OH TIDAK! LAGI BLOGGER DEDAH TENTANG DYANA BERSEKEDUDUKAN DENGAN LELAKI MELAYU DAN CINA?

Oh Tidak! Aku tak sangka beb blog Buletin 247 dedahkan secara detail. Itu Yammy botox, kau beria-ia nak tunjuk terer kan? Sekarang kau baca la apa yang didedahkan bloge tersebut...

Petikan dari Bulletin 247 berikut:

Pada 16 Mei lalu, blog THE SELANGOR CHRONICLE telah mendedahkan tentang calon DAP untuk PRK Teluk Intan, Dyana Sofya yang tinggal serumah tanpa nikah dengan teman lelakinya di Taman Melawati.

Rumah yang disewa oleh abangnya yang juga merupakan salah seorang penjawat awam di MIDA yang sekarang ini ditugaskan di United Kingdom, telah dijadikan sebagai sarang kedua-duanya untuk tinggal berdua-duaan.

Dikhabarkan, hubungan antara Dyana Sofya dengan Fairuz Azhan Amiruddin direstui oleh ibu Dyana, Yammy Samat. Malah ibu serta bapa Dyana Sofya juga tidak menghalang serta melarang tingkah laku kedua-duanya yang tinggal serumah.

Kejadian tersebut berlaku antara tahun 2011 sehingga 2012 ketika Dyana masih lagi belajar di UiTM.

Hubungan antara Dyana Sofya dan Fairuz Azhan Amiruddin putus sekitar 2013 walaupun kedua-duanya pernah dipublisitikan dan diberikan promosi apabila mengisytiharkan menyertai DAP di tangan Lim Kit Siang.


Dyana bersama Ooi Chio Seong diluar kamar
Ketika PRU-13 dan Lim Kit Siang menjadi calon Parlimen Gelang Patah, Dyana Sofya telah dilantik sebagai pegawai khas Lim Kit Siang. Pada masa yang sama, Dyana Sofya menjalinkan hubungan dengan seorang pemuda Cina bernama OOI CHIO SEONG ...

Baca seterusnya di blog Bulletin 247 SINI .

Harap rakan blogger kasi link pada blog ini dan suruh dia link ke blog anda. Banyak cerita panas yang berguna boleh dipetik dari blog ini.

10 Responses to "OH TIDAK! LAGI BLOGGER DEDAH TENTANG DYANA BERSEKEDUDUKAN DENGAN LELAKI MELAYU DAN CINA?"

 1. BANYAK KENA PERBETULKAN.ASALNYA DIGURAP ATAUPUN KAMI PANGGIL TEMBUK SEBAB GURAP ITU TERKENAL DENGAN TANAH PERKUBURAN DI IPOH.JADI RAMAI YANG MALU NAK MENYEBUTNYE TERUTAMANYA PEREMPUAN.MAK NYE KETURUNAN CINA .ANAK ANGKAT.SETAHU SAYA ADA 4 ADIK BERADIK SATU BAPA DAN 5 YANG LAIN BAPA.

  ReplyDelete
 2. Sangat panas la ini berita. Tapi takkan itu saja bukti bergambar yang ada? Biasa2 je..

  ReplyDelete
 3. Bukan Dyana yang masuk DAP tetapi DAP dah masuk dia kakakakakakah......

  ReplyDelete
 4. Tak baik buka aib orang . Kalau betul dia buat , beri lah nasihat kepada dia secara lemah lembut dan tertib .

  .

  ReplyDelete
 5. Salam Bro...

  Mohon pautkan link KedahNew.com di blog bro..
  http://www.kedahnews.com/

  Thanks Bro

  ReplyDelete
 6. Berani fitnah,menjwab di akhirat ye

  ReplyDelete
 7. Kalau benarlah perkara ini, mintak lebai PAS tolong nasihat.

  ReplyDelete
 8. Laknat sampai muntah darah kepada yg memfitnah dan kaki fitnah, karut semata mata...

  ReplyDelete
 9. Kalau gambar macam ini boleh dijadikan bukti untuk mencemarkan kesudian seorg gadis remaja yg berbakat, tentu ada byk gambar lagi teruk yg anda ada mengenai pemimpin2 BN kan?

  ReplyDelete
 10. Tok pa & anwar punya video nak?

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!