CILI KASI TARUK! KALAU MELAYU CEPAT DIAMBIL TINDAKAN! KALAU CINA, PEGUAM NEGARA PUN MEMBISU

Kenapa video Cina maki Polis Melayu Tidak 'Viral' dan 'Trending' ???

Kita sedang kecoh selepas menonton dan memberi komen video seorang perempuan di Pahang mengherdik seorang lelaki tua yang melanggarnya.

Namun kenapa apabila polis dimaki dan di provokasi tiada siapa yang sudi membela mereka,

Berikut koleksi video Cina biadap dengan anggota polis

Video 1 http://youtu.be/9p-GpToRqIk

Video 2 http://youtu.be/JFAVJfFoCI8

Video 3 http://youtu.be/fz5z_oXs310

Video 4 http://youtu.be/_ykQ33FOg40

Video 5 http://youtu.be/qyJLqEPBw6A

Jika semua menghebahkan video ini rasanya mustahil Astro Awani Malaysiakini Mstar akan memejamkan mata melihat ia tersebar di kalangan pengguna media sosial tanpa membuat liputan mengenainya.

Seperti mana mereka menyiarkan berita kebiadapan perempuan Melayu Islam bertudung bernama Kiki Kamaruddin yang mengherdik Cina yang melanggar keretanya

Kecuali mereka juga anti dengan polis kita dan bersetuju dengan kebiadapan Cina kepada polis yang mana polis lah yang bekerja keras menegakkan Perlembagaan demi keamanan dan keselamatan rakyat.

Fikirkan sekali lagi kenapa video ini tidak 'viral?

Terpulang kepada anda samada mahu forward dan share bahan ini.

Jangan sampai ada berkata betapa senangnya kita terikut dengan pendekatan RBA yang mana melagakan kita dan mahu menjadikan orang Melayu Islam sebagai bahan utama.

HOUSE PK: Aku dah lama perhatikan benda ni, memang betul apa yang diperkatakan tu, Kiki memang pukimak. Aku takleh terima perempuan melayu yang lemah l;embut boleh jadi gila macam ni. Tapi masalahnya Kiki melayu dan walau dah mintak maaf dan Unker tu pun tak repot polis, tapi sebab dia Melayu maka dia ditangkap.

Kalau Cina maki la, hina la siapa dia nak, takde siapa berani nak usik mererka punya. Untung jadi Cina kat Malaysia ni sebab Peguam Negara sangat takut dengan Cina begitu juga dengan beberapa pemimpin lain.

Bukan semua Cina jahat! Tida, ada Cina yang baik dan aku yakin tanpa bangsa Cina negara kita ni pun tak ke mana cuma jenis kurang ajar ni kena diajar bukan dibiar! Selepsa penghapusan semua akta la ni takdak apa akta dah, aku rasa yang tinggal tepung ATTA ja...

So Melayu jangan lebih-lebih! Babi kan?

63 Responses to "CILI KASI TARUK! KALAU MELAYU CEPAT DIAMBIL TINDAKAN! KALAU CINA, PEGUAM NEGARA PUN MEMBISU"

  1. sungguh aihhh...kalau melayu buat salah sikit..mula lah...mcm2 tindakan di ambil..kalau cina babi hindu paria...banyak lak alasan depa bagi tak mau ambik tindakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa nak anehnya.. Itu menunjukkan PM yg kau sanjung kau pilih bersama2 dgn 47% lagi rakyat Msia tu sgt lemah dan bodoh tapi tetap nak berkuasa. Demi utk mengekalkan kuasa dia terpaksa melutut kpd org Cina walaupun terpaksa palitkan bontot cina lepas berak. Klau dia tak bodek cina mampus mengundi nanti cina akan undi PR. Melayu dia tak heran tak dibodek dan tak dijaga takpe sebab PM tau melayu semua bodoh2 lebih2 lagi melayu felda. Wlau di anaktirikan sekali pun melayu2 akan tetap mengundi BN... Skrg ada faham????

