KUNYIT HANGIT! ANWAR KENA BELASAH DENGAN WARTAWAN BBC SAMPAI TAK TERJAWAB LA! WAJIB TONTON

Apa benda si juburi ni cakap?

Anwar ke England untuk memburukkan Malaysia, sebaliknya dalam temuramah BBC Anwar dibelasah bertubi-tubi oleh pengacarnya. Antaranya adalah:

1. Anwar tuduh kerajaan kejam, tetapi pengacara berkata dia (Anwar) yang melawan sistem sediaada, sebagai contoh beberapa kali bukti dikemukakan mahkahmah memang anwar meliwat.

2. Orang Malaysia sudah menyampah dengan Anwar dan demo jalanan kerana seperti Anwar ingin elak dari isu peribadinya.

3. Kata anwar menang undi popular, ia tak di layan kerana sistem di sana England juga tidak mengira kemenangan melalui undi popular.

4. Anwar tuduh kerajaan kuku besi, tetapi tidak cukup bukti terus menukar kepada topik mh370. Pengacara perli "interesting you brought up mh370" dan terus mengatakan Malaysia menanganinya dengan baik, Anwar membuak-buak marah!

5. Pengacara menegur mengapa anwar sanggup mempolitikkan isu seperti MH370 demi kepentingan politiknya.

HOUSE PK: Aku ambik artikel ini dari MyMassa. Anwar secara terang-terangan hina sistem kehakiman kita. Cara dia cakap seolah-olah Hakim kita ni semua tak guna? Apa benda ni Anwar? Dia cakap pakai lobang bontot je. Korang nilaikan la sendiri.

25 Responses to "KUNYIT HANGIT! ANWAR KENA BELASAH DENGAN WARTAWAN BBC SAMPAI TAK TERJAWAB LA! WAJIB TONTON"

  1. hahaha.. kan dah kena balik. apa ko ingat mat salleh tu semuanya pukimak macam ko ke anwar sampai setiap apa yang ko kencing tu diorang semua nak percaya..nampak sangat sikap buruk ko yg cuba menjatuhkan malaysia secara terang2an terbongkar.. lepas ni x tau la stesen tv mana yg nak jadi sasaran ko utk dijadikan batuloncatan melepaskan tohmahan babi2 ko tu...

    ReplyDelete
  2. ni lah jadinya bila org bodoh nak tunjuk pandai. merepek pasal benda bodoh facts bodoh pastu nak tukar topic. typical anwar style. dia malukan diri sendiri kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  3. Tu la! Nak tunjuk pandai sangat last last dia yang kena! Biasa la der, Anwar pernah ke bercakap betul? Itu je lah dia tahu buat der, Orang malaysia semua dah menyampah dengan permainan Anwar, dia je tak sedar lagi. takpa dialah dia syok sekarang, nanti masuk dalam tak dapat apa dah. kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Isu yang paling penting sekarang ni adalah siapa yang akan menjuarai bolasepak Piala Dunia . Kalau takat Anuar ni aku tak layan .

    .

    ReplyDelete
  5. Berapa yang Najib bayar kat wartawan BBC ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon yang bangang... ko ingat najib ada masa ke nak fokus kat apa yg anwar ni nak buat.. banyak benda lain dia nak pikir doh.. bukan mcm anwar..satu je dia pikir, nak jatuhkan najib..

      Delete
    2. Tak banyak, nak tau berapa? Tugasnya cuma belasah Aljuburi. Aku yang prepare soalan soalan. Bukan susah pun, dah tau Aljuburi akan kelintong dan dia mau publisiti, dapatlah tu. Lepas tu Steve komplen busuk bau taik, yang tu terpaksa di potong. You tau bau apa tu...bau lubang kunyit..

      Delete
  6. KALAU MENANG UNDI POPULAR, SAMAN LAH SUPAYA DPT JADI PM.

    ReplyDelete
  7. BAng Non Al-Juburi Wal-Liwati Ad-Dajal dah mula balik...terang2 Mat Salleh tu dok kutuk dia, dia dok menegakkan benang basah dan totoi bengkok dia....Bila tanya konspirasi apa, Bang Non habaq dia pun tak tahu.....apa punya bangang punya jawapan woiiiii!!!!!...Tu lah dok banyak sangat pikiaq dari lubang juboq dia tu...kahkahkah...

    ReplyDelete
  8. Now the whole world can see what kind of stupid and idiotic clown Anuar is. The interview shows how Anuar is so incompetent to dialogue with the BBC speaker and how he couldn't answer questions posed to him. Anuar can't maneuver himself in his attempt to disrepute the government. Worst Anuar failed to get himself out of the BBC speaker insinuations and charges at Anuar. Anuar is only good in one-way dialogue. That's why Anuar will attacked and threaten any local media reporters if asked probing questions about his sodomy and party squabbles.

