. Hahahaha... Lawak gila sial.... Mmg betul2 pukimak la org yg buat cite pasal ni.. Terang2 diorang cuba nak jatuhkan rosmah walaupun diotang tau yg rosmah langsung x de kaitan dgn apa yg jadi..

    ReplyDelete
  34. Ada orang dah jeles lah..dah kepanasan..dia yang support israel pun payah nak contact Putin alih alih rosmah petik jari putin terus akur..nak suruh Rosmah gertak SULU bebaskan Zakia lah sian dia ada anak bini..nak raya pulak tu...najib ask rosmah to call Sulu or Nur Misuari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala hotak ko la.. Apa ko x de akal ke sampaj x leh fikir mana satu perkara logik ... Inilah jadinya kalau asyik dok bawah juboq anwar je

      Delete
  35. Malaysia jadi scapegoat.Selepas ini mesti sesuatu akan terjadi pada petugas keselamatan Malaysia yang bertugas disana.Syaitan Lucifer ni memang bijak nak drag kita dalam konflik dan kancah agenda syaitan mereka sendiri.Mereka memang akan provoke dan terus mencabar kesabaran kita sampai kita MELETOP.Itu saja jalan mereka nak menjajah kita.Percayalah.Kita semua perlu SIAP SIAGA dan bangun dari LENA.Masanya sudah hampir tiba.

    Demi Agama,Bangsa Dan Negara

    ReplyDelete
  36. Kalau tak adalah bangsat2 keturunan pelacur cina, India dan melayu dlm negara ni, rasa2nya takkan berlaku bala2 spt ni - kapalterbang ghaib, kena tembak, dan mcm2 lagi. Begitu juga dgn ramainya puak2 khawarij, munafiq dan pelacur agama yg bertambah-tambah bebal dan sombong egonya rasanya negara taklah menerima bala sebegini rupa.

    ReplyDelete
  37. Mana yang carut sup torpedo kote lembu. Dah kena kencing lembu. Hang dok sedap2 kutuk Melayu bodoh. Awat hang ingat bangsa hang hebat.

    Tak sedaq ke diri kote penuh taik kalat. Kencing pun dok bercabang, ada hati nak sebut nama Altantunya. Bangsa Tengkorak Rabit!

    ReplyDelete
  38. Selama ni siapa yg perintah Malaysia sampai ke ini hari sehingga berjaya dan dikagumi dunia. Pemimpin pembangkang apa yg ada cuma tumpang kesenangan hasil kebijasana pemimpin Umno dgn menipu pengikut bodoh kayu. Jgn lah nak berangan nak perintah Malaysia sampai kao dan anakcucu kao mampos hidup balik pun tak akan merasa nak perintah Malaysia. Sekarang rakyat sudah matang dan cerdik tak macam kao yg bodoh dan di perbodohkan oleh pemimpin kao yg tak malu tumpang kesenangan hasil kebijaksanaan pemimpin melayu Umno dulu kini dan selamanya.

    ReplyDelete
  39. kalah bini obama tu..apa punya artikel la malaysiakini ni...nak buat story pun agak2 la..giler wei!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!