      Delete
    2. Betui tu anon 10:36, marilah kita sama2 sebagai umat Islam angkat peliwat, penzina & munafiq jadi PM negara kita. Baru ada akai.

      Delete
    3. Ha.ha Baru betul biaq peliwat tu jadi PM. Puak ni lah yang bermati-matian berjuang untuk menghapuskan hak keistimewaan orang melayu walaupun hak tersebut disebut secara jelas termaktub dalam perlembagaan sebagai tukaran kepada hak kewarganegaraan kepada bukan melayu.

      Delete
    4. Apa ada hal dgn kaki liwat. Kan Msia skg pun berPerdana Menteri kan kaki liwat, kaki kongkek. Dlm pengakuan mendiang Bala yg PM skrg pernah liwat Altantuya, pernah kena tangkap basah diPD. Tak ke peliwat dan kaki kongkek namanya cuma tidak sampai kes dibawa kemahkamah sbab mahkamah dlm remote control dia.

      Delete
    5. itu sebab bala kiok dulu. sebab dimakan sumpahnya sendiri. ketakutan akibat dikejar hantu alantuya sampai sakit jantung. ko pun buatlah fitnah bebanyak. sebut2 nama alantuya banyak2. nanti hantu alantuya cekik nko sampai mampos.
      cer nko suroh pemimpin pojaan hati nko tu bersumpah. ada berani. dia takut. takut kena laknat satu. takut jadi bala pun ada...kan...kan.

      Delete
    6. Ini menunjukkan bn/umno tak bole nak lindungi org melayu la.... Kenapa bila cina maki polis melayu semua diam? Bila kes melayu pulak yg maki cina kecoh satu malaysia.... Mana dia pegi nya pejuang melayu umno?

      Delete
  2. Aq setuju sangat smpi kes ni kpn siap bg komen ttg hukuman yg bakal kiki terima, tapi bila anggota sendiri di sumpah seranah dengan cina bangsat siap masuk fb lg , lgsg x penah kena tindakkan pelik tp ini lah yg benar2 berlaku sekunk di malaysia, bila kne tang melayu laju amik tindakan tp cina lahanat dgn keling paria senyap sunyi ber ratus adun blh lg wt bodo jer

    ReplyDelete
  3. Melayu tak tahu hak dia di segi prundangan compare chinese and india. You cannot touch them or else will see you in court. Org melayu mana ada duit. Kalau bagi kontrak dokumen mana ada bacer, main sain shj compare to chinese and india. Pasai tu lah pihak berkuasa senang berurusan dgn org melayu dari lain bangsa.

    ReplyDelete
  4. Kita kena faham kenapa apek tu tak ambil apa2 tindakan terhadap minah tu. Sebabnya ialah si apek adalah pesalah trafik! Minah tu kesalahan dia cuma mengamuk saja. Kenapa kita perlu angkat pesalah trafik seolah2 dia lebih mulia ?

    KPN tak sepatutnya komen hal remeh-temeh macam ni! Ada isu lebih besar macam ESSCOM yang asyik dok kena ceroboh saja. Itu lebih BESAR! KPN kena pandai bawa diri. Lepas era Rahim Noor sipenumbuk-mata-lebam-pemimpin-bisexual dah tak ada KPN yang tegas dan keras dah lepas tu. Semua lembik!

    Satu lagi kenapa blogger melayu dok bawa isu minah ni macam tak ada cerita lain? Apa perempuan bangsa lain tak reti mengamuk ka ? Habis tu amoi yang tumbuk penguatkuasa tu apa cerita ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penjawat Awam Melayu membangsatkan bangsa nya Sendiri...

      Delete
  5. Ngko kena ingat Perdana Menteri kita adalah seorang Cina.Iaitulah Ah Jib Gor.Ada betul ka hooorrrrr....

    Ptuiiiii....!!!!

    ReplyDelete
  6. setuju sngt dgn pendapat korang... kalau melayu buat hal sikit, cepat sangat polis dan pihak berkuasa ambil tindakan... dgn bangga lagi tu... konon2 nya cepat bertindak... tapi kaum kafir menghina Islam dan umat Islam, takut pula pihak berkuasa nak bertindak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh kata PDRM Bangsat....

      boleh kata penjawat awam melayu dalam PDRM ada yang membangsatkan Bangsanya Sendiri...