    ReplyDelete
  9. anwar telah tersalah jangkaan. selama ini dia masih berfikir semua media barat akan menyebelahinya dan simpati padanya. tapi kali ini anwar tersilap. pewawancara nampaknya ambil sikap berlainan a.k.a provokatif. anwar terkejut, lalu keluarlah jawaban-jawaban bodoh daripada mulutnya. macam ni nak jadi PM..? pege dahhhh..

    ReplyDelete
  10. Assalam.
    Hahahahaha...... Lebih teruk lagi kalau budak sekolah tanya `Najis Mughallazah', tak boleh nak jawab.... tak tahulah apa jenis pemimpinlah mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu dan tak jawab adalah lagi baik daripada tak tahu pastu nak jawab jugak tapi jawapannya semua kelentong, membohong, spin sana sini pusing satu dunia, perut tak buncitlah, tv tu besilah, suka sama sukalah... And the list can go on and on. Nauzubillah.Mintak dijauhkan org2 mcm ni dari jadi pemimpin.

      Delete
  11. kalau aku jadi anwar, malu sangat2 woi! beriya dia cakap omputih berabuk nak nampakkan yang dia bagus..tapi dari gaya omputih yg wawancara ni pun kita dah dapat agak yang anwar ni DIBENCI seantero dunia..well... tapi aku respek sgt pd PIC yang urus anwar sampai dpt wawancara peringkat international...pandai dia buat kerja nak naikkan nuar...last2 dapat malu.. kahkahkah

    ReplyDelete
  12. Anwar bayar tak cukup. Sebab tulah BBC bantai dia cukup-cukup.

    Inilah akibatnya sikit-sikit tuduh orang rasuah. Sendiri mau ingat bukan semua orang bolehdi beli dengan duit.

    Ikut cara PAS, terang-terang dia kutip duit orang ramai semasa ceramah, alasannya senang sahaja derma itu kira ganti bayaran tiketlah.

    Bukan senang nak bawa primadona Mak Janda sepert Abby, Pelakon Popular Mat Sabond, Mat Pusing-putar Mahpus serta pelakon Veteran Anwar@ Bang Non. Mark of Zorro.

    Semua ni pelakon-pelakon dan pelawak-pelawak Pro. Kos tinggi.

    ReplyDelete
  13. Bodoh macam tu pun, ada niat nak jadi PM Malaysia ke? Setakat nak kencing penyokong PKR mungkin boleh kot. Tapi kalau nak kelentong satu dunia, dah jadi satu lawak jenaka. Nak kelentong pun kena lah cerdik sikit. Memang tak sedar diri, rasa macam dia hebat sangat. Tapi rupanya dah diperbodohkan oleh BBC.

    ReplyDelete
  14. Pukimak ngkaulah Nuar!

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  15. Bila dia menang di mahkamah, tak pulak nak kata Najib control mahkamah.. Mahkamah tak betol Dan teori konspirasi ke UAE bila dia kalah shj.

    Sama jugak dgn pilihan raya. Yg depa banyak menang tu tak mau pertikai pulak .. Ish ish ish Mabuk Gila Babi apa dia ni

    ReplyDelete
  16. Hahhaha .... Anwar ... Anwar ... trying to bring shame to country. But you are such a shame to you yourself... Good job to BBC. And thumb up for the reporter for being bold. Well done la, PK

    ReplyDelete
  17. Saya ingin mengambil kesempatan di sini utk mengucapkan tahniah kepada Paktan Rakyat sbb mempunyai Ketua Pembangkang yg begitu pandai dan arif hinggakan kena main dgn pemberita BBC. Pemberita BBC tu berjaya menyampaikan apa yg rakyat MSia rasa skrg ni. Yesss ... kita dah naik menyampah dgn isu2 liwat dan ketidakadilan. Hinggakan org dlm parti Keadilan pun dah menyampah dkt ko. Tapi spt biasa, ko ni muka tak malu. Menggunakan segala kuasa yg ada utk memutarbelitkan keadaan. Aku harap ko pi lagi dan bagilah temuramah2 mcm ni laagi ye.

    ReplyDelete
  18. ANUwar dengan gah mengatakan dia menang undi popular dalam PRU13 yang lepas....kalau aku jadi pengacara berkenaan, aku termuntah disitu jugak kerana terkejut dengan kebodohan seorang manusia yang kononnya hebat sebagai seorang pemimpin pembangkang !!! Totally moronic loser ......

    ReplyDelete
  19. ".....Malaysia has the best and oost sophisticated radar system..........." hahahahaha masa ni pengacara dah tau mamat ni merapu and cut off the conversation!!! Kepala taik ko la Nua Brahim ... you don't even know what you are talking about!!! Bodoh nak mampos!

    - Rakyat Kelantan -

    ReplyDelete
  20. This is what happens when one practices money politics. When the money runs out friends will quickly become enemies. Anwar , you get the life you deserve. Hahaha

    ReplyDelete
  21. Wait for pru14. We will come back to bn.

    ReplyDelete
  22. WOW !!!
    This Is What You Really Want !!
    >>> CLICK HERE !!<<<

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!