PANAS WEI! AKU SOKONG PM SAMAN MALAYSIAKINI!

Aku suka PM saman Malaysiakini.  Patutnya dari dulu lagi dah saman, macam-macam fitnah dilempar oleh Malysiakini dan cybertrooper pakatan atau RBA mereka. Benda-benda tak masuk akal juga disiarkan. Malaysiakini sebagai portal memang kena bertanggungjawab sepenuhnya.

Lagi satu aku rasa ramai yang setuju sebab PM tak saman blogger, dia saman portal berita yang tidak bertanggungjawab. Itu sahaja, so kalau nak compare ngan pemimpin pakatan yang saman blogger lagi dasyat. Pemimpin Pakatan saman blogger dan saman media arus perdana.

Sudah tiba masanya PM kena tegas. Tak perlu nak tangkap mereka, saman je seba sah-saha mereka ni buat fitnah kan? Apa nak risau. ama-lama mereka tak berani la nak buat fitnah lagi.

11 Responses to "PANAS WEI! AKU SOKONG PM SAMAN MALAYSIAKINI!"

  1. Anak Bukit JelutongJune 6, 2014 at 10:18 AM

    Kena ajar mereka ini menjadi warganegara yang baik, bertanggungjawab dan taat.

    Cuma aku harap janganlah "pisang berbuah dua kali".

    ReplyDelete
  2. Saman depa make sure sampai berasap keyboard ngan pc moniter. Tapi jangan la abis saman tengah2 perbicaraan berjalan lepas tu belakang pintu hakim shake hand minta maaf dan tarik kes. No....dont do that...

    ReplyDelete
  3. Saman depa make sure sampai berasap keyboard ngan pc moniter. Tapi jangan la abis saman tengah2 perbicaraan berjalan lepas tu belakang pintu hakim shake hand minta maaf dan tarik kes. No....dont do that...

    ReplyDelete
  4. Saman depa make sure sampai berasap keyboard ngan pc moniter. Tapi jangan la abis saman tengah2 perbicaraan berjalan lepas tu belakang pintu hakim shake hand minta maaf dan tarik kes. No....dont do that...

    ReplyDelete
  5. mmg patot pun..sudah2 la tu najib berdiam dan membiarkn mereka2 penyokong pengomen pembangkang semua..mereka tu dh tahap melampau..mengeji memfitah..ikut sedap mulut je..
    asal anwar boleh saman menyaman..najib as pm so dia lagi berhak menyaman org yg ska memperburukn dan melagakn diantara rakyat kaum dan sebagainya

    ReplyDelete
  6. Maruah dah lama tercemar baru sekarang nak saman ???

    ReplyDelete
  7. Malaysiakini wajar disaman. Mereka ialah media alternatif yg mempunyai niat jahat terhadap Islam, Melayu dan Perlembagaan Malaysia. Sifu mrk ialah DAP dan PKR. PAS hanya barua bodoh yg tidak sedar diri. PM patut saman hingga mereka muflis.

    ReplyDelete
  8. Baru lah bertemu buku dgn ruas. Selama ini media alternatif pakai hentam aje publish berita tanpa rasa bertanggungjawab. Skrg ada le sikit tanggungjawab tu. At least depa akan fikir dulu sblm siar mana2 artikel yg berunsur jahat terutamanya yg menjahanamkan pemimpin2 yg tak bersalah. Byk lg keje Najib nak buat oiiii dari nak menjawab fitnah2 yg xde asas ni

    ReplyDelete
  9. KASI AJAR SIKIT MSIA KINI YG SANGAT LEBIH2. TAHAP KURANG AJAR MELAMPAU BATAS. ARTIKEL YG TAKDE ASAS DISIARKAN LEPAS TU SURUH PM JAWAB PLAK. INGAT PM TAKDE KEJA KAIN KE??? BAHALOL PUNYA EDITOR

    ReplyDelete
  10. Saman sampai bankrap malaysiakini. Jangan peduli cina sial bar council tu. Kalau cina rasis Dap lge babi tu boleh saman orang, Najib lagi la boleh. Hip2 hooray!!

    ReplyDelete
  11. biar lingkup malaysiakini kena saman dengan najib..baru la dorang sedar diri tak sesuka hati nak hentam najib

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!