      Delete
  7. Berita terkini hari sinin Kiki akan didakwa. Memang sepantat kilat kalau melibatkan melayu. Tapi kalau cina ,Najib sorok dalan pxnxat Rosmah. Yang blogger UMNO dok riuh pasal RBA aku nak tanya RBA ni benar2 wujud atau sekadar khayalan seks UMNO?Sebab kalau benar RBA wujud,kenapa sampai hari ini tak ada seorang pun ahli RBA ditangkap atau didakwa? Atau RBA ini sebenarnya ciptaan UMNO?

    ReplyDelete
  8. Tak dpt dinafikan kerjasama kaum cina mmg kuat. Depa bantu satu sama lain. Ko leh tgk baik DAP baik MCA atau gerakan. Agenda depa jaga kaum cina dulu n kepentingan depa. Melayu aje yg rela diperkudakan sbb sanggup jadi hamba kpd bangsa lain. Cth dah dpt lihat parti pas n PKR n melayu dlm DAP. So, AG sokong yg naba menguntungkan dia. Mmg cina laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti masyukkk... punya, gadai bangsa sendiri atau jual itu soalan kedua asalkan untung diri sendiri.

      Delete
  9. Itulah bangsa Melyu, tunjuk lagak berani, lepas mengamuk macam masuk hantu merayu2 minta maaf sampai meleleh air mata, cuba kalau kereta apek tua tu yang kena langgar, lagi dasyat maki hamunnya pada siKiki, contoh2 yang lepas dah ada pun. satu ending yang sangat memalukan dan hina!

    ReplyDelete
  10. Apa? Kiki akan didakwa? kalau betul Tabek spring keretapi kepada pihak berwajib sebab mengambil tindakan segera, begitulah yang kita mau, tapi...Shhhh..ini untuk Melayu saja tau,....Aduhai apalah nasib bangsaku??? .

    ReplyDelete
  11. Aku sbg org melayu setuju 100% betina kiki mental ni didakwa !...klau blh sumbat dia dlm lokap biar x beraya. Kes ini lain compare dgn kes2 semasa. Mmg biadap tahap gila betina ni. Kesian dgn uncle tu langsung x melawan..rasa nak ku lempang je laju2 betina pukimak ni...Ketuk2 kreta org apa hal..Lps tu dgn muka xtau malu tersengih2 mcm kerang busuk blh pegi stesen radio, ala2 selebriti, yg stesen radio pn bangang tahap yg ado, blh panggil plak betina pembuli jalan ni masuk konti...x tau malu langsung jaja muka dia yg hodoh tu & minta maaf kunun, oh tolong lah..dari ceruk mana betina ni dtg..memalukan melayu & org islam shj ! ..low class betul la.....klau tgk dari air muka dia, terserlah aura jahatnya....

    ReplyDelete
  12. KPN tanpa aduan polis pun leh bertidak AG terus bole dakwa pasai melayu? Cuba cina, india KPN , AG takde telor?

    ReplyDelete
  13. Padan muka polis kena maki dengan cina. Cina tak respect polis melayu sebab bagi sepuluh ringgit pun mereka ambil. Kes Kiki ini kita katakan sebab pemimpin politik melayu takut kat cina, peguam negara takut kat cina, ketua polis juga takut kat cina.

    Cina maki melayu, hina islam, hina polis, hina peguam negara, hina raja, hina Najib. Ok saja. Apa punya bacul pemimpin melayu dah habis kena rasuah dengan cina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju brooo...cina brani maki polis n penjawat awam(penguatkuasa) melayu pasai majoriti depa dah terlalu banyak makan rasuah.termasuk la ramai pemimpin melayu yang bela cina..

