HOUSE PK MENYOKONG PENUH PIMPINAN KHALID IBRAHIM SEBAGAI MB SELANGOR!

Pagi tadi kecoh beb bilamana PKR telah menyebarkan mesej palsu menggunakan nama Bernama dan menyatakan Kahlid Ibrahim akan ditukarkan kepada Iskandar Abdul Samad. KLIK SINI

Cilaka punya PKR terutama sekali gang-gang Azmin Ali, Saifuddin Nasution, Rafizi Gay dan Shasul kencing dalam seluar. Ini semua permainan mereka untuk put pressure on Khalid dan sekaligus PAS yang kelihatam lebih selesa dengan Khalid Ibrahim menjadi huru hara dan berlaku pergeseran.

Depa ni macam haram la, takde kerja ke bulan-bulan puasa ni nak buat fitnah? Tapi tu la kan PKR dan fitnah memang takleh dipisahkan. Inilah dianya parti yang so called nak memerintan negara. Apa punya pokemon la depa ni, baru satu negeri pun dah bikin kecoh macam haram, belum lagi kisah pemilihan parti mereka. Mampos Selangor macam ni.

Aku menyokong penuh Khalid Ibrahim beb. Tak kira la apa korang nak kata. Sebab aku lebih rela berMBkan Khalid dari berMBkan Wan Azizah si isteri peliwat yang telah disahkan perbuatan liwatnya oleh mahkamah. Betul tak? So fuck off PKR. Hidup Khalid Ibrahim!

7 Responses to "HOUSE PK MENYOKONG PENUH PIMPINAN KHALID IBRAHIM SEBAGAI MB SELANGOR!"

  1. Aku pun sama lebih rela berMBkan TSK.Kalau isteri pandai bersubahat dan bohong macam WA jadi MB,aku dah berkira utk balik ke negeri asal aku,nak lari takut kena bala sebab ompempuan jadi ketua,pembohong lak tu.Mana jam omega sampai sekarang pembohong tu tak tunjuk.

    ReplyDelete
  2. Mereka geram dengan tabung Selangor. Dapat, kenduri habis. Isi tempolok dan simpan berguni-guni...he..he..manusia hipokrit. Mereka bukan peduli dengan melayu pun...

    Yang heran Umno Selangor. Mimpi indah ke? Buat havoc sikit time camni... dalam politik ambil dan tibai kesempatan.. diam ubi ke atau diam tak reti ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul bro. UMNO ni dah terlalu lama dibuai mimpi2 indah. Comfort Zone la katakan. Tak pernah berdemo pun. Cakap je berdegar2.

      Kalau tak sanggup berdemo atas jalan, berdemolah secara lisan ke, atas kertas ke, alam cyber. Demo small groups pun OK what!

      Yang gua pelik tu strategist kat Selangor dan kat Pusat.tu buat apa? Nak menang perang macam mana kalau War Room pun pasang air con full blast tapi sorang2 peluk bantal.

      Malas ah cerita lagi.

      Delete
  3. Umno demam.tak.kebah lg. Rugi betul time ni masih buat bodo...

    ReplyDelete
  4. kalid: gua apa peduli.....kalau lain macam aje gua masuk umno laaaa...ha ha ha..
    najib: gua caya lu bro...ha ha ha ha.

    ReplyDelete
  5. Anwar ni nak kerja senang aje. Khalid dah buat kerja susah2 utk buat kubu dia kat Selangor. Alih2 dia dtg nak ambil alih. Ini adalah cth terbaik kerja jahat Anwar utk buat cengkaman kuku besi di Selangor. Kat Penang, cengkaman dia dah hilang sebab DAP tak bagi chance kat dia. So, Selangor le jadi mangsa. Aku harap PAS akan ambil alih Selangor kalau Khalid no longer the MB. Baru padan muka Anwar ni

    ReplyDelete
  6. Better la dari sepat kering... dah la kering tua lak tu.. Boleh ke seorang perempuan jd MB.. kalau dia jd MB selangor maknanya anwar yg control semua dlm selangor oii... tamak haloba sungguh la pkr ni..ini le jadinya bila ber ketuakan seorang peliwat..dah la peliwat tamak pulak tu.. semua perkara dia bernafsu.. Dasyat!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!