      Delete
    2. Maknanya umno tak mampu nak jaga bangsa melayu..... Cina bangsat ni mmg hati busuk pada org melayu tapi umno jugak yg kasik peluang pada bangsa ni.... Mmg sial la umno ni..... Kata nak jaga melayu dan ceritakan kpd kita cina ni mesti kita belasah cukup2..... Dlm diam org umno ni jugak yg menggunakan kuasa yg ada utk kaut duit negara secara kita tak nampak... Akhirnya depa anak beranak kaya raya.... Kita apa dapat? Selagi org macam ni ada dlm umno selagi tu lah org melayu terus mundur dan peluang yg ada diberikan pada cina bangsat ni.... Umno mesti dibersihkan dari org yg tidak bertanggungjawab supaya bangsa melayu bole maju!

      Delete
  14. Yang buat aku pelek tu. Apek tu tak buat laporan polis pun. Tapi apa pasal polis pula menyebok minta Kiki datang balai, pastu tu dakwa dia dimahkamah pula. Betul punya corrupted la kita punya polis. Itu Umno (melayu) masih jadi kerajaan, aku tak dapat bayangkan jika DAP (cina) yang jadi kerajaan. Nasib melayu akan jadi sebiji macam nasib warga Pelastin.

    Tak tahu lah kat siapa lagi kita nak harap untuk membela melayu. Umno semakin tak boleh diharap. Pas buat semua jadi hempas. PKR kerjanya kencing rakyat sahaja. Wahai pemimpin Umno, adakah satu hari nanti kamu dan kami semua orang melayu akan melalui nasib "bertuah" seperti yang dialami oleh warga Pelastin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak pelik apakejadahnya.PM kita kan keturunan Cina.Ah Jib Gor namanya.Wallaweh itu Melayu punya olang semua pun sohai-sohai maaa....

      Delete
    2. Bodoh dan bangang la ko ni... Ko x reti ke beza melayu dgn cina kapiaq tu???

      Delete
    3. Kak Celah Bedah ni pun kita susah nak beza samada dia ni Makcik Bidan Kampung ataupun Maknyah Bapok Lemau Transgender Busuk.

      Warghhhhh....Kah....Kah...!!!

      Delete
    4. Apalah kak bedah ni takkan tak tahu itu ah jib gor punya prinsip chinese first malay last.

      Delete
  15. Cina2 bangsat ni mmg x sedar dek untung sebab diorang ingat yg dioranglah punca malaysia maju tapi x sedar yg diorang tu semua hanyalah menumpang di negara ini semata2 sahaja... Kalaulah negara ini diorang x de mesti kaum melayu akan semakin maju dan tidak mustahil yg malaysia akan menjadi semakin kuat di bawah pentadbiran umat islam

    ReplyDelete
  16. you sokong kiki dan tergila2kan dia kerana dia ada cipan heh?

    ReplyDelete
  17. Aiyaa.Itu penyokong UMNO semua bodoh macam lembu punya. Dia olang cium Najib punya lanciau tapi Najib kasi tiau dia orang punya juboq kaw-kaw punya. Najib tengok melayu macam lembu saja sebab itu manyak cepat2 kasi dakwa. Tapi kita cina, Najib kasi cium kita punya bontot lo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu mnyak butut la ah kaw..ini melayu mnyk boloh selupa sohai maa..sulah lmpak itu ahjibngor tiaw liorg punya cibai pun lgi mau respek ..lgi mau simpan jdi PM..aiyahh..mnyk senang mau kasi kongkek ini melayu sohai maa...lu pegang dia punya kepala ah dia punya ekor mesti ikut maa...lu bgi wang sikit ah dia punya kepala msti duduk tiam2 maa...sema blh belu maa..itu tuhan punya nama ah..itu agama ah..itu bngsa ah sema blh beli maa...hahaha...kita suka sama najib ah sbb dia sudah blh beli maa..ini jam kita kasi kongkek sama sema melayu sohai maa...jgn takut sama melayu ah..ingat wa ckp sama lu ah...kita pegang dia punya kepala ahh sema tak buat apa punya maa...haha...mnyk senang maa mau kongkek melayu....
      inilah padah bngsa melayu yg masih berkiblatkan pemikiran feudal yg merugikan...da nmpk PM najib dok bawak kita sema masuk dlm lubang kehancuran dan kehinaan pun kita blh lgi duduk relax...cantas aje pimpin yg bacul dan lembik...tngok skrang ni arab dgn melayu sama je dah...dua2 bebal dan bodoh ikut telunjuk pimpin yg terang2 jadi boneka kapirdajal..nasib korang lah melayu...smpai kiamat pun masih tak belajar dari kesilapan..

      Delete
  18. Dah terang.
    Kita boleh simpulkan Melayu dah jadi bangsa PARIA di Msia.
    Pendatang Cina BABI SIAL baik MCA, GERAKAN, DAP lebih tinggi darjatnya dari Melayu.
    Kita boleh bandingkan. Bukti berlambak.

    Bukti / contoh paling ketara trending masa kini :
    Cina BABI SIAL akan tunjuk kurang ajar nya pada melayu, samada dgn perbuatan atau percakapan. Kemudian cina babi sial akan mintak maaf la...atau repot polis konon facebook kena hackla.
    Esok, Akan ada Cina BABI SIAL yg lain ulang proses yg sama...buat kurang ajar kemudian mintak maaf, repot polis.
    Sebab CINA BABI SIAL makin percaya MELAYU itu bangsa PARIA....low-class, mudah terikut-ikut, bodoh, bergantung pada bangsa mereka, penakut...dan melayu terpaksa berfikir banyak kali sebelum buat apa2 kat bangsa mereka.
    Ada kita dengarCINA BABI SIAL tu kena tindakan ? Takde kan.

    Tapi sebaliknya, kalau melayu buat perkara yg sama, melayu akan cepat2 kena dakwa. Walaupun maklumat / fakta benar yg cuba disebar dikongsi bersama bangsa sendiri pun melayu akan kena dakwa, contoh ISMA. Melayu di suruh DIAM....SHUT UP YOUR FACE.

    Nampak kan !

    MELAYU DAH JADI BANGSA PARIA DI TANAH AIR SENDIRI.

    Sebab melayu yang mempunyai kuasa yang sedang MEMPARIAKAN bangsa nya sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Celakalah ah jib gor.Najib you must go.we dont want 1Msia..we want malay first.we want Muhyiddin.

      Delete
    2. Tak bley maaaa....Kita Cina number one already.You punya Youth Minister pun suka sama itu Cina maaa...Kasi itu Legina Lee jadi officer duduk sebelah dia maa.U Malay balik masuk hutan.Ah Jib Gor pun manyak syok sama itu Gendang Cina.
      Dung...Dang...Dung...Dang... Macam orang gilerrr..

      Delete
    3. Manyak betulah you punya statement..apa punya suwee lu olang melayu sampai lu punya pm pun manyak benci sama lu olang..nama pun kasi tukar ah jib gor loo..wa manyak suka ha ha.

      Delete
    4. Hello ini taun raya itu ah jib gor mau pukul gondang lagi ka..oops soly ini taun melayu punya raya dia tak join punya.

      Delete
    5. Hello ini taun raya itu ah jib gor mau pukul gondang lagi ka..oops soly ini taun melayu punya raya dia tak join punya.

      Delete
  19. korang syok kat kiki pasal nak slurp slurp cinonek dia ker.. sedap ke...tengok muka pun dah takda mood

    ReplyDelete
  20. apa kena mengena saman polis dgn kes kiki kamaruddin ni. saya kurang paham lah....cina kena saman tak sebut pun perkataan melayu, cuma "you polis Malaysia"....ada apa yg tak kena di sini. org yg disuruh berhenti polis ini merakam video krn takut polis melakukan keganasan atau saman sesuka hati. tak pun mereka hantam polis tu dgn perkataan kesat mcm kiki yg mengherdik, memukul dan meroyan kat uncle sim. dahle tu panggil uncle sim you think you are better than us, meaning the malays....you are really stupid PK....patutlah org bodoh mcm you selalu attract org sekelas dgn you....bodoh punggung anak badak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah spesis melayu liberal yg jadi barua cina yahudi..tang melayu semua racist..liberal lah konon pegi mampus melayu pondan spt kamu.

      Delete
  21. Bangsa Melayu mmg bodoh. Rata2 yg sebar video KIKI dan post komen kutuk menghina dlm fesbook tu adalah anjing2 RBA Cina Babi yg memakai nama melayu. Bangsa Melayu teramat bodoh. Dah lah bodoh senang pulak terikut-ikut.
    Jangan heran lah jika Cina DAP spt Hannah Yeoh selalu ulang2 sebut BANGSA MELAYU LOW CLASS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu saja cara mengajar cina yahudi diMsia ni kita org2 melayu tulen mesti bersikap racist and must be proud to be racist..jgn jadi spt melayu2 yg konon liberal lalu menjadi pondan sampai sanggup melutut kpd cina yahudi dan menghina bangsa sendiri.

      Delete
  22. Anon 3:39 aku teramat setuju dengan kau kerana sememangnya aku dah lama dah mengamalkan sikap racist, jangan sapa nak sebut depan aku kata cina baik, minta maaf ! minta maaf! bagi aku jangankan kata sorang kalau tinggal sekerat sekalipun aku tak akan berkata cina baik!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me also proud to be racist.

      Delete
    2. Me also proud to be racist.

      Delete
  23. Lakunan tahap antarabangsa , tajaan UMNO. Inilah rakyat Malaysia kalau tak ada duit sudi jadi pelacur2 UMNO.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang kuat buat lawak antarabangsa adalah dari kalangan pr. suka ambil credit. contoh musim banjir. ramainya pak lawak siap berposing dan berselfie lagi.
      menolongnya tak jugak kecoh jer lebih.
      anak dajal aljuburit lagi kuat lawaknya. suka ambil credit.
      menolongnya hampeh. kecoh jer lebih.

      Delete
  24. Disini saya ingin menceritakan punca sebenar yang menyebabkan kiki mengamuk ( tiada dalam rakaman video viral). Sebaik saja kereta Pegeot Kiki dilanggar oleh kereta toyota uncle Sim, beliau teros keluar dalam keadaan amat kecewa sebelom bergegas mendptkan uncle sim yg masih berada di dlm kereta. Kire2 seminit Kiki ketuk cermin pintu kereta tersebut bgi menyuruh uncle tersebut keluar.. Sebaliknye uncle tu hnya menurunkan cermin dan berkata " sikit saja ma, kasi cincai lorh". Kiki yg tidak puas hati terus ketuk cermin terbabit kali ni agak kuat. Sebaliknye uncle tersebut mengeluarkan not rm50 dan paksa kiki ambil.

    Akibat berasa tercabar dgn tindakan uncle yg tak sporting tu, Kiki teros mengambil lock stereng dan mengetuk kereta terbabit. Sebenarnya tindakan kiki bukanlah hendak mencederakan uncle sim. Sebaliknye mahu uncle sim keluar. Sebaik saja uncle keluar.. Kiki teros merampas kunci kenderaan toyota terbabit. Uncle yg terkejut dgn tindakan kiki tersebut telah terlepas cakap mengatakan "pukimak melayu sohai".

    Dan berlakulah tindakan yg tidak terkawal bila Kiki mengamuk. Hal yg sebenarnya Kiki mengamuk bukanlah sebab kenderaannya dilanggar sebaliknye tindakan celupar uncle tersebut menghina bangsa melayu.

    Seharusnya kita bersama sama Kiki menyokong beliau dari belakang. Tapi ape yg berlaku, kiki berterusan dihina. Malah ada ugutan utk merogol beliau yg pihak media sendiri tidak mahu siarkan. Sebaliknye berterusan memuji uncle sim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...padanlah kena panggil meloya sohai...patut pun...nak tipu pun buat yg boleh diterima akal....kenapa dlm byk2 interview kiki, kat tv ataupun radio, dia tak pun sebut benda ni...kamu jgn cuba mengeruhkan lg keadaan SOHAI....AKAL MCM BONTOT KELDAI!!!

      Delete
    2. Uncle Sim seorang rakyat mithali berkhidmat seumur hidup dgn Hospital Kuantan sebagai MA, biasa bergaul dgn pelbagai lapisan masyarakat spt kamu ni bodoh....mcm kerenah dia dah layan....ingat dia berkelakuan buruk macam direkayasa oleh kamu....otak kerepot....at least hargailah jasa seorg tua yg menghabiskan segala usia dia berkhidmat utk masyarakat...termasuk kaum kamu itu bengap!!!

      Delete
    3. Cina2 bangsat sudah ketakutan sbb tembelang dah pecah.

      Delete
    4. Kuantan: Siti Fairrah Ashyikin Kamaruddin atau Kiki, 30, yang didakwa bertindak keterlaluan dengan membuli seorang lelaki warga emas, di Pusat Transformasi Bandar (UTC) di sini, minggu lalu, bukan disebabkan selepas dimaki oleh mangsa.

      Sumber polis sebaliknya berkata, berdasarkan siasatan, Kiki dipercayai bertindak sedemikian kerana bengang selepas lelaki itu tidak mahu keluar dari kereta, selepas kenderaan mereka terbabit dalam kemalangan kecil.

      "Keterangan lelaki berkenaan juga mengesahkan dia tidak mengeluarkan kata-kata kesat kepada Kiki pada masa kejadian," katanya.

      Menurutnya, surat terbuka yang mendakwa bahawa Kiki bertindak ganas kerana selepas dimaki oleh warga emas itu adalah rekaan pihak tidak bertanggungjawab.

      "Saya sudah membaca surat berkenaan dan pada saya semua dakwaan itu adalah mengarut," katanya.

      Semalam, satu kenyataan disebarkan di laman sosial bahawa Kiki bertindak keterlaluan selepas dimaki oleh lelaki berkenaan. Ia turut menyatakan bahawa lelaki berkenaan turut menghamburkan kata cacian berbaur perkauman.

      Sementara itu, Kiki dijangka akan didakwa mengikut Seksyen 427 Kanun Keseksaan kerana merosakkan harta benda di Mahkamah Majistret di sini, esok.

      Delete
  25. Komen2 penyokong pada tahap Pelacur Kelas 1 antarabangsa, ikut emosi , ikut perkauman.

    ReplyDelete
  26. Komen2 penyokong UMNO pada tahap Pelacur Kelas 1 antarabangsa, ikut emosi , ikut perkauman.

    ReplyDelete
  27. Ingat semua Melayu baik ke????????Bodoh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau igt ada ke bangsa yg semua nya baik.

      Delete
  28. melayu mmg baik..yg jahat cina dan anon 1.36. Baghal!

    ReplyDelete
  29. Anon 11.39 PM...aku sokong !...klau tgk pd video tu betina kiki ni ketuk kete uncle Sim secara berdepan, bukannya dia ketuk masa uncle tu kt dlm kete sruh uncle tu kluar..pulak tu rampas kunci kete uncle tu, mana pegi adab sbg org melayu & islam..ada ke patut minta RM2k gantirugi utk calar yg xsberapa..mental btul..

    ReplyDelete
  30. Cerita sebenar cina tu telah menghina dan memaki melayu dengan berbau perkauman. Kalau melayu cepat kits jatuh hukum kalau cina buat dia je

    ReplyDelete
  31. Salah blogger-blogger melayu baik pembangkang mau pun pro-umno, masing masing spin cerita yg sama. Dalam satu hari aku tengok 7-8 blog cerita benda sama yg link dgn parpu. Itu belum lagi bilangan blog yang link dgn blog-blog tadi.

    Ini macam nasib org melayu salah diri sendiri la. Sendiri yg jatuhkan melayu, tak dapat analisa risiko & kesan dari cerita disebalik cerita yg nak di sampaikan dalam blog masing-masing.

    ReplyDelete
  32. Rumah PUKI blogger malap.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!